16997
-
#1467 Köszi, kipróbálom, bár úgy látom csak Intel-t VIA-t és AMD-t támogat, nekem meg nForce2 van, de hát próba cseresznye... -
#1465 De mennyivel? Egyebkent most is XP prof-ot hasznalok! Pld.: 1 filmet mpg-be a mostani gepem (1900 Xp) 7 ora alatt tesz le? -
Anee #1463 Hát egy alaplap 29/iwill/ szóval az nem felár...Lényegében meg kisebb moddal a SIMA XP is belemegy csak átkell hackelni rajta cuccost...inkább hátrány a csak DDR266.
Ha átvakart XP-t teszel bele simán megéri -
#1462 Bezzeg az én 1700+-omat nem lehet ennyire húzni, semmi tuningot nem visel el (kis rohadék proci) -
#1461 Hát, ha sok pénzed van, és XP pro-t teszel rá, akkor lehet, hogy gyorsabb lesz, mint a sima Athlon XP, de jóval drágább is... -
#1460 Jacccani, DVD tomorites (sok) + szerverkent! AMD kiraly ket honapja folyamatosan megy a mostani ujrainditas nelkul!!!! -
#1459 Attól függ mire használod, és milyen oprendszert tolsz alá. -
#1458 Sziasztok?
Van-e ertelme az MP dualnak otthon? -
#1457 Na jó. Igazat adok =) -
#1456 -
#1454 Na, azért az nForce2 sem kutyaütő, ma elvileg a legjobb chipset AMD-hez, és nem csak szerintem, hanem az AMD szerint is... -
#1452 Köszi, ezzel kisegítettél... Mikor tudod odaadni??? -
#1451 Asus alaplap + iPanel Deluxe !!!
Óperenciásrendszer-független...... -
#1450 Lehet, hogy az AMD-sek jók, én mostanában 2 p4-es SiS chipsettel is szívtam, a korábbi tapasztalataim sem túl rózsásak, ígyhát én személy szerint nem szeretem. (Igaz ez egy szubjektív vélemény...) -
Anee #1449 MSI K7T TURBO, egy 512MB os INFINEON modul, Coolink U2L halk, réz betét +egy 4500-at pörgő 12cm-res brutál házhűtő -
Athlonator #1448 Milyen az alaplapod és a hűtőd?
-
Anee #1447 Rámis rámjött a tuning..
1800+ Palomino
2300+ 12x155 bár a ram ezt már csak cas3-mal birja:-( Minden fesz emelve és SDrammal
ahoz képest hogy cas2-vel csak 136-ig birja, lehet megérné keresni valami tuningramot, meghálálná a rendszer -
#1446 Nem rossz. Az alap fesz 1.6? -
#1445 Hali. Ma végre volt időm megnézni hol a határ tuningban:
1700+ (1466) TBR-B [Ez az alap]
2400+ (1943) 1.675V [Ez most húzva]
Asszem ez nem rossz tuningnak nevezhető. Csak gratulálnin tudok az AMDnek hogy 15E forintért ilyen procihoz juttatott =) -
Anee #1444 SiS lapokkal nincs baj úgyhogy nemértem mért fikázod...
Lehet a régiek szarok voltak de az más ügy... -
Norbyte #1443 Meg van, ne keressétek. Itt is működik az "Insert". -
#1442 Ez van, én régóta óvakodok az ALi-s és SiS-es lapoktól... -
#1440 No problem! -
#1438 Leszedtem a CPUCool-t, megnézem! Köszi! -
#1435 1434-esben írtam -
#1434 Hali.
A hűtőm : Titan 5DTB (fordulatszámszabályzós, hőmérséklettől függően)
A www.xbitlabs.com-on lestem cikket 1700+xp húzásáról. Ott azt írták MAJD lesz TBR-B (B0) steppinges 1700+-is. Na nekem ilyen van. Nincs szorzó lock sem rajta =) Ettől még boldogabb lettem. Most éppen 11.5*160-on kocog. Csak az a baj ram nem bírja feljebb mert 266-os, és már így is 320-on megy (ami persze nem rossz). Amúgy nem bántam meg hogy maradtam a Via mellett (chipsetügyileg). Ráadásul sokak szerint a KT333-as chipset megbízhatobb mint a KT400-as (tuning szempontból).
Amúgy rendszerfigyelésre : CPUCool 7.1.10
THX amúgy mindenkinek -
#1433 Van, de az csak XP ÉS 2000 ALATT MÜXIK, bár ezt már írtam. -
#1431 Más, próbáld meg a húzáshoz kicsit emelni a feszültséget, hátha akkor nem fagy ki a géped! -
#1430 Aha, köszi, a KD7-hez adott progi biztosan nem menne az én lapommal... MBM5 szintúgy...
Várom a tvábbi ötleteket, mert úgynézem, hogy Winfos által javasolt AIDA nem tud realtime-ban figyelni, csak lekérdezi egyszer a cuccosomat, és mindenféle infót ad, ami hasznos, de nekem nem ez kell... -
#1428 Na, megvan! Ez tud olyat mint pl az ASUS PC probe, hogy lecsücsül a tálcára és riaszt, ha az érték egy bizonyos pontot megközelít, pl.: túl alacsony ford. szám, vagy magas hőmérséklet??? -
#1427 THX! Valami URL? (megpróbálom megkeresni...) -
#1425 Emberek! Ki milyen hardware figyelő progit használ? (hőmérséklet, feszültségek, fordulatszám ellenőrzésére) Mert nekem lenne egy kis gondom:
Adott egy Chaintech 7NJS alaplap, és a hozzá való DigiDoc progi, ami csak Windows 2000 és XP alatt müxik, ott hibátlanul végzi a dolgát, még a C-Box-ra is kiírja a CPU hőmérsékletét, de nekem Windows 98 is fut a gépemen, és ott is kéne tudni figyelni az értékeket. Próbáltam az MBM5-öt (legújabbat, frissítésekkel), de nem tudtam munkára bírni, vagy nem írt ki semmit, vagy olyan abnormális értékeket muatott, mint pl.: CPU 2-3 másodpercenként -47 és +89 fok között ugrált, stb stb...
Aki tud valami jó progit, az írja má ide a progi nevét, és hogy esetleg honnan lehet leszedni!
Előre is köszi! -
Air #1424 En is hasonlo cipoben jarok, mint Bala1234.
Kb 6-8+afa-t szannek egy jo hutore a jovendobeli 2400+-os XP-mre. Nalam a TT Volcano 7+, a Volcano 9-es, a CoolerMaster HCC-002 Retail, a Spire FalconRock II es a GlacialTech Silent Breeze 462 szerepelnek a listamon. Ezekbol kellene valasztani ugy, hogy ne menjen szet a fejem a zajtol es egy pici tuning is beleferjen a dologba. -
#1423 Szerintem akkor ne SiS-es alaplapot vegyél, hanem VIAs-at... pl.: ASUS A7V266-E, A7V333 stb... Kb. 20 ropi körül vannak. -
#1422 Már asszem kérdezte valaki, és neki azt válaszoltam, hogy az Aqua Computernél. A haverom ott vette. -
#1421 Milyen hűtővel nyomod? -
#1420 TBR-A és TBR-B között mi a különbség? -
#1419 Hali. Megvan végre a gép. Chaintech 7VJL Apogee. Athlon XP 1700+ (Thoroughbred mag, B0 stepping =)
Alapórajel : 1466
Most : 1810 (2200+ XP)
Eddig nulla fesz emelés. Ja és max terhelés mellett 44fok (Titan 5DTB hűtő). Tetszik ez az új procimag =) -
DecenS #1418 a gép nem nekem lesz... sebesség nem annyira fontos (különben sem hiszem, hogy egy 1600 athlon mellett a lap számottevő seb. szabályozó tényezővel birna - a nanosecundumnyi különbségek nem ejtenek révületbe) és a fejleszthetőség sem annyira fontos...
nincsen benne ugyan sok ram, de most bagóért lehet venni annyit, amennyi kitart bőséggel ennek a gépnek a végééig... szóval ez nem mérvadó... STABIL legyen, atombiztos... ez az elsődleges szempont, minden más másodlagos fontosságú... -
Anee #1417 Illetve mivel a fejleztési lehetőségeket sem irtad ide nem tudni hogy akarsz-e majd bele 333-mas Athlont illetve kell DDR400 vagy 266 is elég...fejsd ki bővebben