16997
  • Crazyn
    Az A7N8X Deluxe és az SB Audigy Platinum megférnek egymás mellet? A soundstormot le lehet tiltani nem???
  • barret
    nekem egy éve ugy megy...tiz fok minusz!
  • Gerry
    Lehet, hogy meg kéne próbálni nélküle is a dolgot...
  • Evil
    hutes milyen rajta?
    Nekem regebben okozott ilyet a sideband adressing engedelyezese is.
  • Gerry
    Mindenképpen nForce2-t vegyél, az én javaslatom: Chaintech 7NJS (nekem is ez van), vagy ASUS A7N8X, szerintem ezek a legjobb Nforce 2-es lapok, de jó még az MSI, és az Abit is!
  • Yurij
    Szerbusztok népek!!!Én most a közel jövöbben akarok váltani 1400mhz celeron-rol AMD 2400-re.Na már most én nekem semmi tapasztalatom az AMD-vel(csak annyi amitt a forumokon olvasok).Még nem döntötem el hogy milyen alaplap-ot vegyek.Szeretném ha ajánlana nekem valami jot valaki.Meg még jo lenne ha leirnátok mirre figyeljek a vásárlásnál.Most a cerka 1400-est egy TITAN TTC-D5TB hütti kérdésem még az lenne létezik -e csendesebb hüttö.thx mindenki segitségét.
  • Gerry
    Samsungot érdemes kerülni, nem szereti kifejezetten az nForce2, de a másik AMD-s topicban erről részletesebb info is van...
  • Crazyn
    Kinek van ASUS A7N8X Deluxe lapja? Milyen memókat szeret nem szeret. Azon gondolkozom, hogy vegyek-e bele 2*512Mb PC3200-as Samsungot, vagy 2*256Mb PC3500-as Corsairt!
  • Gerry
    Chieftec 300W-os tápot lehet kapni 12500Ft. körül, élettartamgaris, és elég jó minőségű, valamint csendes is. (Nekem is pont ilyenem van, és marha jó, bár a súlya kicsit húzós...)
  • barret
    ez korrekt.
  • Anee
    hát az a hűtő az kevés, vegyél vagy rezeset vagy réz betéteset. Nameg egy házhűtőt is rakj bele.Aéapba 40-42 foknak kellene lennie...Nekem 52 fok izzadva a 2300+ra húzott 1800as szóval az a hűtő KEVÉS
    300W márkás vagy esetleg 400W kisebb márkájú..300W minimum
  • Lazarus
    attól is függ mennyi vinyód, cd meghjajtód meg ilyen marhaságaid vannak
  • barret
    inkább először szerezz egy jó hűtőt.,aztán mehet a tuning,55-60 fok fölé semmiképp ne menjen a hőfok.
  • barret
    a-s vagy b-s? a-s 1,65 volt,b-s 1,6-volt.ez az alap.a hőfok az már gáz...56-fok már sok.
  • Anee
    Szerintem a proci vagy a ram bír csak annyit , mert nekem egy tavaly júliusi XP-m van ami pedig birja a 150 fölötti FSB-ket is....a H2T meg jobb hűtő mint az én U2L-lem....szóval vagy ram vagy proci.Jah nekem 1.75-ön megy
  • Athlonator

HA esetleg a szenzor hibája okozza azért meg már csak nem kellene fissíteni a biost.Gyengus a Hűtő annyi!
  • Deathcourier
    #1549 hez visszatérve!!Akkor azért baszakodik a resettel??lehet rosszul mér!!mondjuk nem hinném hogy rosszul mér mert Biosban is ennyi a hőfok magyarul egy kis szemét hűtőm van!De ha a Bios elaviltsága illet ve hibája miatt van,akkor sem fogok frissiteni majd December be Bartonhoz!addig meg oldal nélkül elkegyeg!De ha jobban tudnám húzni azzal akkor felraknám!:)) hát sokmindent adnék azért a 144 Fsb éert.141/35 megy most 1.775V a Vcore ezzel stabil csak a 142vel már 1.8 fagy majdnem minden!
  • Deathcourier
    Neki is 1.8 feszkón és 1800Mhz majdcsak aszzem olyan 12.x143 Fsb van azt mondta!és H2Twin van rajta meg a hozzá adott fehér paszta!paszta :)) és fehér?:))
  • gregoryan
    Mennyi feszkón megy a procid? illetve milyen hővezető krém vagy ilyesmi van alatta? elvileg, de csak elvileg a tapasztalat azt bizonyitja, hogy az ezüst tartalmú pasztajobb a gyári kenőcsnél.. nekem job, de max 1-2 fokkal.. mennyire is húzod a cuccodat???
  • Gerry
    Attól függ, milyen a hűtés, de 1.8V fölé már "nem illik" léghűtéssel emelni!
  • Bandee
    Nos tbr-es procinak 1.7v sok?
  • Athlonator
    Nem feltétlenül nekem is volt egy h1 twinhez hasonlű hűtőm és nem mertem rátenni a háznak az oldalát.Mert igemcsak melege volt a procinak
  • Gerry
  • gregoryan
    Ja lassan menni kéne...

Tudod szerintem is.. mint a multkor a HG
  • Gerry
    Sokan vagyunk a topicban...
    Igaz ilyenkor már a rendes emberek réges-régen az ágyat nyomják...
  • gregoryan
    Mistral rulez a király... Szegény rokon kicsit be szpta..
  • Gerry
    Jójó, csak vicceltem, de a Zsolly-féle móka sem volt rossz, (Mistral RULEZ), de végül közös erővel megoldottuk!
  • gregoryan
    A progibeszerző haverra is gondolok a sipákolós alaplapjára, mikor a kondiban roszul mért illetve jól, csak 60 foknál már ugatott..
  • Gerry
    Havernak mi? NE HIGGYETEK GRAGORYAN-nak, HAZUDIK, (na jó nem jó haverom a srác, mondhatni együtt nőttünk fel, már ha lehet minket felnőttnek nevezni...), egyébként tényleg nem haver, hanem inkább rokon...
  • gregoryan
    Lehet, hogy rosszul mér az alaplapod, vagy rosszul vannak beállitva a hő érzékelők, mellyek ha elérnek egy értéket, az alaplap túlmelegedést hisz és leáll... A bios fresh megoldhatja de nem biztos.. egy havernak volt egy lapja és ott nem resetelt csak sipákolt egyfolytában.. de ott a gyártók is tudtak erről és kijavitották a biost..
  • Gerry
    Akkor más lesz a gond. BIOS frissítés megvolt mostanában? Lehet, hogy javítottak rajta valamit, de nem valószínű...
  • Blasta
    jah, pedig akartam írni, de úgyláccik elfelejtettem...
    Szal defaulton hagytam, az meg 1,75...
    A hardware monitor szerint azzal minden ok...
  • Deathcourier
    Nekem fedel nélkül 49 fok 2000+ fedéllel resetel magától!!!(H1Twin) :))
  • Gerry
    Az más műfaj...
  • Mike
    ookés, csak próbáltam csetesre venni a figurát
  • Gerry
    Olvass vissza pár sort, és megtudod!
  • Mike
    Hi, mi most a téma?
  • Gerry
    Nekem is "fedél nélkül" szokott menni a gépem, de a kérdésem az volt, hogy hány volton megy most a procid?
  • Blasta
    Minden fasza, csak a 3.3 volt kevesebb 3 tizeddel....
    Ha ki van nyitva a ház, úgy csak 50 fokos....
    :-)))
  • Gerry
    És nem kap esetleg alapból magasabb feszültséget? Mit mond a BIOS, mennyit kap?