16997
-
#1654 Ja, még elég drága sajna... -
#1652 Radeon 9700 + Athlon XP 2400+ (tehát a proci azonos...) + 512MB Kingston DualDDR + Chaintech 7NJS = 12894 pont, minden alapon, semmi sincs tuningolva, WinXP pro, DX9.0a, Catalyst 3.2... -
#1650 Mivel teszteled a stabilitását?
ugye 3-4 percig nyomsz rá teljes terhelést a maximális hőmérséklet tesztelésére? -
#1647 nincs alatta szilikon??? -
#1646 Miért, nincs alatta semmi szilikon? -
izb #1644 Vagy nem megfelelö procit vettél,vagy az alaplapod nem birja a strapát!!
Normálisnak semmiképpen nem mondható a fagyás!! -
#1642 Válasz az alaplapos topicban... -
#1640 ijjen gépem van nagyon gyors,win 98 alatt az alaplapi hang serceg,xp alatt jó.procim:2000+@2200+ -
Deathcourier #1638 Hasonló dolog lehet!idegesít ez a memória dolgok hogy mennyi mindent tud elrontani!na de ilyet :)) -
#1637 Igen, a memória gyanús, de hogy meggyőződj a memória stabilitásáról javasolnám egy MemTest86 futtatását!
Esetleg BIOS frissítéssel és a legfrissebb driverek telepítésével is lehet próbálkozni, de ez valószínűleg memória/alaplap/táp hiba lehet! -
#1636 ha nem segit másik hangkártyával,és igy tovább. -
#1635 próbáld másik memóriával ki agépet. -
Szirob #1634 Lenne egy nagy problémám. A gépem 1700 AMD XP, Abit KR7-A, GeForce 4 Ti 4200, 512 MB DDR RAM, Leadtek winfast hangkártya. Windows Xp Prof-Sercice Pack 1.Valamikor játékban, filmben, vagy csak deskopton egyszerűen lefagy, méghozzá úgy, hogy a hangszóró érdekes szikrázó, recsegő hangot ad ki.Újraindítom, bejön a kék halál,vagy csak simán ujraindul, és ezt írja:kapcsolja ki a memóriabeálításokat Pl:memória árnyékolást.A hiba A hiba hardver vagy szoftver meghibásodása miatt következett be.Vagy hiányol egy hal.dll nevű fájlt.Volt olyan hogy 1 héten 4 Windowst kellet rakni.Berakom az XP cd-t és még az sem látja rajta a hibás XP-t.De még csökkentett módba, vga módba, semmivel sem indul, csak leáll és újraindul.Segítsetek! -
Deathcourier #1632 AMD arcok ide jertek! -
Deathcourier #1631 AMD rajongók ide -
Deathcourier #1630 ok -
#1628 Vagy vissza gariba, de elbaszni csak úgy tudod, ha kikapcsolod flash közben a gépet, ezek a mai programok nem engednek fel más bios-t, csak azt, ami tényleg ahhoz az alaplaphiz való... -
#1627 azért félek tőle,mert ugy hallottam hogyha elbaszom,mehet a lap a kukába. -
#1626 Na, utánnanéztem neked, van friss BIOS, nincsen 1 hónapos, úgyhogy BIZTOSAN frissebb mint a tied, INNEN le is töltheted.
A frissítés menete:
-csinálsz egy bootdisk-et, sima bootdisk, ne legyen rajta semmi.
-a letöltött .exe file-t kicsomagolod, és a tartalmát felmásolod a lemezre.
-bebootolsz a lemezről, és beírod, hogy RUNME.
Ezután már megcsinálja a gép az egészet, neked a végén majd újra kell indítani a gépet, bemenni a biosba, nyomni egy load setup default-ot, és utánna minden újra szépen beállítani.
Ez valószínűleg segít, mert egy csomó dolgot javítottak ebben a kiadásban, főleg olyan dolgokat, amik a te problémádat is okozhatják! -
#1625 Ja, azt elfelejtettem beleírni, hogy ki kéne próbálni egy 4500-5000-es fordulatszámú ventivel is, hátha az lesz a gond.
De a BIOS frissítés lenne a legjobb megoldás, feltéve, ha jelent meg újabb. (mikori a te BIOS-od dátumra? vagy a verzió is jó...) -
#1624 Mert valószínűleg akkor rendesen felismer mindent, pont az ilyen problémákra adják ki a biosfrissítéseket...
Nem túl bonyolult dolog, angolul tudsz? -
#1623 még annyi:ujrainditáskor miért hibamentes? -
#1622 venti csak 3000-et pörög fullon,biosfrissitéshez meg nem értek...inkább a bios-t nem piszkálom ilyen téren. -
#1620 Nem a hőfok, de egyes nForce2-es alaplapok érzékenyek a fordulatszámra, és alacsonyfordulatú ventikkel össze-vissza szirénáznak, és nem indulnak be.
BIOS biztosan a legfrissebb van? Nézted, hogy van-e hozzá update? -
#1619 ram infineon chipes,hűtő iglo 2400 asszem.de a hőfoknak nincs köze hozzá! -
#1618 Milyen hűtőd és RAM-od van? -
#1617 hali.segithetnél ha tudsz!abit nf 7-em van,és inditáskor állandóan szirénázik!csak resettel tudom gyógyitani.ujrainditáskor már teljesen hibamentes! -
#1616 Sajna hallottam már olyan esetről, amikor az MSI nem bírta az ATi kártyát, pont itt a fórumon írta valaki, úgyhogy mielőtt megveszed mindenképpen szerezz egy próbapéldányt! -
#1614 Nos, attól függ mit akarsz, ha stabil, és megbízható gépet, akkor értelemszerűen ne kísérletezz (egyébként nekem meg az alaplapom van szervízben...), de ha csillagászati 3DMark és egyéb teszteredményeket akarsz, akkor érdemes felhúzni, és jól belőni a késleltetési értékeket is. -
#1611 Végülis mondhatjuk, hogy a kategóriában a 2. legjobb chipset (nForce2 a legjobb epillanatban), tehát tuningra mindenképpen alkalmas. Van a BIOS-ban asszinkron FSB/DDR/PCI kezelés? -
#1609 Ez az alaplap VIA KT400-as chipsettel van szerelve? -
#1607 Okk! -
Deathcourier #1606 Amint kigondoltam mi legyen értesítelek Gerry! -
#1605 Adok érte 18db IBM 19"-es FLAT monitort, mert most az van raktáron o.k.?
Na, de komolyra fordítva a szót küldj egy ajánlatot emailben o.k.? -
Deathcourier #1604 ja 2000+!hát nem tudom talán egy 17"Tft monitorért odaadom de lehetöleg márka legyen egy iiyama megis tenné!:)) -
#1603 2000+ ugye? Mennyit kérsz érte, lehet, hogy bevállalnám! (Mármint nem én, de egy ismerősöm lehet, hogy megvenné.) -
Deathcourier #1602 Már sokat gondolkodtam rajta és ezt fogom tenni lehet,de nem biztos!ha megveszi valaki akkor eladom! -
#1601 Add el valami muksónak, aki nem akar tuningolni, és vegyél egy T-Bredes prockót, kb 1000 Ft rádobással megoldható, de ha ügyes vagy akár egy-az-egyben is megoldható! -
Deathcourier #1600 Á behidalok mindenki 1700+ TB 2600+ járatja!Én meg a szemét Palominos gecimet meg1667-1775Mhz!ez hurka -
#1599 Le lehet tiltani, BIOS-ból is és jumperrel is!