16997
-
#2752 Ez azt jelenti hogy nem rossz a ram vagy attol mgé lehet szar hogy felment cas 2-re a ram... -
#2751 most az értékek 2-3-3-7...
Indul gép minden ok...VMi Tanács hogy hogy lehetne még javitani ha 2-2-3-7-en elindul az már jo? -
#2750 most 2-es a cas és 3-as a ras to cas akármi és elindul gép müködik minden???
Amugy vki elmagyarázná mi van?:DD
Azt tudom hogy 2-es cas elvileg jobb a ras to cas meg többihez nem értek van egy olyan érték ami biosban 7-es... -
#2749 most visszaraktam 2.5-re
Az a gond nem tom milyenek a memcsiim...
A Kingston ramok kivétel nélkül 2 cl-esek? -
#2748 Hi Figy biosban 2-re raktam a cas-t és elindult a gép normálisan minden most akkor kettesen van a cas latency?
És a többi érték hogyan legyen lécci segitsetek kösz -
Borg #2747 Es ki mondta hogy van rajta?:)
Nekem 8RDA+ van. -
#2746 seceg=serceg.azért az a kezelőfelület jó lenne... a gyárihoz semmi nincs!1,3 mega az egész,de legalább szépen szól! -
#2745 hopp,a gyárival meg nem seceg! -
#2744 kipróbáltam a realtek drivereket!hát...inkább nem kérek belőlük!3.45 és a béta is torzit mint az állat! amugy a kezelőfelület teccene...bathroom...most szedhetem le,mehet vissza a gyári,avval kevesebb gond van.az legalább gyönyörűen szól legalábbis ac 97-hez képest. -
#2743 THX! -
#2742 A linkrol letudod tolteni.
Ez egy referencia driver az osszes laphoz jo, amin ez a chip van. -
#2741 bárhonnan letöltöm,jó az én lapomhoz is? -
#2740 Igen van a Realtek oldalan egy driver.
Realtek ALC 650 DriverPage -
#2739 A sima NF7en egy ALC 650 van.
Az NF7-Sen egy ALC650 es a Soundstorm. -
#2738 konkrétan arra,mijen dájver jó hozzá a sajátján kivül,persze ha van eggyáltalán ijen... -
#2737 igen! -
#2736 Ezt most nem igazán értem... Arra gondolsz, hogy az Abit NF7-en milyen hangchip van? -
#2735 nf-7 chipnek nincs neve? csak nwidia nforce audio chip? -
#2734 Az én lapomon C-Media CMI8738-as chip van, 5.1-es, és 5.1-es hangrendszerrel is használom, nem sistereg, nem recseg, szép hangja van, és még eddig egy játék sem fújt rá, EAX-et tökéletesen tolta eddig mindenhol, és a software is elég kultúrált hozzá, akár a Windows Update-en keresztül is felmegy a legfrissebb driver hozzá, plusz tölthető egy 24bit-es AUDIORACK is hozzá, meg egy interaktív 5.1-es demoprogi, ahol mindenféle effekteket és zenét nyomat 5.1-ben. Rengeteg idióta effektet is be lehet rajta kapcsolni, pl a Quake3 Arena "fürdőszoba" effekttel nyomva elég vicces...
Egyszóval szerintem a 8738 jó hangchip, (én kivettem a Live!-ot a gépből), ezekután gondolom, hogy a 9739 sem lehet rossz! -
#2733 Ez mondjuk érdekes, mert a Chaintech 7NJS SPP+MCP-T chipsettel jön, és azon is egy C-Media chip csücsül. -
#2731 Nem nem Borg 8RDA3+on nincsen Soundstorm.
Csak az MCP-T chipes lapokon.
A 8RDA3+ meg nem az.
En se ertettem , hogy miert valtottak at. A 8RDA+ volt egy modernebb lapnal meg nincsen.
Mondjuk mar az ALC 650t is lecsereltek a CMedia C9739a chipre. -
Borg #2730 A soundstorm csak SPDIFen játszik, analógot a realtek 650 kezeli, szal arra nem gut.
Liveom van, sima analóg erősitővel stb. -
#2729 Nekem Soltek-em van!
Mire vagy kiváncsi? -
#2728 En ugy emlexem hogy az 8RDA3+on nincsen Soundstorm csak a 8RDA+on.
8RDA3+:
NVidia NForce2 SPP / MCP Chipset
Onboard sound, 6 channel CMedia C9739a Audio Supports Digital SPDIF and software AC-3
8RDA+:
Nvidia Nforce2 SPP Chipset + Nvidia Nforce2 MCP-T
Realtek ALC650 6-channel full-duplex integrated sound, with NForce Dolby level decode
Szal ebbol a szempontbol szar a 8RDA3+ -
Borg #2726 Hmm... akkor mein fehler:) -
Anee #2725 Már van 2600+os Barton is...
11.5x166 -
Borg #2724 2600+ az nem Barton, hanem Tbred-B magos.
Bartonból 2500+,2800+,3000+,3200+ van.
Egyébként miért kell a 8RDA3+?
Szerintem felesleges az a plusz, amivel egy sima 8RDA+nál többbet tud. -
Borg #2722 Soltek, hááát.... Kb mint az MSI. Jó, meg szép, meg van hozzá minden, csak sok tapasztalat nincs vele.
Tuningra a legjobb az EPoX, és a supportja is messze veri a többit.
Emelett Chaintech, vagy ABIT, amit még érdemes venni.
Zajszintet illetően szerintem kb 28-30dBA a lélektani határ, ami felett már zavaró lehet.
A FalconRock IIvel jól jársz, nekem is olyan van. 2450RPMes 8cm venti van rajta, és egy nagyon jó minőségű rézbetétes borda. A hangja 26dBA, mérni persze nemtom, csak annyit hallok, hogy nem hallok semmit:) -
#2721 Soltekröl nincs átlalános kialakult vélemény Epoxal mindenképp jol jársz ugyanaz mint a chaintech csak az nagyon csili vili meg drágább
-
ShaiHulud #2719 jo az az abit nf7-s mobo is, nem lesz vele gond. -
#2718 Mailezgetni nem szoktam a gyártókkal, úgyhogy erről nem tudok nyilatkozni... -
#2717 SZVSZ a legjobb support:
www.acorp.hu
:D
Állat!! -
#2716 Club3D-nél is hamar válaszolnak ;) -
Borg #2715 Itt azt mondják pl a személyes/email supportot is tesztelték, kérdésekkel.
Volt akinél napokig kellett várni a válaszra, pl MSInél lapzártaig sem érkezett válasz, EPoXnál meg 20percen belül:)
Plusz pl EPoXhoz jópár online fórumon vannak epoxteches munkatársak, akikkel online lehet eszmecserézni (nforcershq.com pl)
PS: Gerry, mail ment (hotmailre) -
#2714 MSI általában stabil lapokat gyárt, de support nem nagyon van, nomeg tuninglehetőség sem. Legjobb supportja általában (ezekszerint) az EPoX-nak az AUSUS-nak, és a Chaintech-nek van. Abit sem rossz mostanában, de szerintem az ASUS-nak volt régebben is az egyik legnagyobb letöltőközpontja, és altalában elég rendszeresen frissítették is. Mostanában mivel Chaintech lapom van, az ő oldalukat is nézegetem, és elég kultúrált, minden alaplapjukhoz és VGA kártyájukhoz van frissített driver BIOS, és utility, és elég jó az áttekinthetőség is, bár ez eléggé szubjektív. Mellesleg alapból általában a Chaintech csomagolja a legtöbb extrát a cuccai mellé, igaz ez az árban is megmutatkozik... -
Borg #2713 állitólag most van valami cikk, összehasonlitás valamenyik ujságban (pcworld?), amiben az alaplapgyártók supportját ecsetelik...
Mondanom sem kell hogy az EPoX magasan veri az összes többit:)
MSIt meg jól lehúzták... -
#2712 Egyértelműen nForce 2, és az Epox tényleg jó, meg a Chaintech is (nekem az van 7NJS), csak az kicsit drágább. -
#2711 Amd-nek csak nforce 2-öt:D
De sztem Epox-ot vegyél vagy MSI-t -
#2710 Én az Amd 2000+ procimat akarom cserélni 2500+ Bartonra. Ehhez kinéztem egy Abit nforce2-es alaplapot a NF7-S típust.
Namost nekem jelenleg VIA van. Vegyek inkább VIA-s alaplapot vagy jók ezek az nforce2-esek? -
Borg #2709 Nekem is fent van a 2.45.
XP alá NEM TARTALMAZ IDE drivert, kiirtja az előző driverét, és alap M$ ide driverre áll vissza.
Nekem minden tökéletes vele.