16997
-
#3609 2440 helyett 2400 :) -
#3608 Kösz a választ:)
Egyébként sajna annyiba kerül.A sulinet k*va drága, de gyakorlatilag "lényegtelen", ha visszakapom márciusban a lóvét.Az a baj, hogy 2500+ nem biztos, hogy tudok szerezni.Ahogy nézegettem még 2440-as lenne.Az milyen? -
#3607 2600+ ba nincs is palomino -
#3606 AMD Palomino 2600-ost semmiképp ne vegyél, tuningolhatatlan, és nagyon melegszik.
A 2600+os Barton alacsonyabb órajelen megy mint a 2600os Palo, de mégis gyorsabb annál mivel 2*annyi cache van benne, valamint nem is melegszik annyira, és néhány optimalizációt is csináltak a procimag belsejében.
Amúgy 2500+os BARTON-t kéne venned.
Sebességben kb duplája lehet a celeroncsnak.
Amúgy nehogymá 42ezer legyen egy 2600+os Barton... -
#3605 Helló, nem igazán vagyok otthon az AMD-ben ezért lenne 1-2 kérdésem.
1.Az AMD PALOMINO XP 2600 a Barton magos 2600+ akar lenni(Sulinet)??
2.A másik meg hogy 2.4Cel 24ezer Ft, a fent említett AMD pedig 42ezer Ft.A teljesítménye alapján megéri-e az árkülönbözetet, vagy inkább a Cel 2.4-es?? -
Borg #3603 Ennek egyetlen egy oka van: Nincs szükség rá.
Annao mikor megvettem még csak egy 300-as enermaxom volt, ami nem birta a tuningot. Most van egy rendes, de ameddig eddig eljutottam bőven kielégít minden programot.
Majd ha lesz olyan játék, vagy program, amit a proci/ram fog meg, akkor húzom tovább. Most még nincs ilyen.
Tök felesleges csontra tuningolni, csak azért, hogy villoghassak vele az aláírásban... -
ozz #3601 koszi -
#3600 Intel
Tegnap visszavittünk az egyik nagykerbe egy Sapphire Rad. 800pro-t. Hiba: beindul de csak pár pillanatig él aztán kép nuku.
Srácok a szervíz részlegnél bedobják egy AMD konfigba és megy. Telepítés teszt megy mint állat. Másik Tuás konfigba szintén minden ok!Szervívezető kérdezi miben volt a karesz?
Egy P4 3.2HT 800 fsb-be ASUS deszka i865 chipset.
Mosolyog. Az ott a gond.A 865-ös chipset 800 mhz fsb-s procikkal szerelve AGP-s hibákat ejt.Egy csomó erősebb vga-val összeveszik. A Comedex-en kiállított gépekkel is volt gond és visszavették a frekiket 533.Kérdésekre pedig vállat vontak és tagadtak! A többi chipset gyártó motyójával semmi gond csak az Intel szarakszik egy csomó karesszal.
Pedig állítólag ki akarták kiálltani a BX utódjának.
AMD rulez -
Borg #3599 Aláírás. A beállításaidnál tudod elintézni. -
ozz #3598 Borg:
Hogy csinalod hogy mined hozzaszolasodnal oda van irva alulra hogy milyen geped van? -
#3597 igen,nekem is egy 1.9Ghz,256ddr,gef3ti gépen 6.4quantum-al..sztem ha több ramod van,gyorsabb lesz,mert kevesebbszer kell a winyóval babrálni. illetve rakd fixre a lapozófájl méretét a ramjaidtól meg az oprendszeredtől függően..hátha -
#3595 életem első "saját" készítésű logója,nem lett a legjobb..bocs ez off -
#3594 _O_
\-|--
/\ -
#3593 ok -
#3592 nekem a 2400+ os ment ennyin. -
#3591 -0
-
#3590 thx..neked 1800+os proc ment 24000mhz-en? -
#3589 minden a hutesen mulik.Gyakorlatilag a proci orajelet emelheted ahova akarod, baja nem lesz, max lefagy.A vcore val pedig leghutessel max. 1.85V, de ez mar akkor nagyon faxanyos leghutes.Vizzel az enyemet 1.975V on 2400mhz en hajtottam, tobb napos ud kodolas soran se ment 50 fok fole a nyari melegben.
Ha a homersekletet 50 fok korul tudod tartani teljes terhelessel,erre ajanlott burnk7 et hasznalni, akkor szepen kikiserletezheted a neked megfelelo vcore+cpu freki kombot a homerseklet fuggvenyeben. -
#3588 Hát ez már a hozzánemértés tetteje!
Az ilyeneket ütni kéne, amíg mozognak! -
#3587 mennyi számít már brutál tuningnak,ami már hosszabb távon károsíthatja a lapot,vagy procit? pl. 1800+os procinál 2000mhz fölé "nyugodtan" még a sebességet? feszt is "nyugodtan" adhatok neki?
(nf7) -
Borg #3585 siman.
Kis tuninggal meg a 3.0Ghznek is. -
BlackWolf #3584 hmm en gepujjitas elott alloki es hat meg csak cerkam volt most latom ezt a 2.5+ barton procit hogy ez 1.8-on megy de odvaer 1 2.4 es p4-et??? mer eddig csak cerkam volt :D szoval nemmnagyon ertek amd-khez -
#3580 ja. ez durva..intel opteron, amd maggal -
#3579 Jé tééleg
:)) Fasza...... -
#3578 Intel Opteront írtak, és tudvalevőleg az Opteron az AMD új procija. -
#3577 fordiccsá plz!
:) -
Borg #3576 Ez mekkora LOL már :))) -
BBking #3575 Kössz az infot. -
#3574 ha egy 1800+os procit 2000Mhz valós órajelre, vagy afölé akarom nyomni,emeljem a feszt? mert ugye ahogy a #3571esben is áll,a 2000+ már 1.75ön megy..próbáltam alapfeszen, de nem volt stabil.
1533ról 2000re való tuning mennyire káros/brutál? fesz emelés mellett persze,ha anélkül nem megy.. -
#3573 Tuninghoz mindenkeppen Epox, stabil, megbizhato, kivalo support. -
[HUN]Stanlee #3570 sziasztok!
Olyayn problemam lenne, hogy egyik baratom vett egy Matsonic alaplapot es bele egy 2200+ -os processzort. az alaplapon ha a buszsebesseget 133 mhz-re allitjuk, akkor valamilyen okbol kifolyolag nem lehet telepiteni semmilyen op rendszert, ha 100 mhz-re allitjuk kisebb procersszornak felismeri, es fut is rendesen, de sajna lassabban. Mit kellene tenni, hogy a magasabb sebessegen is mukodjon a gep.
A valaszokat elore is koszonom!
Udvozlettel
Stanlee -
#3569 Nekem NF7-S -em van minden ok semmi gond vele. Az epox is nagyon jó. Az Abit olcsó és jó az epox kicsit drágább de állítólag jobb a minősége bár azt, hogy milyen téren nem tudom.
Az nf7-s-ben rengeteg tuning op. van de ugyan azok az epoxban is benne vannak.
De ez csak Én vagyok mások véleményét is kérd ki. -
aquatom #3568 Ha nem tapasztalsz ismeretlen eredetű fagyásokat, akkor nemigen van gond. Ahol jelentkezett ez a tünet, ott azért fagyogatott is rendesen. BÁr nem mindenki valja be akinek fagy a gépe, hogy fagy :))) -
aquatom #3567 http://oca.microsoft.com/en/windiag.asp
Nahh itt van e.
Floppyra ki kell másolni, aztán ráindítasz és megy szépen.
-
aquatom #3566 Bocs neked szólt az előző is. -
aquatom #3565 Huuh passz, de eltudom küldeni e-mailban a cuccost ha kell. gyébként elvileg a memtest86 is teszteliaz L1 L2-t, de nekem az nem mutatott semmit. Ha kell küldöm mailban.
-
BBking #3564 Gépet szeretnek bővitani.Amd procihoz melyik alaplap lenne jobb?Epox vagy AbitNF-7 (Nforce2)- 24000Ft mind a 2. -
#3563 Ez csak win95 és NT-alatt megy? -
#3562 ???
Lefuttatom én is bár még nem jelentkezett ez a hiba!Eddig úgí tudtam, hogy tuningolásnál jelentkeznek hibák a prociba.
Pláne számítási hibák de cache hiba!
Remélem az enyém nem téveszt!..... -
Tovi #3561 Akkor is jobban húzható, az okát nem tudom. A dual miatt gyengébb időzitéseket kell beállítani, mint simán, teszteltem.