16997
-
jani1191 #4029 Tudom ajánlani Asus SK8N, MSI K8T -
#4028 23-27 szerintem, nincs hőmérőm :) -
Borg #4027 nforce3 vagy KT8-as VIA -
#4026 ez nem teljesen világos..most akkor hány fok van a szobában? mikor a képet készítetted.. -
#4025 AMD 64 FX-hez milyen alaplap kell? -
#4024 Így van. A másik viszont rendes szobahó, tekintve, hogy mindig alsógatyában vagyok itthon. Ahogy kikapcsolom az oldalventit felmegy a normális 40-42 fokra. -
Borg #4023 A szobahőmérséklet alá semmilyen légkavargató venti nem tudja lehűteni, egyik alkatrészedet sem, tehát a logikus következtetés az adataidból az, hogy 11°C-nál nem volt több a szobádban, amikor ezt mérted.
(Vagy totál rosszak a hőmérőid.) -
#4022 Már írtam asszem, hogy oldalventi nélkül, ugyanez a gép 1 óra Seti után elérte a 70 fokot és lekapcsolta magát. -
#4021 Ehh
-
#4020 Nemnem. Abban a pillanatban shotoltam. Itt egy kép bekapcsolás után:
http://www.tar.hu/danielt/hideg.JPG -
#4019 Hátja, bekapcsoláskor rögtön boisban,nyitott házzal, télen, nyitott ablaknál, fr2-vel: 32fok...
:) -
Borg #4018 És persze 12°C szobahőmérséklet, ezt lefelejtetted ;) -
#4017 Érdemes megnézni a fordulatszámokat is. -
#4016 Most shotoltam:
-
#4015 Gépem aláírásban, látható, hogy Falconrock 2, most fórum meg ftp, és 30 fok a proci. A titok nyitja: 12Cm Vantec venti a ház oldalába. A Winchester 28 Fok, Alaplap 19.
Semmit nem ér akár a 13ezres réz Zalman, ha nincs friss levegő a házban. -
#4014 amúgy spire falconrock II
nincs még 3000se szerintem. Ezt használják legtöbben tuninghoz is.
nálam spire fridgerock II-es is van az is jó, de gyengébb talán valamivel.
most a 2500+@3200+on a gyári amd venti van, csendes,gyors, jól hűt.
-
#4013 akkor is biztos, hogy rosszul van rajta a venti, vagy nincs alatta paszta...hűtő leszed-->visszarak. a kedveméééééééééért
:)
vagy vegyél bele 600-ért egy rendszerhűtőt. -
#4012 Nem vagyok se Intel se Amd fan. Apámnak van ilyen gépe.
Tegnap mikor hazamegyek beköszönök nekik. Az Öregem ezzerrel nyomja a Diablot BattleNeten és szirénázik a gépe közben. Persze elhajtom a gép elöl, megnézem 66C. Bazz!
Megkérdem mióta halja ezt a hangot. Aztmondja nincs több 20-30 percnél.
Na ezért kell! Gondoltam elmesélem lehessen mulatni is valamin. -
#4011 Van Glacialtech Igloo 3200+ -ig, az nem jó?
Amúgy mióta vagy AMD fan? ;))
Ja és ne felejts el szólni ha van 9700-es karesz :)) -
#4010 CPU HŰTŐ SPIRE SPA13B0 SKIVESTREAM 2 FCPGA GOLYÓS
esetleg ez? Ismeri valaki? -
#4009 Ennél jobban nem lehet rajta.
De mondjatok má valalmi jobb ventit AMD-hez max 4-5000e ft-ig ami használható. -
Fam #4008 nem tudnám elképzelni, hogy akármilyen "kibékíthetetlen nézetkülönbség" miatt ilyen hatalmas előnyt adna a konkurens lapgyártóknak (asus, msi, chaintec, stb) az abit, a videókártya piac is nagy veszteség lenne, de a jövőt tekintve szerintem korántsem akkora, mint az alaplapi szegmens -
#4007 meg kéne nézni, lehet nincs jól rátéve...
sőt biztos. -
Fam #4006 ott az alaplaplapnak valami baja lesz (van) -
Cvd #4005 Ez megint Inquirer hír, szvsz árjátok meg a hivatalos bejelentést nehogy beégés legyen belőle.:) -
#4004 ugyan....
Mindig azt gyártanak amit jobban el lehet adni.
Ha fordul a kocka (DX9.1), akkor majd megint nv-t fognak forgalmazni -
#4003 Mondjatok valami jó kis prociventit 2400+ procira ami nem repül el de hűt is. Nemtom ez a proci sokkal jobban melegszik, mint kellene szerintem. pikk-pakk 60C-66C körül mászkál terhelésnél. Falcon Rock 2 ventivel. -
Borg #4002 btw, érdekes hír:
Az ABIT hátat fordított az nVidiának, mondván elege lett belőle!
Hír várhatóan holnap az SG-n!
No more ABIT nforce alaplap, geforce vidkartya stb.. -
Meetal #4001 a szorzóálítás alaplapon van Jp-rel és simán megy , csak lehet kéne V.-ot is emelnem??
amugy nem tervezem hosszútávon ezt az alaplapot
-
#4000 SiS chipsetes alaplap nem kifejezetten tuningbarát, de pl. csak szorzóállítással 2400+ként még beindul? Egyáltalán lehet rajta szorzót állítani? (unlockos?) Mert lehet, hogy nem, és akkor csak FSB növeléssel tudsz tuningolni. -
Meetal #3999 szeva!! 2200+ os procit állt. meddíg lehet húzni??
Asrock K7S8X lapom van 512 elixir DDR400
2600+ on már nem indul XP-sem
mondjuk csak *-zót állítottam.
-
#3998 Hát, a te cerkádat szerintem nem komálná...
(sorry) -
#3997 -
#3996 én hátulról húznám meg ezt a kis szőkét itt a folyosón,szemben...
azt nemtom hogy szereti-e a cerkát..
:) -
#3994 Úgy, hogy a PCI inkább 33 alatt legyen, mint 36 felett, vagyis 1/3-ad helyett 1/4-re kellene rakni az FSB/PCI arányát.
Vagyis pl én 115-120MHz-es FSB-t használnék kb 30MHz-es PCI órajellel! Az akkor olyan 2.9-3.1GHz lenne végeredményben, és maximum +10% feszültséget adnék. -
#3992 Csak azért érdekel, mert gyanítom, hogy amiatt fagyhatott, valószínűleg nem bírta valamelyik PCI eszközöd, vagy a winyód, és amikor egy olyan kritikus műveletet hajtott végre, aminél a húzás miatt hibázott, akkor lefagyott. Lehet, hogy egy viszonlag ritka műveletet nem bír, és azért ment 2 napot jól... -
#3990 Celeronnál sehova, ott hiába a magas órajel, az L2 Cache kevés, de amúgy mekkora FSB-vel ment neked, vagyis inkább az érdekelne, hogy a PCI mennyin ment? -
#3988 A mai cerkákat már nem lehet annyira húzni, kb +10/15%, de akkor nem árt, ha feszültséget is emelsz neki, nomeg figyelni kell arra is, hogy mennyi a PCI órajele. -
#3986 BD7-II-ből mi is rengeteget adtunk el, stabil lap, kedvező ár. C 2.6-ot húzod? -
#3984 Én minden konfigomat szerettem, csak valamelyikhez jobb emlékek fűződnek...