AMD
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is NForce2-esre gondoltam, csak tisztábban akarok látni.
Valami guru legyenszíves homályosítson fel részletesen a következõkrõl, (mit tud, mit nem tud, tuningra melyik, jövõállóságban melyik, melyik alaplap használja õket). Tudom most lámakérdésnek tünik, de összezavarodtam a sok chipsett miatt egy kicsit
1. NForce2 Ultra 400
2. VIA KT600
3. VIA KT800 ilyen van egyátalán??
4. NForce3
Tehát, melyik mit tud, melyiket mit nem tud, melyiket ajánljátok, milyen alaplapok használják a fenti chpipsetteket.
Gerry, Borg?
Köfi!
tehát ha 133 járatom a procit akkor 2200xp mutat az aida,viszont a bios a ramot is felhuzza,és a winfos állandoan hibázik!
Kiprobáltam azt a memoria test progit amit mondtál
.
nem igazán müködött!!
Most csak 1500xp!!!
Remélem most már érthetöbb voltam!😊)
Gyakorlatilag azon az értéken,amit képvisel a proci,nem akar menni!
133 memoriák vannak benne!
uccso kérdést nem értem!
😊
2200-es XP nem 2200MHZ-n megy. Ha ennyire állítod, olyan mintha húznád a procit, ezért fagy...
Bérbe vehet? reklámfelület...
Tehát 2200 on!
Tudom nem ez a tényleges,de az Aida szerint most csak egy 1500 xp felel meg amivel döcög a proci!
Tehát ha a biosban beálitom a szorzot,hogy 2200 xp legyen,akkor fagy!!
Remélem most már érthetö vagyok!

2500+ braton vagy a sima 2600+-t??
!Forza Ferrari!
2200Mhz-n jó hogy fagy, ez nem tuning alaplap. Ha alapból fagy, akkor meg nézd meg a hûtést, és próbálj hozzá másik ramot esetleg...
Vettem egy 2200xp procit,és van hozzá egy ECS K7s5a pro alaplapom!
Elviekben 2.8 ig támogatja a procikat,de sajna ha 2200 nyomom,akkor hibák tömkelegével kilép a winfos!
Sdram van a gépben.
Ha valakinek van valami ötlete,akkor ne kiméljen!
Minden tiszteletem a mentősöké...ök minden nap áldozatot hoznak
Hozzá egy 2700+-os Barton-t!
[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,
Az egyetlen dolog ami zavar rajta, az a passziv hûtõ a NB-en.
Azt mondják ezt egybõl cserélni illik valami rendesre, ha komoly tuningot akarsz (200FSB+!).
Csak én lusta vagyok rá már igy utólag, mert le kéne szedjem az alaplapot a lemezrõl, ahoz, hogy oldjam a NB borda rögzitését. Állitólag valami rágógumi szerû gány van alatta, amitõl nem túl jó a hûtés magas FSBn.
Bár egy gyors nforce2 ide drivert kiadhatna már az nvidia...
[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,
12x166-on megy 11x166 helyett (de igy legalább CL2-ben megy a 400as ram...). Mivel nem emeltem feszt neki, ezért csak pár fokkal melegebb mint alapon.
A jelenlegi hûtéssel ez idle 41, full 46°C. Majd mostanában terveztem tovább húzni, hogy kész a ház hûtésem.
Nincs túl sok lém tápra ezért 400w os-ból 2 érhetõ el számomra : Codegen 400W , és Mercury KOB AP4400 tápok. Tudom nem túl jók, de a kettõ közül melyiket?
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
Tuborgs are better than one... two beers or not two beers?..thats the question :)
Tuborgs are better than one... two beers or not two beers?..thats the question :)
1:1-ben csináld ugy biztos nem csinál ilyet
ja és milyen ram beállitások és milyen ram(mhz,márka)
Minden tiszteletem a mentősöké...ök minden nap áldozatot hoznak
Milyen alaplap, táp, ram, beállitások, stb?
Olyan problémám lenne, hogy van egy 2000+-os xp-m és szeretnék rajta kicsit húzni. De a windows nem engedi, vagyis folyton kiakad és valami kék képernyõ jön be bootolásánál. Ha visszaálítom a proci alap beálításait akkor bebootol a win. De ha ujra elálítom akkor megint kék képernyõ és valami szöveg.
Hogyan tudnám Lfogadtatni a windows-al az új beálításokat?
Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
A hangsúly nem a nyilakon van, hanem a speedstrip matricán.
Simán csak állitod a szorzót és kész. Mindegy hogy soltek e vagy más, nforce2 tudja.
Na ez is új. Csekkolom otthon mint állat :-D
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Igaz, nem is használtam sokat tuningolva...
IMÁDTAM :-DDDDD
De majd meglesem otthon.