16997
-
#6871 Altalaban az boven eleg.
Itt egy kalkulator, ki birtam hozni 800 wattos igenyt is siman :) -
Inquisitor #6870 12-13K egy 420-450-es Chieftek és szsvz 15K körül kap 500-as verziót is. Nagyobb meg mihez is ...? -
#6869 Jah ez igy van. -
Zsoldos #6868 Hat ez olyan dolog mint a biztonsagi ov. Egyszer utod meg a bokad nelkule de akkor nagyon :)
Nekem egett le noname tap, elvitte vadaszni az alaplapot, procit, vga-t, driveokat. Erdekesmod a memoria es a hangkartya eletbenmaradt. Kingmax + sblive gondolom felvannak keszitve 220 voltra :)
Szoval nem volt olcso mulatsag, azota nem rakok gagyi tapot a gepbe. -
#6867 Thermaltake 420W tápegység W0061RE PFC 12cm fan Br. 12600.- -
#6866 Brutto 12ert lattam Aquaban Thermaltake 400wattosat. -
#6865 Az egy nagyon jo valasztas lenne!;) -
AnonyX #6864 Hát én sem vagyok Magyarországi, de azért az árakat tudom, kompimhoz a dolgok nagy részét Szeged-i üzletben vásároltam. Hát majd akkor még meglátom, ha sikerül eladni a jelenlegi házamat, meg a tápot, akkor lehet veszek egy 350W os Chieftec-et. Az tuti van olyan jó mint egy 400 vagy 450 es noname. Aztmondják báris sokan.Majd kiderül. -
#6863 Az egyseges velemeny az, hogy nem jo!:)
Nekem meg biztos csak szerencsem volt a evek soran a markatlan tapokkal.
Egyik lassan 4 eves 400wattos tapom most is ott duborog eyik haver gepeben. Ez van, vakmeroek vagyunk vagy egyesek szerint csak egyszeruen hulyek. Nem erdekel!:D
De ha teheted, akkor mindenkeppen vegyel legalabb egy Chieftec-et, azok mar vannak 10 ezer korul. Bar nem vagyok jol informalva a magyarorszagi arakkal kapcsolatban!:) -
AnonyX #6862 Most akkor jó a Codegen vagy nem? Mert a jelenlegim sem valami nagy szám, de kül. nagyon szépen dolgozik, csak kicsit hangos. -
#6861 Ezt mondom ugy, hogy eddig 3x volt noname tapom, minden esetben evekig! Az elso tapom ami tonkrement az egy 3 hetes 100 euros Enermax Liberty volt!:D
De azert remelem nem lesz a hazban tap.:) -
#6860 Ugye csak a haz lesz codegem es nem a tap? -
AnonyX #6859 Sziasztok!
Hát én pl. telyesen megvagyok elégedve az X2 3800+ ommal. 3DStudioMax7-ben renderelésnél is kijött szépen a két mag előnye. Két maggal 6és fél óra volt a render, egy maggal biztos lett volna a duplája, nekem pedig időre megkellett vele lennem, mert az egész animáció készítést később kezdtem mind kellett volna.Szóval nagyon nagyon jól jött a két mag. Meg emígy Windowsban is észrelehet venni azért a különbséget szépen. Tuning terén meg megy az alap 2000MHz től 2500MHz-ig. Feszültség értékek változtatása nélkül is. Bár nem használom tuningolva, mert a házban a hűtés, szellőzés nagyon rossz, most akarok egy új házat vásárolni, valami Codegen lesz szerintem. Chieftec re nem igazán van rávaló. Cooler Masterek is elég drágák. -
dara #6858 A bemenet vagy a kimenet 8GiB? Mert 8GiB-es bementi file-ból nekem 60-70 perc elég a DivX-be áttömörítéshez két menetben. -
#6857 Az szep hosszu melo :) Miket tomoritesz? -
#6856 külön ben lehet értelmetlen pénzkidobást csináltam mert sokkal nem gyorsabb az x2 csak talán tudok tömöríteni rar-al játékokban sebességvesztés nélkül vagy csak kicsit vesz el
remélem ezzel azért megbírkozik mert sokat tömörítek 4-8gb-kat egyszerre vagy 8x1gb-ot az kb a régi gépen 8óra is lehetett -
#6855 eredetileg sempron 2800+ -at akartam de az max 10000Ft-ért vettem volna
de 12 volt ennyit ez meg megér
nem volt értelme sempront venni
pedi kurvára bevált e6-os 2300mhz-n ment a gyári 1600 helyett alapfeszent abit nv8-ba de a memóriák max 530bírtak én meg alapból 2000-en használtam így ment 1 évig hiba nélkül eredeti féig visszavett fordulatszámú gyári hűtővel -
#6854 x2 3800+ rendeltem 26e Ft -
Inquisitor #6853 A két proci között CSAK a cache mérete volt a különbség, és szinte alig gyorsabb az A64. Amennyit ráfizettem kéne minimum vagy 30%-al gyorsabbnak lennie :)
(Mivel ez s939 proci volt, ezért a dual chanel is benne volt, az FSB is azonos, tök ugyan az a Venice mag volt mindkettőben. Állítólag Sempronnál lasabb a HT, viszont s393 Sempron tulajdonost senkit se találtam, aki megerősítette volna, én meg nem figyeltem.) -
#6852 Koszi!
Teljesen elfelejtettem:) -
#6851 ????
Nem erzed a sebessegkulonbseget , hat az erdekes lenne, mert lenyegesen gyorsabb a Sempronnal a teljes erteku AMD64. -
lee56 #6850 áhá, akkor jó procivásárlást :) -
Inquisitor #6849 3000+ Sempronról váltottam 3000+AMD64-re, de alig gyorsabb szóval ráfizu volt. Az AM3-ig (vagy tovább!) nem kívánok sok mindent cserélni, sz'al ha tényleg hozzámvágnak olcsó kétmagosat, akkor arra még talán, azzal egy darabig elmegy minden, ami nem az meg kuka ;) -
lee56 #6848 Mér most mid van, ha a64 és nem szempron, talán még kihuzhatd vele, egy platformváltásig, nem? :) -
#6847 :DDDD -
Inquisitor #6846 Ebben az esetben eladom fél vesém, meg a TV-t a szobámból és sürgében veszek 4600+-t mielött (áresés elött) kivonják a forgalomból a teljes s939 szériát :D -
#6845 Egyedül az 5200+ aminél látszik a csökkenés. A többi inkább a vicc kategóriába tartozik szerintem! -
Inquisitor #6844 Ehhh, ez annyira nem jelentős. Mondjuk annak meg ideje volt végre, hogy egy Sempron ne legyen egy árban egy 3500+ AMD64-el, mert azért ez röhej ... -
#6843 AMD árcsökkenés -
Inquisitor #6842 Láttam "érdekes" árakat pl. X2-4600+ s939-re (38.000 OEM), de egyik HW oldal egyik embere irogatott célozgatásokat pár fórumra, hogy most pár hétig várna X2 vásárlással, de harapófogóval se tudjuk kiszedni belőle, hogy honnan vszi az áresést? -
#6841 Szerintem már most is csökkentek az árak elég szépen. -
#6840 A windiws-ba az energia gazdálkodást be kell állítani mert külömben nem működik.(legalábbis én azt tapasztaltam amikor minimálra állítottam az energi. gazdálkodást akkor kezdett működni.) -
Inquisitor #6839 Nem tudja valaki, hogy kamu vagy tény, esni fognak az X2 procik jó sokat a következő pár héten belül? -
#6838 En is felraktam a drivert de semmi sem valtozott, pedig a biosban be van kapcsolva. Mi lehet a problema?
Lehet, hogy a Simplicity-s Windows zavar be? Mert regebben standard op. rendszerrel siman mukodott.
Elore is koszi! -
dara #6837 Processor driver a hivatalos neve, úgy megtalálod. De itt a közvetlen link a letöltésére. -
lee56 #6836 Pedig de, alaplapod support oldalán keresd akkor. -
#6835 A Cool'n'Quiet teknoliához XP-nél kell valami külön driver ? az AMD oldalán nemtaláltam XP-hez. -
#6834 Az Asus M2N4 sli-n is két ide van. -
#6833 Akkor ezt most hogy gondoltad?
"azt dualba elég jól fog ketyegni a másfélgiga ram" -
#6832 Azt tudom én is nem ma kezdtem :D
AM2 2 iDE:ASUS M2V,ASUS M2NPV-MX,Asrock ALiveSATA2-GLAN ezeken kivül a többin csak 1 IDe van...
hát bekell érni azzal:D