AMD

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NeoMaN
9600 miatt szaggat.
ogl, ráadásul kevés hozzá a 4x1.

ShadowLord
Tegnap kicsit csalódtam a konfigemben a Battlefield 1942 beszagatott full beállításoknál max élsimitással és szüréssel😞bár lehet azért mert a játékhoz a patch-eket nem raktam még fel!?

Asus A7N8X AMD Athlon XP 2500@3200+ 2x256/400 DDR Ati Radeon9800Pro 378/675 3dMarkt2001Se-16731 pont 3dMarkt2003 5602-pont

Gugger
létezik 100 ill 133MHz-es duron! Legutóbb raktam egy gépbe egy havernak 1400/133-ast!

NeoMaN
Van thougbred magos duron? ezt nem tudtam. Biztos, hogy duronod van? 😊

Nekem is 2400+ os van de én sem tudom húzni.Nálam biztosan a proci a hibás.(MSI K7N2-L Nforce2)

igen

Gigabyte EP45-DS3|Core 2 Duo E6400@3400MHZ|2X1GB Kingmax 1066MHz| Sapphire 5770 1GB GDDR5|

Ja duálos

Gigabyte EP45-DS3|Core 2 Duo E6400@3400MHZ|2X1GB Kingmax 1066MHz| Sapphire 5770 1GB GDDR5|

ez is duálos?

Vedd az Epox 8RDA+ -t.
Epox megbzhatóbb, elég jó tuningban is, haver 2500+@3300+ ra tudta húzni igaz a procit is ki kellfogni hozzá.

vmi szar matsonic. vegyek egy ujat? ugyis csiga ez, meg akarok majd uj 400mhzes memoriát is, ez meg nem támogatja.

bocs hogy megint itt vagyok de holnap akarok gépet és kellenek az infok
A kérdésem
Epox 8RDA+ VS Abit NF7-S
Melyik a jobb és miben?

Taptarap
dehogynem😊)

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Taptarap
nekem az 1,4 Duromonat 2 Ghz-ig sikerült feszülrség emelés nélkül felhuznom egy ASUS A7V333-as alaplapon és a hõmérséklete is 4 fokot emelkedett.

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

ollie
Jó az Asus meg az Abit is.

vagy ez az alaplap jó?
Abit NF7-S(nForce2,AMD,FSB400,DDR400,AGP8x,S-ATA/ATA133,5.1hangk,LAN,USB2.0,ATX)

és az msi bõl melyik a jó?

Gugger
csakis a DELUXE változat!

szaisztok 1 kérdés ez jó amd es alaplap
Asus A7N8X(nForce2,FSB400,DuálDDR400,AGP8x,5.1hangk,LAN,USB2.0)

Milyen alplapod van?

NeoMaN
Sajana a duron 100-as fsb-jét stabilan a többségnek max 105-ig sikerült emelni, a régi VIA-s alaplapokban, mivel nem tud fix agp-t és pci-t.
Tehát elvileg 14x105-re megy fel neki stabilan (ez sem biztos) 1470Mhz.
Újabb nforec2-es lapban biztos megy feljebb is, bár 1700-1800 felé abban sem fog szvsz...

próbáld ki, mik vagyunk mi, jósok??

Mayday
Sziasztok,
Egy kollegam kerdezi, hogy huzhato-e az alabbi procija, ha igen, meddig lehet?
AMD Duron 1400 (100MHz FS😎
Hutoje pedig:
GlacialTech 2450 huto AMD 3,2GHz (26d😎
Koszi elore is a valaszokat!

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

NeoMaN
Tönkrement neki, má nem is tud visszaírni...
😊

nekem most 15x133on van de nem tudom huzni. asszem vennem kéne egy uj alaplapot

Hi
Nekem is 2400+ van és megy 2800+ és megy 11.5*200 on NF7-el épp eléggé függ töle hogy ne lehessen tuningolni

ZaJanga
Az hagyján de a három konkurens cég is nagy okosság és erre felsorolja az intelt és az amd-t!
Könyörgök áruld el honnan eme tájékozott hozzászólás és oda sompolygok teljesen jóindulatúlag!

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját

ZaJanga
Ki a F@szom írta ezt a sz@rt?Hol találtad?Savazzuk má le a falusi agyagedényt!!!Bazz ilyen "okosságot" már rég olvastam! a kis !

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját

Lammer
Hellóka!

Na van egy érdekességem, ha érdekel titeket, persze...
Volt ma egy fejlövésem, hogy megpróbálom a maxot kihozni a gépbõl(dual channelre átáll, prochúz,memóhúz), most ilyen kedvem van no!!!
Megnéztem a ramjaimat, hogy mit tudnék kihozni belõle max
HYB25D256800BT-5 ebbõl van két darabom, és most jön a durvulás! Go infineon homepage keresem az 512esek között de nincs, no mondom ez nem jó, ledroppltam magam a 256osokhoz és láss csodát ott virít a szemét!!! bár gyanús volt a jelölésben a "256" Namost ezt nem értem!!!!
Namost akkor van 2 db 512esem 256osnak címezve????
Nem merek belenyúlni a biosba, mert nem tudom akkor mi!
NA megpróbálom 8-3-3-3ra (azért 3, mert 200on van az efesbé)állítani, mert eddig optimálison volt, de azé durva nem??? Valakinek van 5lete??? amúgy anno ténylegesen 2X512öt vettem, szal nem értem...

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

miert nem lehet huzni a procimat (athlon xp 2400+) amikor más haverom most vett egy xp 2200+-t és ö tudja huzni a bios-ban!? alaplaptol függhet ez????

Törölt felhasználó
Akkó benne lenne az is hogy az envidija az nagyon, de sokkal jobban gyorsabb mint az Áti (így á val) mert nekünk is az van.
Mi eeeez?😊 hwtesztek.hu ?😄DD (bocs)
praetorian
Nézzétek mit találtam (Egy kis OFF topic):
---------------------------------------------------------

--------------------Processzorok-------------------------
Mint szerintem azzal sokan tisztában vannak hogy hogy 3 konkurens cég van jelen a piacom, és õk pedig az:
Intel Pentium , I. Celerin , AMD Ez a 3 név bizonyára mindenkiben más gondolatokat kelt.

A fent említettek között az általam és már nagyon sok ember által tapasztaltak alapján nagyjából semmi különbség nincs!
Habár talán egy mégis akad. Az pedig az ára! :-) Az I.P. -ok ára a legmagasabb aztán az I.C. -oké és ezeket követik az AMD -k!

Amit ezeknél a kis apró dolgoknál figyelni érdemes az az hogy hány MHz-n dolgozik a cucc és még az órajel is fontos!
Pl.: amint azt a hardver/softver / proci résznél található kép is igazolja! Figyeljétek meg az UPC Clock melletti számot!
Ezek már 100MHz valamint a példában 133MHz van kiírva!

Feladatuk az adatok küldése és a sebesség növelése (minnél jobb teljesítményû😉 Ismertetõjük: Általában egy ormótlan bazinagy ventillátor alatt található pici kis téglalap alakú dolog sok lábbal. A hûtés már csak amiatt is fontos mert habár nem látjuk azért iszonyú gyorsan dolgozik iszonyúsok adattal! Pl.: egy 100Mb -os file átmásolását a közepes teljesítményû procik 10 - 15 másodperc körül teljesítik! És ha belegondolunk ez nem egy kis dolog!

Extra: Ezeket feltudjuk húzni különbözõ módszerekkel! De ezt nem ajánlom ha nem akartok egy iszonyúan szar gépet kapni...
Ha nagyobb teljesítményt akartok akkor inkább vegyetek jobbat! Megéri fõleg amiatt mert ma már elég olcsóak lettek!

Hírek: Nemsokára megjelenik a Celeron tól egy újabb proci de ez 2,7 illetve 2,8 GHz -s lesz! És állítólag csak: 25000 Ft. körül lesz! És ha belegondolunk ez nem is drága. Viszont nem nagy jövõt jósolnak neki mert nem támogat elég sok alaplaptípust :-(

----------------------------------------------------------

Nekem személyesen a hûtõ-sebesség kapcsolat teccik a legjobban, és a celeron processzorok bukása 😄D

-Volt már déja vüd? -Nem kérdezted már?

Mr Manson
Hy all!
Kicsit OFF kérdés... van egy MSI KT4 Ultra alaplapom.
Le kéne cserélnem valami combosabra, ötletek?
Infok? Milyenre érdemes?

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

ZaJanga
igen

KT6 Delta LSR
Milyen MSI alaplap?
2500+ bocsi!
Tudnál még abban segíteni,hogy az írja a Core Center,hogy 167x11.0=1838Mhz és így 51C fokos a proci alapon minden alkalmazás vagy játék nélkül.Ez egy dobozos gyári hütõs 2550+Barton magos proci és hozzá a memória 2x512 400Mhz DDR ram.Na most ezt meddig lehet felrakni,hogy stabil maradjon(a szorzón kell állitani?),vagy mennyi lehet ennek a hõmérséklete?És még egy olyan kérdés,hogy a BIOS-ban az SDRAM beállitásnál akkor felrakhatom 400Mhz-re ?
Köszönöm szépen a segítséged!
Sziasztok,Imre vagyok és egy olyan tök hülye kérdésem lenne,hogy tegnap vettem egy MSI alaplapot AMD Athlon Xp 2500 + procit és egy ATi 9600 videokártyát 1giga rammal.Na most elõre bocsátom,hogy nem értek,max felhasználói szinten a számítógéphez.Egy barátom feltelepítette a windózt és ma amikor nézegettem a gépet,azt láttam,hogy az eszközkezelõben 1100Mhz CPU-t ír! az alaplap Core Center programjában is 1103Mhz van írva.Na most nem kevé ez egy kicsit? A régi gépemben a Duron proci 1300 as volt,azért cseréltem le!
Kérdezzed meg az eladót, jól 😊
Mi miatt akarod húzni? Valami lassú? Vagy akad? Ha semmi baj, ne kísérletezz ha nem vágod a témát.
Pharaoh
Külsõ ránázésbõl mibõl lehet megmondani egy cpu-rõl, hogy az Barton magos?

ZaJanga
milyen hûtõd van?

Mayday
Es ezen kivul semmit nem kell allitani biosban?
Es tegyuk fel, muxik 3200-n. Tonkremehet bele?

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

ZaJanga
na:
bios be - softmenübe belépsz.Ott a cpu-t 3200+ ra lövöd.A memót mondjuk 6/6-ra vagyis szinkroba.save exit reboot.
Ha nem bootol vagy bebootol de fagy akkor vissza a biosba softmenü és alul a cpuvcore ami most 1,65 vedd 1,7-re.save exit reboot és ismét teszt.(pl 3dmark03 vagy valami erõsebb alkalmazás)

Mayday
Hat, asszem ez az egesz nekem magas lesz 😊
Az alaplap Abit NF7-S v2, a ramok 2x256ddr400hz-es.

ZaJanga
Már soxor leírtuk esetleg mazsolázgass és keress vissza.
Milyen alaplap?
Ha szerencséd van simán alapfeszen megy 3200+-on.De elvileg +10% -os feszemelést lehet neki adni az 1,8.
Ennyit azért ne adj neki mert 1,7 - 1,75-ön stabil lesz csak egy jó minõségû hûtõ elengedhetetlen a tuninghoz.
Vedd föl vagy user def-be 200mhz-re az fsbt vagy egybõl 3200+-ra állítsd(nekem így van) ezután próba alapfeszen hogy stabil e ha nem finoman lépésenként emeld a vcore-t és minden lépésnél teszteld.
Neoman-nek pl. 200-on nem de 198-on stabil.A többségnek viszont megy 200-on.Ja a ramok milyenek benne?Azt mindig szinkronba hajtsd mert az amd konfigok akkor mûködnek jól.

Mayday
Sziasztok,
AMD 2500+ procim van. Soha nem csinaltam meg olyat egy procivalk sem, hogy felhuzzam, ezert semmi tapasztalatom.
Kerdes: tudom-e veszely nelkul huzni? Meddig? (allitolag 3200-ig lehet). Es hogyan?
Ha valaki szajbaragosan leirna, akar privatban is, megkoszonnem. Vagy ha valahol van mar ez leirva, akkor esetleg az uzenetnek a szamat, ha beirna valaki.

Gugger
meglepõ módon válaszod megköszönöm...