AMD
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus A7N8X AMD Athlon XP 2500@3200+ 2x256/400 DDR Ati Radeon9800Pro 378/675 3dMarkt2001Se-16731 pont 3dMarkt2003 5602-pont
Gigabyte EP45-DS3|Core 2 Duo E6400@3400MHZ|2X1GB Kingmax 1066MHz| Sapphire 5770 1GB GDDR5|
Gigabyte EP45-DS3|Core 2 Duo E6400@3400MHZ|2X1GB Kingmax 1066MHz| Sapphire 5770 1GB GDDR5|
Epox megbzhatóbb, elég jó tuningban is, haver 2500+@3300+ ra tudta húzni igaz a procit is ki kellfogni hozzá.
A kérdésem
Epox 8RDA+ VS Abit NF7-S
Melyik a jobb és miben?
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
Abit NF7-S(nForce2,AMD,FSB400,DDR400,AGP8x,S-ATA/ATA133,5.1hangk,LAN,USB2.0,ATX)
Asus A7N8X(nForce2,FSB400,DuálDDR400,AGP8x,5.1hangk,LAN,USB2.0)
Tehát elvileg 14x105-re megy fel neki stabilan (ez sem biztos) 1470Mhz.
Újabb nforec2-es lapban biztos megy feljebb is, bár 1700-1800 felé abban sem fog szvsz...
Egy kollegam kerdezi, hogy huzhato-e az alabbi procija, ha igen, meddig lehet?
AMD Duron 1400 (100MHz FS😎
Hutoje pedig:
GlacialTech 2450 huto AMD 3,2GHz (26d😎
Koszi elore is a valaszokat!
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Nekem is 2400+ van és megy 2800+ és megy 11.5*200 on NF7-el épp eléggé függ töle hogy ne lehessen tuningolni
Könyörgök áruld el honnan eme tájékozott hozzászólás és oda sompolygok teljesen jóindulatúlag!

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját

a kis
!A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
Na van egy érdekességem, ha érdekel titeket, persze...
Volt ma egy fejlövésem, hogy megpróbálom a maxot kihozni a gépbõl(dual channelre átáll, prochúz,memóhúz), most ilyen kedvem van
no!!!
Megnéztem a ramjaimat, hogy mit tudnék kihozni belõle max
HYB25D256800BT-5 ebbõl van két darabom, és most jön a durvulás! Go infineon homepage keresem az 512esek között de nincs, no mondom ez nem jó, ledroppltam magam a 256osokhoz és láss csodát ott virít a szemét!!! bár gyanús volt a jelölésben a "256"
Namost ezt nem értem!!!!
Namost akkor van 2 db 512esem 256osnak címezve????
Nem merek belenyúlni a biosba, mert nem tudom akkor mi!
NA megpróbálom 8-3-3-3ra (azért 3, mert 200on van az efesbé)állítani, mert eddig optimálison volt, de azé durva nem??? Valakinek van 5lete??? amúgy anno ténylegesen 2X512öt vettem, szal nem értem...

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
---------------------------------------------------------
--------------------Processzorok-------------------------
Mint szerintem azzal sokan tisztában vannak hogy hogy 3 konkurens cég van jelen a piacom, és õk pedig az:
Intel Pentium , I. Celerin , AMD Ez a 3 név bizonyára mindenkiben más gondolatokat kelt.
A fent említettek között az általam és már nagyon sok ember által tapasztaltak alapján nagyjából semmi különbség nincs!
Habár talán egy mégis akad. Az pedig az ára! :-) Az I.P. -ok ára a legmagasabb aztán az I.C. -oké és ezeket követik az AMD -k!
Amit ezeknél a kis apró dolgoknál figyelni érdemes az az hogy hány MHz-n dolgozik a cucc és még az órajel is fontos!
Pl.: amint azt a hardver/softver / proci résznél található kép is igazolja! Figyeljétek meg az UPC Clock melletti számot!
Ezek már 100MHz valamint a példában 133MHz van kiírva!
Feladatuk az adatok küldése és a sebesség növelése (minnél jobb teljesítményû😉 Ismertetõjük: Általában egy ormótlan bazinagy ventillátor alatt található pici kis téglalap alakú dolog sok lábbal. A hûtés már csak amiatt is fontos mert habár nem látjuk azért iszonyú gyorsan dolgozik iszonyúsok adattal! Pl.: egy 100Mb -os file átmásolását a közepes teljesítményû procik 10 - 15 másodperc körül teljesítik! És ha belegondolunk ez nem egy kis dolog!
Extra: Ezeket feltudjuk húzni különbözõ módszerekkel! De ezt nem ajánlom ha nem akartok egy iszonyúan szar gépet kapni...
Ha nagyobb teljesítményt akartok akkor inkább vegyetek jobbat! Megéri fõleg amiatt mert ma már elég olcsóak lettek!
Hírek: Nemsokára megjelenik a Celeron tól egy újabb proci de ez 2,7 illetve 2,8 GHz -s lesz! És állítólag csak: 25000 Ft. körül lesz! És ha belegondolunk ez nem is drága. Viszont nem nagy jövõt jósolnak neki mert nem támogat elég sok alaplaptípust :-(
----------------------------------------------------------
Nekem személyesen a hûtõ-sebesség kapcsolat teccik a legjobban, és a celeron processzorok bukása 😄D
-Volt már déja vüd? -Nem kérdezted már?
Kicsit OFF kérdés... van egy MSI KT4 Ultra alaplapom.
Le kéne cserélnem valami combosabra, ötletek?
Infok? Milyenre érdemes?
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
Es tegyuk fel, muxik 3200-n. Tonkremehet bele?
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
bios be - softmenübe belépsz.Ott a cpu-t 3200+ ra lövöd.A memót mondjuk 6/6-ra vagyis szinkroba.save exit reboot.
Ha nem bootol vagy bebootol de fagy akkor vissza a biosba softmenü és alul a cpuvcore ami most 1,65 vedd 1,7-re.save exit reboot és ismét teszt.(pl 3dmark03 vagy valami erõsebb alkalmazás)
Az alaplap Abit NF7-S v2, a ramok 2x256ddr400hz-es.
Milyen alaplap?
Ha szerencséd van simán alapfeszen megy 3200+-on.De elvileg +10% -os feszemelést lehet neki adni az 1,8.
Ennyit azért ne adj neki mert 1,7 - 1,75-ön stabil lesz csak egy jó minõségû hûtõ elengedhetetlen a tuninghoz.
Vedd föl vagy user def-be 200mhz-re az fsbt vagy egybõl 3200+-ra állítsd(nekem így van) ezután próba alapfeszen hogy stabil e ha nem finoman lépésenként emeld a vcore-t és minden lépésnél teszteld.
Neoman-nek pl. 200-on nem de 198-on stabil.A többségnek viszont megy 200-on.Ja a ramok milyenek benne?Azt mindig szinkronba hajtsd mert az amd konfigok akkor mûködnek jól.
AMD 2500+ procim van. Soha nem csinaltam meg olyat egy procivalk sem, hogy felhuzzam, ezert semmi tapasztalatom.
Kerdes: tudom-e veszely nelkul huzni? Meddig? (allitolag 3200-ig lehet). Es hogyan?
Ha valaki szajbaragosan leirna, akar privatban is, megkoszonnem. Vagy ha valahol van mar ez leirva, akkor esetleg az uzenetnek a szamat, ha beirna valaki.