AMD
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Érdemes a nyagyobbat választani a 10000 forintos árkülönbség ellenében?
Tuborgs are better than one... two beers or not two beers?..thats the question :)
*hihi ** *
Tuborgs are better than one... two beers or not two beers?..thats the question :)
Van egy KT3 Ultra alaplapom meg egy AMD Athlon XP 2200+ os procim viszont bármit teszek nem lehet 105 hzné feljebb tenni me fagy a gép igy viszont csak 1500+on megy szerencsétlen ami egy nagy 0.
Bios lefrísítve már mindent kipróbálam, paphoz meg a falu sámánjához is elvittem de semmi.
Kérlek ha tudsz segíts me kidobom!!!!!!!😊
Segítséget szeretnék kérni, 2 alaplap között gondolkozok MSI K7N7 Delta ILSR a másik EPOX 8RDA3+ szerintetek melyiket érdemesebb venni Barton 2500-höz. A másik ami gondba ejt, hogy Zalman CNPS7000-AlCu hûtõt akarok rátenni csak félek, hogy ütközni fog a táppal. A hûtõ felszerelve kilóg valamennyit az alaplap szélétõl, vagy nem, mert a képét nézve eléggé a szélén van a proci foglalat(mind a kettõnek).
De nem akarom rádtukmálni, szerintem kérdezz utánna jobban. Ezt csak én ajánlottam, valaki nagyon nem szereti ezt a venticsaládot... szóval várj a többiek véleményére is..
Más: Nem tudjátok hol tudnék venni Athlon XP-M 2500+ barton procit? Megtetszett a tuningolhatósága...
Itt van egy kis cikk az AMD gyári hûtõirõl:
http://www.tomshardware.hu/cpu/03q2/030404/index.html
Amúgy szerintem inkább vegyél vmi mást, ezeknél kapsz jobbat is...
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Mondhatni párját ritkitja!!!!!!!!

na még a héten meg is veszem akkor:-)
Na néztem találtam egy olcsóbb MSI lelõhelyet is ahol adnak még rá 3 év garit -de valahogy akkor is inkább a Chaintech felé hajlok.....
ami az MSI mellett szólna az a Cool'n'Quite és a szorzó, de teljesítményben kb azonosak...
De aszorzó nekem meg felesleges mert már megvan az A-Data 500MHz-es modulom:-)
Már nem emléxem, de a asszem a prohardver tesztben kifogásolták a hangos a chipset hûtést, ennyi volt a negatívum...
Mindjárt megkeresem azt a cikket.
mért is? +2USb -1 csatonra IDE +SATA +1% speed....
Ezek tükrében kérdem hogy miért is csak a 250? sata van külsõ usb még elmegy...
Jah és a chaintechben fixálható -és mûködik- az AGP órajele
A mostani MSI-m is a 2. mert már elszált egy, ezért nem bízom annyira...na meg a VIAn enyv24 hang a cbox3....
Bár az újabb msi cuccokkal nincs annyi tapasztalatom, de ahogyolvasom szarabb mint a régi...na ha az elszált milyen lesz az új.....?
ha olyan nincs, akko kt800 vagy 880-ast vegyél!
Minden tiszteletem a mentősöké...ök minden nap áldozatot hoznak
A hardveres firewallt nem használnám ki szerintem...
Jah és tuning is fontos bár ahogy nézem mind2 állat
Ötlet?