AMD
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egyébbként Ti bizti jobban tudjátok mert én tök hülye vagyok. . .
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
Én a 3500-al szemezek de nf4-es alaplaptesztre várok....még egy jóó darabig várhatok asszem.
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Bérbe vehet? reklámfelület...
De nincs. . .
Miért mondjátok hogy az a VIA K8T800 chipset szar??? Pedig abból több van. . .
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Én úgy tudom hogy a 3000+ barton és a A64 3000 között elég nagy teljesítménybeli különbség van az A64 javára.
A Cn'Q problémák pedig majdnem mind orvosolva vannak bios frissítéssel.
Az athlon 64 topicba kérdezõsködj....
Azért köcci a segítséget. . .
133*11.5 vagy 133*12 az jó lesz...
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Anee -t legkönyebben ITT érheted el!
És Anee-t hol tom elérni, mert télleg szeretnék akkor egy két konkrétumot megtudni. . . .
UI:ATI R 9600XTG, tudom nem a csúcs, de attól még ezt a szar 1800 as kupacot is feljavította de nem is akár hogy. . .
Ez megnyugtató...😛
Sima 3000+? 3000+ból van barton magos, de az K7 es, meg van Athlon64 3000+ is, gondolom ez kell neked...(persze vehetsz mást is, ez a CG steppinges cucc csak példa volt...)
Azt hiszem az Athlon64 témában az Athlon 64 topicban sokkal többet tudnak neked segíteni mint én, mivel még nekem sincs ilyen cuccom, ennél fogva nem is jártam körül részletesen a témát.
Azt tudom, hogy az nForce3 150 ill VIA K8T800 chipsetes deszkák kerülendõk, viszont az nForce3 250Gb és VIA K8T800 PRO chipsetes lapokkal már jobb a helyzet, de van pár dolog amire kényesek (C&Q csak bizonyos rammal megy meg ilyesmi), szal mindenképp érdeklõdj részletesen utána mielõtt vásárolsz! Anee -t kérdezd sztem meg, Athlon 64 témát nagyon vágja...
UI: Doom3 high -on? Milyen VGA-d van?
Megjumpereltem a cuccost és kutya baja, elfelejtett mindent de megy!!!!!!!!!!!!!!!!4
=)
Viszont az ujjítás így is úgy is meglesz, és én azt gondolom hogy nekem elég az nforce3 as cucc is. . . ez a szar is 3 éve bírja és a DOOM3 at is végignyomtam vele High grafon!!!
Jah igen füstölt de nem is kicsit. . .
Az ASUS alaplap nem jobb??? jah és lehet hülye kérdés de az AMD64 3000+ mivel jobb mint a sima 3000+? Hm?
Gigabyte EP45-DS3|Core 2 Duo E6400@3400MHZ|2X1GB Kingmax 1066MHz| Sapphire 5770 1GB GDDR5|
hhhmmmm....
Ha olcsón akarsz vmi frankót, akkor MSI K8N neo platinum + AMD64 3000+ proci CG steppinggel...Anee -nek nagyon bejött, 2500Mhz fölött megy a cucc, gyári hûtõvel!
Ha a pénz nem számít annyira, akkor tényleg nForce4 -et ajánlom, de arre várnod kell.
Nah akkor viszont most ajánlj nekem egy jó alaplapot, ami szerinted tuning meg minden, egy 64 es AMD hez!
Én egy ASUS K8V SE-Deluxe-t néztem ki vagy egy MSI K8N Neo Platinum -ot. . . vagy ajánlhatsz másikat is,. . . .
Mondtam hogy az FSB -t ne piszkáld, mert nincs PCI&AGP órajel!
vinyó nem mehetett tönkre! Proci sem vszínû hogy tönkre ment.
Vszínû a deszka adta meg magát, mondtam hogy nem egy tuning lap, de ezt nem hittem volna.
BIOS resetet is próbáltad? Tudod, vmelyik kis jumpert kell arébb pakolni...
Ha tudod szerezz vhonnan másik deszkát és próbáld azzal.
Gondolom nem volt már rá garancia...
Feltettem 12 re a szorzót majd 140 re az FSB-t utána kiakadt és amikor próbáltam újra beindítani már sosem jutott el a biosig még a memo ellenõrzéséig. . . utána kiégett a wincsi is. . . mostmár bekapcsolás után el sem indítja a képoernyõt, a biosig nem tok eljutni sehogy sem és már semmit sem tud megjeleníteni. . .
Hiába szedtem ki az elemet az alaplapból nem felejtette el az ideinglenes beállításokat. . .
Remélem csak a proci és az alaplap halt meg, a winyóról nem is beszélve. . .
Télleg tudom off téma de hacsak a wincsi elektronikája füstölt el mármint az egyik 6 lábú IC akkor még ki lehet mentetni valakivel az adatokat egy friss vincsire? mert nagyon fontos adatok vannak/voltak rajta!!!!
Továbbá szerintetek akkor a gép halott??? (most is a suliból írok. . .)
a speed strip motyeszt M.o.-n?
ahogy mész följebb az órajelekkel, úgy mindí másnak lártja a deszk a procidat...😛
Addig menj amíg lehet, a ramok bírják!
ezt most vagy nemértem vagy nagyon hülye vagyok hozzá és minnyá kidobom!!!
Az elöbb 133 on hagytam az FSB-t utána a szorzót 12.5/13 ra tettem, erre indítom a gépet és a boot képernyõn már athlon xp 2000+ nak írja. . .
Most mi van vele? erre most nézem a fuzzit: 12,5 szorzó, 147,3 FSB és 1841Mhz. . . 39 fok. . . jah fesz 1.55 V még mindig és nem fagyott le amig megírtam ezt
Mi van ezzel???
FSB -t nem lehet állítgatni nagyon, mivel a régebbi VIAs deszkákon nincs fix agp&pci órajel...😞
Szal az fsb maradjon 133-on, de a szorzót mindíg állísd 1 el feljebb.
Ha fagy/nem indul akkor feszt is emelj. Mi a legmagasabb szorzó ami beállítható?

Én szentül megvoltam gyõzõdve hogy 1800+ as. . . .
Tudodm miért nem engedi a bios...mert vszínû T-bred magos a procid, nem palomino, de lényegtelen, ha megy akkor most!
feltettem 12x133 ra, erre benyomom a rendszert fuzzi lodzsik írja 1627Mhz, vazze. . . . de fütyi vagyok. . .
Bios nem engedi, max 1,6 V ra lehet tenni. . . meglestem
NAON ÁSZ VAGY, FELNYITOTTAD SZEMEM!!!!!!
Valakinek 2100Mhzen is megy, kis feszemeléssel...😛
asszem 1.55 van. . .
próbáld így, mennie kell!
Mennyi feszt adtál neki?
Köccike, megpróbálom!
Így állísd be.
csak mert annyira nem megy az angol. . . .
A memókat nem tom állítani, megnéztem.. . .
a pontos típus(asszem): MSI KT3 ultra2 (MS-6380E)
Állísd ennyire.
A memókat szintén.
Pontosan milyen az alaplapod?
az alaplap hogyne ismerné föl? kiírja hogy athlon XP 1800+. . .nem tom mi kell még, a DDR ram timmingnél a bios kiírja hogy a host frequency vagy mi a bél az ugyan annyi 113Mhz mint az FSB de lehet hogy tök hülye vagyok és semmi összefüggés. . . 😄
A BIOS frissítést meg hogy kell feltenni, mert terveztem már de nem nagyon akartam elk*rni a rendszert. . .
Egyébbként szerintem az AMD az istencsászásr!!!!!