AMD
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi az a Hyperdrive?
TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu
ja és fele az L2---és mégis alig van különbség
msi p55(cd53)+(i3(530)+ninja2)+ msi 220gt+fsp zen300w+cm690
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Sempron L1 128 L2 256kb
Barton procinál a szorzót nem tudod állítani csak egy kis mókolássa, a sempronnál nem tudom mert nekem barton van!
Kiecso13
Az élet eleme a lét!
ABIT NF-7(-S) V2.0 || AMD BARTON 2.5+ || 2X512 DDR 400 + 1X1024 DDR 400|| ATI 9000 SERIES || 80+30 GB HDD ||
TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu
AMD Athlon XP 2400+ (most 2000Mhz-el megy)
És mennyiért lehet kapni olyan hûtõt amivel feltom húzni egy erõsebbre?
Anyam vett a mult hetvegen egy a7n8x-deluxe/sempron 2800 parost. Hat nem sokkal gyorsabb mint az en 2 eves a7n8x/athlon 2400+ parositasom😄 De viszont nem volt draga
Mert ha a leírásban az van hogy "2800+ or higher" akkor szerintem ez azt jelenti hogy 2800+ vagy nagyobb!
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Tudna vki segiteni?
Van egy 2 eves gepen Abit KT7 alaplappal.Csak egy uj procit akarok hozza venni.Tudna vki segiteni hogy milyen jo hozza?
úgy tudtam, hogy a semprom is ilyen butított athlon, bár ebben nem vagyok biztos.annyi a különbség hogy tbred magja van? de miért alacsonyabb az órajele?és akkor az elõbb leírt két proci közül melyik a jobb választás?
Ez baromság. P4 ratyi, celó mégratyibb.
A Sempron a Tbred magos Athlon XP új neve. Ugyanaz a proci, csak mondjuk a 2400+ sempron az vmivel alacsonyabb órajelen jár, mint a sima Athlon XP. De ez húzással orvosolható.
De mondom, PH! -n nem egy srácnak sikerült 2400MHz -re nyomni majdnem alapfeszen az 1700+ os procit. Ez 3400+ nak felelne meg kb, ha lett volna ilyen Athlon XP.
Szóval vannak nagyon jól húzható 1700+ ok is, ki kéne próbálni meddig tudod húzni...
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
lehet ez jobban megérné mint a
AMD Sempron 2400+ 11 000 13 750
mennyivel erõsebb a sima mint a butított? mert pentiumok/celeron esetében nincs eltérés játékokhoz.amd-nél inkább érdemesebb NEM sempront venni? és mennyire húzhatóak? mondjuk kis szerencsével egy 2400+ -est lehet hajtani mintha 2800+ -as lenne?
Amúgy a tuning nem exakt tudomány. 2400+ sempron úgy húzható mint a többi Tbred amd. Elég jól.
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
AMD Sempron 2400+ 11 000 13 750
mennyivel lenne erõsebb(százalékosan)illetve lehet e a procit húzni. ha jól emléxem már ezek szorzólockosak, viszont 333hz-n mennek alapban, vagyis ha 400hz-s memóriákat veszek mellé, akkor az alaplapi freki növelésével van e esély a húzására illetve ez milyen mértékû lehet?
1009 Description:
1.Support AMD Sempron CPU
2.Patch 3D Labs AGP card compability issue
Akkor asszem meg is vagyunk ^^
\"Pitét evő lányok... nyalom a pitétek.\"
Egy elcseszett BIOS az nyilván nem jobb, mint egy kicsit régebbi, de megbízható verzió.
Viszont a PCB 1.06-os volt, igy nincs hozza 1010 bios update csak az 1007, igy meg mindig 2400+ sajnos, de hat ez van.Gyanitom a 2.0as verziojut nem kene rarakni az 1.06-ra..ehe ^^.Egyebkent at 1010-ttol ismeri fel Sempronnak,semmi esetre se rakjam fel az 1010-et?
A7N8X BIOS
Itt az alaplap PCB verziószámát kell csak tudni, ez rá van matricázva az alaplapra, általában az 1-es PCI slot-ra, vagy vmilyen vonalkódra, de rajta van!
A7N8X BIOS 1010 for PCB revision 2.0 and later only.
A7N8X BIOS 1007 for PCB revision 1.03, 1.04, and 1.06 only.
Elöbbi a 2.0 verziószámtól, utóbbi az 1.03, 1.04, 1.06-hoz van.
Szerintem kézzel sokkal biztonságosabb bios-t frissiteni, mert akkor tudod, hogy mit töltesz le, és tudod, hogy hogyan frissíted a dolgokat, nem úgy, mint a liveupdate.
Remélem tudtam segíteni.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01
Lenne egy kerdesem, vettem egy Sempron2800+ procit (eddig Athlon 1700+ volt), de mikor elindul a gep AthlonXP2400+nak irja, ez nem is lenne baj - orajel/teljesitmeny miatt, de lassabbnak tunik a proci + erdekes dolgokat csinal pl: ujraindul 3d-s alkalmazasoknal...teszteknel...stb. BIOS kene frissiteni tudom, de az ASUS alaplapomhoz(A7N8X) nem talal megefelol filet az Update!Mit tegyek???
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Havernak csak úgy magától leégett!
ASRock K7 Upgrade-880 SocketA DDR ATX
az infokat elõre is köszi
azért kérdezek itt,mert amit találtam rola,az nem elég... engem javarészt az érdekel,h stabil-e,milyen gondok szoktak vele lenni,ilyesmik...
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
AsRock K7S8X E+ müxik egy Sempron 2,5-tel? Ma adnám el, és kérdezte a csávó, csak az zavart meg, hogy 400-as FSB van írva a laphoz, a procihoz meg 333... szal tudja valaki esetleg? <#szomoru1>#szomoru1>
persze hogy rosszab....!
sok helyen lehet olvasni erröl...(
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400