16997
  • Solten
    Én is kitartok, az intel nagyon jó, de az AMD olcsóbb és bőven megfelel számomra.
  • Mike at home
    jha
    ha szar lesz az sem baj
    én akkor is kitartok az AMD mellett mert kell az Intelnek a konkurencia
  • grebber
    Kiváncsi vagyok mire lesznek képesek!
  • Solten
    Na és, a 3mag tök hülyeség. Milyen kis szirsz@r, az alaplapra is bőven ráfér :)
  • MaSzKa
    de a phenom x3 nem még nem b3 steppinges

Kártya elektromágneses zajok árnyékolására
  • Solten
    A kedvedért lefordítom magyarra: Az új B3 steppinges 2 magos Phenomokon már nem lesz bug (az év közepe felé jelennek meg). A 45 nm-es 4 magosok várható megjelenése ősz (bug mentes).
  • Solten
    "prohardveren és a hoc-on is ezt olvastam"

Ez a probléma...
  • MaSzKa
    én meg pont azt olvastam ami most jön ki azon még nem javítottak
    a prohardveren és a hoc-on is ezt olvastam

azért nem javított hogy gyorsan piacra kerülhessen

mert a phenom x3 igazábók 1 rossz phenom x4 csak le van tiltva az egyik mag és ami raktáron maradt ilyen chipek azokat szórják ki

így még nem a javított kerül ki
  • Solten
    "They will both use the B3 stepping and they will be free from the TLB bug"
  • MaSzKa
    én úgy halottam még nem javítottak rajta
  • Solten
    A leendő 2 és 4 magosok már javított tlb-sek.
  • MaSzKa

• MaSzKa
    nekem 45nm 3magos érdekel

javitott tlb logikás kő :D
  • Solten
    Valamint a 45 nm-en készülő négymagosok is érkeznek.
  • Solten
    Jönnek a kétmagos Phenomok! :)

B3 stepping, maximum TDP: 65W.
  • Solten
    jó lesz idén BMW.. De FORZA Ferrari+AMD!!!! :)
  • MaSzKa
    ma éjfél után F1
    AMD a király
    de a BMW-nek szurkolok :D

• Solten
    Ha nem akar 2 kártyát, vehet bele 1db nvidiát is...
  • Mike at home
    crossFireX
  • dara
    A kettő hogy függ össze?
  • Mike
    no igen, akkor ATI vidkari kéne :(
  • Solten
    Teljesen jó; HT 3.0 (phenom+mellette x2 processzorokat is támogat), dinamikus energiamenedzsment, PCI Express 2.0, crossFireX. ...)

• Solten
    Nincs mit.
  • Mike
    nvidia vagy amd chipsettel szimpatizáljak inkább?
    mennyire jó az amd 790-es család?
  • Inquisitor
    Persze ugyan ennek a full ATX verzióját meg nem kapni, pedig egyszerre kezdték gyártani, na nem baj, ahova kell, oda jó lesz.
  • Inquisitor
    Köszi.
  • Solten
    klikk
  • Inquisitor
    Srácok tudna valaki segíteni? Ebben a kies országban lehet kapni valahol értelmes áron 780G chipsetes lapot? Legjobb lenne full ATX-es, de akármelyik jó lenne, még a dedikált Vram se érdekel .....
  • Inquisitor
    Alaplapodnak semmi baja, az NVidia sz*rik az NForce3 tulajokra, hivatalosan NEM támogatják Vista alatt. Állítólag többmagos procikkal nem működik vele a Vista (ez a probléma téged nem fenyeget), és semmi köze a Bios verzióhoz vagy a gyártóhoz.
  • dara
    Az összes 90nm-es verzió ilyen. Nem mintha teljesítmény szempontjából számítana.
  • Szasza20
    Az lenne a kérdésem hogy 4800+ -ba van-e olyan változat esetleg hogy 2×1MB cache-s?
  • MaSzKa
    én már 3 hónapja olvastam hogy lesz 9100-as Athlon
  • dara
    Bombahír? Már hetek óta tudni róla.
  • MaSzKa
    Bombahírként robbant a CeBIT-en, hogy az AMD belépő szintű négymagos processzort is piacra kíván dobni a közeljövőben.

Mivel sebességben a Phenom x4-ek nem nagyon tudják tartani a tempót a Core 2 Quadokkal, így a cég az árakkal generálhat versenyhelyzetet – ebben már nagy tapasztalata van sajnos a gyártónak. A Phenom GP-9100e típusjelzésű processzor már működő fázisban volt látható a hannoveri kiállításon.
    A CPU 1.8 GHz-en megy a korábbi 2.2 (GP-9500) és 2.3 (GP-9600) helyett, ezen kívül semmi különbség nincs a három processzor között, ráadásul a GP-9100e is még B2 steppinggel kerül forgalomba kezdetben, de biztosak vagyunk benne, hogy a GP-9600 500 MHz-cel magasabb órajelét játszva hozza majd. A sikerhez minden adott, hiszen a legolcsóbb négymagos processzorként debütáló kis Phenom maximum 130$-os, azaz átszámítva bruttó 28-30 ezres áron kerül majd a boltok polcaira, a kérdés csak az, hogy mikor. Már nagyon várjuk.

• MaSzKa
    biost frissits

bár asfos lapnál........
  • naaa
    sziasztok
    S754 AMD Sempron 2600+ procit tettem ASrock K8 Upgrade NF3 deszkába
    minden okésan működik, de a Vista ismeretlenként jelzi a procit és a RAM ot is... az élmény indexel levizsgáltam, de a kezdőpontnál nem ír értéket ki
    ötlet?
  • MaSzKa
    hihi
  • Solten
    A BE szorzózár nélküli
  • MaSzKa
    állítható szorzó

és a be box-hoz nem jár hűtő a sima boxal szemben
  • Szasza20
    na most kinéztem az 5000+-ot és az lenne a kérdésem hogy mi a külömbség a nem BE és a BE között?