AMD
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
msi p55(cd53)+(i3(530)+ninja2)+ msi 220gt+fsp zen300w+cm690
Meddig lehet ezt felhúzni?
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Azon tul meg nekem total mindegy, hogy MSI ASUS Abit Gigabyte... Utana azt kezdem el nezni nekem mi kell, aztan utana meg forum tapasztalatokat. Nomeg az arat a cuccnak.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idõvel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
gondolom neked is van sorrended,ha veszel egy új gépet akkor gondolom nem az asrock alaplapot nézed elsõnek :)
hát akkor én azt mondom h elsõnek a DFI,MSI(aztán így a többi) lapokat nézem meg...
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Igen, en nem is vitatkozom csak az eszreveteleimet irtam le. Pont arra probaltam ravilagitani, hogy nem lehet sorrendet folallitani mint pl ahogy Gabesz tette #7236-ben.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idõvel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
A P5B-nek elégkomoly memóriakompatibilitási bajai vannak, ráadásul az általad említett és tényleg kiváló GB lap és az Abit AB9 (fõleg a QuadGT) is veri.
A GB és Asus K8 lapjain a VRM egyszerûen gyenge, fõleg a GB lapoké (az egyszerûen szánalmas, máskülönben nem lenne értelme a DPS2-nek).
Egyébként ez egy parttalan vita, sok függ attól kinek mi a fontos.
Asusnak voltak kivalo minusegu es teljesitmenyu K7es es K8as lapjai is. Intel teren meg most a P5B nagyon megy. Gigabytenal meg az S3/DS3/DS4 nagyon jo most.
elinditottem az f1 2207-et és rámentem hogy multi..és ott hogy keresse a servereket és rögtön kifagyot.De amikor csak single versenyre mentem akkor perfectül ment a játék.Közben megnéztem és csak 49 fokos volt a proci.Szóval túlmelegedéssel nincs gond.A netet nem birja vagy én nem is tudom.
Abit-tal soha nem volt problémám támogatás szempontjából, de teljesítményre, minõségre sem.
Persze most gondolom jössz a kondenzátorproblémákkal. Errõl csak annyit mondok, hogy az Abit volt az egyetlen amelyik hivatalosan elismerte a problémát. Viszont legalább ennyire érintette a probléma az Asus-t, MSI-t és az egyébként szerverlapokat gyártó Supermicro-t is. Csak õk lapítottak.
de nem volt fényes multja
Nekem a DFI,MSI,Evga,Asus,Gigabyte a sorrend
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Valószinüleg nem nagyon bir többet a Sempronod, igy csak a legülyébb tanácsom lenne erre, ha akarsz codozni, ne tuningolj... <#lookaround>#lookaround> (Amugymeg az a pár10 MHz ide vagy oda nem / nem x)
kérdés: a procinak mennyi feszültséget ajánlatos tenni? 1500mhz en megy most a proci és ha 1600mhz-re rántom akkor ugyan a windowsban stabilan mûködik, de pl: a call of duty 2ben egy pár másodperc után lefagy..
mi lehet a baj?a procinak alapból 1,6V volt adva de én lehuztam 1,55V ra(igy kevesebb a hõtermelés)gondolom lehet a procit huzni...
THX.....
Msi alaplapot nem ajánlatos venni. Abit alaplapcsikat jobban lehet huzni, és sokkal megbizhatóbbak! Tapasztalatból mondom :)
a 3800X2-vel szerintem elég sokáig el leszel ha azt veszel..
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekrõl ugat
3Ds MAX :)
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
MSI K9N Ultra-2FMSI K9N Ultra-2F vagy
ASUS M2N4-SLIASUS M2N4-SLI
melyik hozz jobb teljesítményt..hogy én egyelõre az SLI-t nemakarom kihasználni...?
De még sajnos semmi konkrétumot nem láttam.:-(
De köszi a tanácsot.
Még rágódhatok rajta egy darabig.:-)
Errõl nem hallottál valamit?vagy csak pletyka?
Én is filóztam rajta, de nekem 3000+ van, nekem megérné, csak az AM2-es már 22-23K, az s939 meg 35K :(
Lenne egy kérdésem....Érdemes a régi,jól bevált AMD 4000+ s939 procimat lecserélni egy X2 4200+ s9393?MErt gondolom már nem sokáig lehet kapni õket...:-(
Itt olyan hülyén néztek rám, mikor S939-et kerestem fél éve, hogy majdnem kinevettek!
És aki nemért hozzá (nemkevesen vannak), megveszik, mert a boltos tudja(?)! És az egyik ismerõsöm vett egy laptopot, mert intel az jobb, de azt nemmondják neki, hogy az celeron! Csak az számit, hogy intel logo legyen rajta! Itt legalábbis az ismerõseim között, akiknek fogalmuk sincs mivan, azt veszik baromi drágán! De azaz ö bajuk, csak a "háború" a procigyártók között nagyonsokat dob az ilyen <#kocsog>#kocsog> boltosok miatt!
Kár...
Akinek meg van esze egyáltalán nem váltott s939-rõl AM2-re. Aki sznob és mindig a legújabbat akarja, az meg megérdemli.
Egyébként a cikk annyiban mindenképpen pánikkeltés, hogy csak a jelent veszi figyelembe, a kilátásokat nem. Márpedig utóbbiak igencsak jók a hírek szerint.
Azokat a kötvényeket pofátlanul jó áron kell adniuk, hogy ilyen üzleti eredmény mellett bárki is alájuk nyúljon. (Na majd a Kínaiak:D Úgyis kellenek különbözõ rendszrek az új fegyvereikbe<#hehe>#hehe>)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF