AMD
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Saor Alba
Emellett ne feledd, hogy az 5600+ is húzható.
Rakhatsz rá AC Freezer 64 Pro-t, Vagy Hyper TX2-t... A coolermaster cucca minimálisan drágább és sokkal csendesebb...
Vannak még 10ezres hûtõk a ha nem sajnálod a kesst, a hyper 5rugó...
Saor Alba
Saor Alba
asszem
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
mellé most egy S3trio 64 1mb-os PCI foglalatos VGA van, kitûnõ párosítás jelenleg -.-'
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Majd késõbb még próbálkozok,megnézem mennyi a hõmérséklet terhelés alatt.
Tudom, hogy régebben jó volt. A celeronokat is leverte.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
sztem jó proci csak eljárt felette a 2év
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
olyan 3700+-ig bírta
De sajnos ahol most vagyok csak ez a gép van.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Lenne egy kérdésem:
AMD Sempron 2800+os procimat szeretném húzni,de abszolút kezdõ vagyok,nem tudom mit hogy merre.
Tehát akkor a cpu: 754es AMD Sempron 2800+
Alaplap:Gigabyte K8 Triton
Elõre is köszönöm a segítséget!
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
Abit KN9 SLI nForce 570;AMD64 X2 6400+; GEIL ULTRA 800MHz 4-4-4-12 NVIDIA 8800GTX;DELL 22\" TFT
Letoltottem az AMD OverDrive-ot . Nagyon erdekes mert mindent meg lehet nezni ( amit mar amugy is tudunk ) de allitani a nagy semmit.
Ha van valakinek tapasztalata ezzel a programmal akkor megkoszonnem ha megosztana velem mert lehet csak en vagyok <#lama>#lama> ehez az overclock-ostemahoz.
koszi
Abit KN9 SLI nForce 570;AMD64 X2 6400+; GEIL ULTRA 800MHz 4-4-4-12 NVIDIA 8800GTX;DELL 22\" TFT
Ez megnyugtató, szerencsére még nincs 60 közelében se.
Csupán a megszokott 38-42 helyett 48-53 körül mozog. Kicsit poros volt, megtisztogattam pár fokos csökkenést elértem vele.
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
thx.
Asus TUF Gaming F17 17,3" Intel Core I7 11800h, 2x8 Gb Ddr 4, 500 Gb Ssd, Rtx 3050ti.
mindkettõ ugyanakkora órajelen fut.
persze gondolom nem feltétlen ugyanolyan teljesítményûek is.