16997
-
dara #10311 Én meg reménykedem, hogy a PH!-t nem fertőzi tovább az SG-s primitivitás...
A helyesírás elvárását sznobizmusnak nevezni meg... Elég meredek. De nem engem minősít. -
#10310 -
#10309 Igen, remélem itt nem terjed el a PH-n megfigyelhető sznobizmus (tisztelet a kivételnek). -
Inquisitor #10308 Elég dúrva, kb. BE-2300 szintje, de 22W-al. Csak ne szabták volna el a 790G chipsetet :(
Mondjuk VGA nélkül fullos videos gépet lehet csinálni, de oda bőven sok a 780G is. -
mikiking #10307 vigyázz mert pár betü összekevedett. mekkora egy nyomi vagy te -
dara #10306 Csak kiemeltem a hibát.
PH!-ra meg írnak jópáran USA-ből, azaz sokkal messzebb a magyar anyanyelvűektől. Mégis jobban írnak helyesen, mint sok echte magyar. -
#10305 J&W MINIX, Athlon 64 X2 3400e impresses -
BIZ0906 #10304 Nekem is van ilyen gáz egyszer ment hetekik 3GHz-n fesz emelés nélkül FBS-t 200->240 húztam a ramot vissza 667-re és úgy ment 800-on a cpu meg 2.5GHz>ugye 3GHz és egyszer csak nem indúlt. Bekapcsolásnál nem ment tovább a boot után akkor resetáltam ment tovább a 3GHz-n és inkább vissza tettem alapra úgy megy simán már hetek óta vagy a lap nem komálja a tuningot (MSI K9A Platinum) vagy a CPU (4800+) az lehet azért nem komálja mert nem Black Boxos? -
#10303 Nyomass be egy cpu-z screenshotot. Aztán meg kell nézni az amd honlapján mennyi lehet a max. hőfok. Everesttel nézheted a hőfokokat pl. -
mikiking #10302 Még valami. Egy ilyen procinak mennyi a biztonságos hőmérséklete ??? és mikor kezd lázas lenni ? Milyen programmal tudom követni ? -
mikiking #10301 igy van... köszönöm szépen. Megpróbálom. Bár ha nem megy el 3 ghzen,akkor nem akarok kidobni felesleges pénzt.
most 2,6 felett nem indul el a windows. Ez miért lehet ? -
#10300 Könyörgöm mi van itt nyelvtan óra? Mikiking szlovákiai magyar úgyhogy már az dicsérendő hogy az "anyanyelvén" írogat.
Próbáld meg. Egy 4000Ft-os hűtővel sikerülhet (Hyper TX2, AC Freezer 64 Pro) -
#10299 Meg te is, mert -> spórolnék -
mikiking #10298 jo.... én nem magyarországi vagyok,ugyhogy nem vagy muszaly belepofázni -
dara #10297 spróolnák
Inkább egy helyesírás szótárra gyűjts előbb... -
mikiking #10296 Egyébként ha vennék egy jo processzor hütőt az amd x2 4200 + ra,ami most 2,6 on megy... akkor elérhető lenne a 3 ghz,vagy 3,1 ??? mert ha igen,akkor az elég lenne a játékoknak még...és amig nem jön a 4 magos korszak ,addig spróolnák uj intel alapra,uj procira -
#10295 Arra leszek kiváncsi hogy milyen intellel veszi fel a versenyt alap 2,2GHz-en és pl 3,2GHZ-en járatva! -
#10294 Ja, nekem is bőven jó egy 3-3.5. -
#10293 A kérdés az valóban minden darabnál meg lehet-e ezt csinálni.Mondjuk nekem 3,2GHZ is elég lenne mert már ott is brutáljó elvileg.
Majd várom a teszteket ha megjelenik! -
#10292 Jó kérdés. -
mikiking #10291 és mi a pontos neve ? -
#10290 2009 Január elviekben. -
#10289 most nézem h ez am2-es mikor jön ki ez a proci? -
#10288 ha igen...akkor még várok egy kicsit a gépújítással ;) aztán beszerzek én is egy effélét , felrakok egy batárnagy hűtőt és lesz abból 4,5 ghz is :DD -
#10287 am3-as lesz?:) -
#10286 Asszem' megvan a következő processzorom... -
BIZ0906 #10285 "A tuningot egy mezei, 120 mm-es ventilátorral ellátott processzorhűtő segítségével hajtották végre, tehát szó sincs semmiféle extrém hűtésről"
Ez már dúrva -
"...A másik csapat, azaz a Coolaler fórumának egyik tagja egy 45 nm-es Phenom processzort helyezett górcső alá, legalábbis tuning képességek szempontjából. A mérnöki mintapéldány alapjáraton 2,2 GHz-es órajelen üzemel, ezt az értéket könnyedén 4 GHz fölé tornázták. A sikeres tuning érdekében mindössze 1,6 V-os feszültséget adtak a processzornak, ami meglepően "alacsony" érték. A tuningot egy mezei, 120 mm-es ventilátorral ellátott processzorhűtő segítségével hajtották végre, tehát szó sincs semmiféle extrém hűtésről..."
link -
lee56 #10283 Jah, de a szervereknél már bevezettek egy intel TDP-jéhez hasonló fogyadztásmérési módszert ez az ACP, kicsit bővebben angolul itt. -
#10282 Túl gyors, és kiszalad a programok alól.:) -
dara #10281 És miért akarod underclock-olni? -
tom36 #10280 probáld ki az h az FSB-t magasabra teszed és a szorzot kisebre mer lehet h ezt az alacsony FSB-t már kedveli és automatán viszateszi magasabra
meg ahogy halotam aszerint az FSB-t magasbra kel álitani a szorzót meg kisebre és igy jobb teljesitményt lehet kihozni a gépböl ,én is 200mhz en használom és igy a számolásis könyü meg jol is megy igaz h nekem egy 3000+ os athlonom van -
#10279 üdv urak
egy kis segítség kellene
a BIOS-ban beállitom,hogy az AMD Sempron 2200+-om 155-ös FSB-n menjen 9-es szorzóval,ami ugye 1,4 GHz
ennek ellenére 1, 5 GHz-n megy :o :S
aki tudja mi a gond az íron pls
további szép napot -
tom36 #10278 ezt én is igy olvastam a prohardveren anno ahogy leirtad és ezek szerint az intelnél még jo néhány w-ot rá lehet számolni a fogyasztásra mer valoszinü h ha valaki egy jo procit vesz akor nem kép nézegetésra meg film nézésre fogja használni
Quki majdnem eltaláltad h mit akarok mer én is ugy gondoltam h majd igövel megveszem bele a 2. 4670 est meg h a procibol majd csak késöbb venék egy phenomot
csak amit mondtál h HD 4850 est kéne duálba bele azal meg az a gondom h ha jol tom akor az 50 es verziok valami hiba miatt javitva letek és utána lettek 70 esek
meg prociban meg valoszinü h inkáb egy eröseb phenomot kel veni azt az a game-ket is jol birja meg anál leálitok pár magot a maradékor meg leveszem min tiljesitményre azt ugy kiseb a fogyasztás mind egy 6400 BE nek mer nekem éjel napal megy a gép megálás nélkül azt nemárt ha nem kell pörögnie álandoan meg igy az életartama is talán remélhetöleg nöni fog -
#10277 Olvastam az egyik fórumon egy olyat, hogy az Intel és az AMD kicsit másképpen értelmezi a fogyasztást, vagyis az adatok nem egy az egyben hasonlíthatók össze. Míg az Intel az átlagos használat melletti átlagos fogyasztást adja meg az AMD az elméleti maximumot, ami nyilván átlagos használat mellett azért jóval kevesebb.
Erről tud valaki valamit? Ez így van, vagy aki írta az elnézett valamit? -
#10276 :D hát na...ahhoz már minimum egy FSP, Corsair , Chieftec ,Enermax vagy OCZ 600 wattos táp kell... -
#10275 fogyasztásban is^^ szvsz -
#10274 vagy vegyél 2db 4850est :DD csak egy 10essel lenne drágább mint a 4870...és szarrá verné :)) -
#10273 de amúgy videókariból szerintem még elég a 4850es is...az is meghajtja a mostani játékokat rendesen ;) ha meg nem pénztárca függő akkor nyugodtan vedd meg a 4870et...:) -
#10272 ha amd-ben gondolkodsz akkor ezek a cuccok bőven jók...amik nekem vannak...szerintem phenomra nem érdemes még befektetni...majd a jövőévi am3-as típusúakra talán :) az alaplapból lehet venni amd790fx-et , azzal állítólag még jobban lehet tuningolni a cuccokat...de nem hiszek benne..szóval sztem bőven elég ez a 20 ezres alaplap is :) a videókari az egyik legjobb választás szerintem...nem tudom mennyi most az ára...én 60 ezerért vettem...a gépfejlesztés meg nekem annyiban lesz meg legközelebb, hogy veszek bele még egy ilyen videókarit és kész...:D