AMD
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként asztali vonalon egyelre nem lesz se IMC se QPI az intel procikban.
ennyibõl meg szinte am2-re váltok
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
egy-két ember árulgatja még de istentelen drágán
felejtsd el a 939-est fejléesztését, halott ügy
ezzel együtt ha jó áron veszel egy komplett 939-es cuccot (alapalap, proci, ram) azzal nem jársz rosszul, szinte mindenre elég (persze a legújabb játékokra max felbontásban nem, bár a mai játékprogramok kevésbé procifüggõk - tehát egy 3200-3800+ bõven kiszolgál még erõsebb grafkártyákat is - persze ez csak saját vélemény)
tényleg nem tud valaki oylan tesztrõl, amikor mondjuk egy 8800GT-vel mértek meg procikat, hogy mekkora különbség van mondjuk egy szimpla egy magos 3200+ , vmilyen duálmagos pl. 4800 és a 6400+ között? mellétéve valami izmos intelt is? kiváncsi lennék az eredményre

Saor Alba
éppen ideje volt 😄
AMD 780G: nyerõ chipset integrált grafikával
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Azért ha fussa rá, érdemes sokkal újabb lapot alátenni (HT 3.0, PCIe 2.0, stb.) szerintem.
Gigabyte Gaming 5 8Gb Kingston DDR3 1600Mhz Intel I7 4790K Shapphire R9 270X
Ja és eddig a Phenom 9100e volt a legkisebb proci tudtommal, erre most láttam valami hírben ilyet, hogy Phenom 9050, az meg mi???
Mondom ez így szép, de ha nem lesz nagyon olcsó, akkor kinek? Másrészt valamiért csak Kínában kapni eddig.
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
3200+ Athlon-t lehetne bele tenni ami a legerõsebb lenne az alaplapomba. Csak kár, hogy már nem lehet kapni. Ha pedig nincs kihajtva az x1950 Pro, akkor lehet azon szinten menne, mint a 7600 GT. Az meg gyenge kártyának számit.
De az biztos, hogy legjobb befektetés az lenne,ha akkor már egy teljesen új gépet összerakni, olyan 8800 GT-s gépet.
Most a mai piacon a legerõsebb AGP kártya az az ATI x1950 Pro 512MB, de félõ ahhoz kevés lenne a procim.
Szerinted?
Mit javasoltok 2500+ Barton proci mellé milyen VGA-t lehetne tenni ami a legerõsebb lenne és még a proci is ki tudja hajtani?
miben különbözik az x2 4800+-tól?
Saor Alba
Most már egy single core athlon - pláne egy 754-es - eléggé lejárt komponens sajnos.
Már 2, 3 v. 4 magban kell gondolkodni proci terén. S939 esetén még okés lenne, mert lehet hozzá kapni duplamagos cpu-t, de a te esetedben sztem felesleges beruházni - szóval osztom az elõttem szóló véleményét.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Szerintetek érdemes beruháznom egy Athlon 64es procira,most egy Sempron 3100+-on van,és már elég gyenusnak tûnik,viszon úgy gépre meg nincs pénzem,éás most olvastam hogy jönnek ki az j AMD-k és csökken az elõdöknek az ára!Mostani konfigom Asus K8N,Sempron 3100+(S754 asszem),Sapphire Radeon HD 2600XT 512 DDR3 agp,1GB ram!!
TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT
ha szar lesz az sem baj
én akkor is kitartok az AMD mellett mert kell az Intelnek a konkurencia
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Saor Alba
a prohardveren és a hoc-on is ezt olvastam
azért nem javított hogy gyorsan piacra kerülhessen
mert a phenom x3 igazábók 1 rossz phenom x4 csak le van tiltva az egyik mag és ami raktáron maradt ilyen chipek azokat szórják ki
így még nem a javított kerül ki