16997
  • Solten
    Ez akkoriban történt mikor a TFT még "luxuscikknek" számított. Rosszul is írtam, nem bontó volt, "használtcikk-árus"... :)
  • Inquisitor
    Hmmm. Nálunk mostanában egy halom CRT-t hagytak INGYEN, de nekünk se erőnk, se energiánk nem volt még arra se, hogy megnézzük mennyire halottak. Mentek csont nélkül eHulladékba. :P
  • Inquisitor
    Na, akkor Fuad honnan szopta a 2009Q4/2010Q1 infot 32 nanoról?
  • Solten
  • Solten
  • Solten
    "Valós".
  • phoenix1
    Sziasztok. Léci ha tudnátok segíteni, hogy AMD Athlon 64 X2 6000+ a 6000+ az 3.0 GHz valós órajel, vagy 3.0 GHz húzva?
  • Solten
    :)) Bevittem a CRT-m a bontóba:

eladószerűség: - miez?
    én: nekem úgy tűnik hogy egy monitor.
    eladószerűség: és csak így behoztad?
    én: ??? (foglaljak időpontot, jelentkezzek be a neten, küldjek emailt vagy mi a vérre gondolsz te szerencsétlen????)
    eladószerűség: mennyit kérek érte?
    én: xy de én mondjam meg? Mennyit adnál érte?
    eladószerűség: xy
    én: :DDDDDDDDDDDDDDDD khm. Na jó..
    eladószerűség: jó de meg kell vizsgálnom. Gyere vissza 5-6 óra múlva.
    én: ??????? (ez az emberszabású... Darwinnak nem volt igaza) Ok.

Leraktam a dobozt. Egy tök jó állapotban lévő Samsung Flat CRT volt. Kiléptem a boltból. 1 perc múlva visszamentem felkaptam a dobozt és kisétáltam. Aztán megvette egy ismerős jópénzér'.
  • Solten
    Nyomorult eladók... :) Sztorim: bemegyek a boltba anno (akkor életembe utoljára megfogadtam és tartom), kértem Gigabyte AMD-s nforce 520-as lapot.. Kezembe nyomtak egy geforce matx 6100-est... (??) Kérdem ez most wtf?? mert való igaz a dobozuk, a design, tökugyanaz (kívülről). Válasz: ja sorry... giga nincs, Csak asus van 520-ból. Így esett meg hogy (bár megvettem az asust) egy év elteltével első Gigabyte lapom AMD chipsetes lett (hálisten) .
  • MaSzKa
    http://www.ipon.hu/hir/45_nm_es_ketmagos_athlonok_2009_juniusaban/4571
  • Sanyix
    ja meg még a computerbontós téma!

2001-ben bemegyek haverokkal, mindenki adna el valamit. Én egy 12 megás voodoo2-t, haver egy 32mb- savage4-et, meg ilyesmiket. Azt ott meg mondanak egy vicc árat 1000 forint mindegyikért, mert régiek. Erre hangosan tettem egy megjegyzést, hogy "persze baze majd az (akkor) vadiúj p4-eket fogjuk behozni ide, hogy eladjuk..."
    azért p4, mert bár mindenkinek közülünk befigyelt az amd k7 a gépében, de akkor ugye az omgwtf processzor= péntium korszak volt, bár az 1,6-os nál gyorsabb volt a 750-es duronom :D, így ezzel volt jó példálózni.
  • Sanyix
    énis tapasztaltam ilyet. van egy asus m3a-m, és a 21. század szuper gyártástechnológiájának köszönhetően egyszerűen széttört a cpu hűtő leszorító keret. Bemegyek egy bótba még akkor mondom vane? Nem nincs áhh ezzel a lappal már nem érdemes foglalkozni elavult (amd770 chipset, am2+ foglalat, 16x pcie), jobban járok ha újat veszek. Mondom egy hónapja vettem... de akkor is régi... mondom de a lap 6 hónapja sincs hogy megjelent... de higyjem el hogy elavult... mondom jóvan, adjon keretet... nincs. ok pá :D
  • zolee145
    Majd ez a vevő megy a fórumokra, hogy BIZTOS forrásból tudja, hogy az AMD/Ati tönkremegy jövő nyáron.:D
  • BIZ0906
    "Ealdó: Jövő nyárfele tönkre megy az AMD/ATi
    Vevő: Hallottam erről a 4800-as Atirol szerinted mennyire jó?
    Eladó: Oh nem fejlesztettek semmit vegyél Nvidiát a 9800GT-t az most jó áron van és 3 évig nem kell új kártyát venned és még a DX10-es játékok is mennek vele elég jól."

Ááá úristen hallom mellettem miket beszél a csávó fejébe az eladó hát azt hittem halálra röhögöm magam xD ja a bolt Gigabyte Nvidiákat forgalmaz, tiszta szánalom ahogy erőltetni próbálják az emberekre azt amit ők akarnak.
  • zolee145
    Azért ha a játékra, vagy a szerverekbe való processzorok nem lennének valamilyen szinten különbözőek akkor gondolom egyik gyártó sem fejlesztene külön processzort a különböző célokra.
  • Solten
    Jahh, csak nem hiszem hogy game tesztekkel találkozunk valaha.
  • Dark Angel 666
    attól még futhatnak rajta gyorsan a játékok .
    csak az alaplap drága hozzá ...
  • Solten
    Game?? Ez szerver processzor...
  • grebber
    Ezt olvastam számomra nem derült ki semmi.Game teszteket várom már!
  • Solten
    Ütőképes lett az AMD Shanghai
  • Solten
    Állítólag megjelenik és Januárban mutatkozik be a teljes Deneb-paletta. De ha mégse, túrót bukás. A válság "jól jött" az AMD-nek, a kétmagos régebbi processzorok is drágultak.. Nehalemnek ez meg betett, amúgy is rohadtdrága.
  • Dark Angel 666
    miért nem a hónap végén jelenik meg a boltok polcain ?ez így bukás lessz ha ennyit fog késni
  • grebber
    Inkább a 45nm-es Opteronokról jöhetne teszt már!
  • Solten

• Solten

• Solten
  • Solten

• dara
    Kérdés miben. Ami használ SSE2-t, abban messze jobb.
  • Szeki26
    Igen K8 alapú.De köszi végülis ezt a választ vártam :) Bár nézegettem ilyen teszteket nem sokkal erősebb,de annyit megér,hogy kiszerelem a régi cuccot,és kicserélem.
  • dara
    Ha K8 alapú az a Sempron, akkor mindenképpen jobb, mint az Athlon XP.
  • zolee145
    Miért lenne sok? Jó ha meg nem fagy.
    Nekem most, hogy megy a fűtés 42C fok (9850, gyári hűtővel).
  • Szeki26
    Tudom,hogy nem SocketA-s,de van hozzá alaplapom is.Szóval alaplapot procit cserélném ki együtt,csak nem tudom megéri.
  • bajgunar
    Ez nem sok egy kicsit?
    Phenom 9950 Quad
    35 fok körüli, és nem huztam!
    Ha játszok, 45 fok is lesz.

Asus Lion Square hütövel.
    Meddig huzhatnám biztonságosan?
    És hogy?
  • MaSzKa
    Sampon :D
    SzempRoncs

nekem is volt

2500+-os socketA @3200+
    2800+ s754 64bit@3400+
  • dara
    Először is nem Semptron, hanem Sempron.

Másodszor csak és kizárólag órajelfüggő. A Sempron 3000+ 2000MHz-es valós órajelű és Barton magos.

Viszont ha tud SSE2-t, akkor azzal a procival nem tudsz mit kezdeni, mert nem Socket A-s. Azok csak SSE-t tudtak.
  • Szeki26
    Sziasztok ! Hátha ti tudtok választ adni egy kérdésemre.
    Egy Semptron 3000+ proci gyorsabb mint egy Athlon XP 2400+ ?
    Egy két játékra használom,meg 3D Studio-ra.Tudom baromi öreg konfig,de most nincs 50 ropim újítani,de most van ez a Semptron proci meg alaplap,nem tudom érdemes-e szétszerelni,windows-t telepíteni.
    Annyiból jobb,hogy SSE2 van benne.
  • Solten

CES (Consumer Electronic Show): 2009.01.08
  • Solten
  • Solten

Imádom a Deneb-et...
  • ajem kisa
    Phenom II