AMD
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Teszteltem a gépem 3D Mark 2006-al.Alábbi eredményt kaptam:
A teszt alatt a CPU1 és CPU2-es tesztnél futó videó 0-1FPS-el ment szal ez teljesen diavetítés volt.A grafika kb 640x480 volt és tök alap minden, a többihez képest ahol az általam beállított értékekkel mentek a tesztvideók 1280x1024 stb.A CPU tesztnél mért nem ilyen?És miért csak 0-1FPS?Keveslem a pontot, ennyire sz*r a procim?De am sem tom mennyi a jó pont szal ezért kérem a segítségeteket!
Ja és azért ide írok mert a procin megleepõdtem és az ugye AMD!
Saor Alba
majnem én is azt vettem
azt inkább
S3 Savage4 lett
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Saor Alba
bár könnyen összekeverhetõ az AMD Chipset jelölése az Nvidia-éval
7xx
A cikknek meg az a lényege, hogy az NVidia nem csinál diszkrét chipseteket ezután, csak integrált VGA-s verziókat. Na most ha AMD és Intel fronton is lesz VGA a prociban, akkor mihez fog chipsetet gyártani az jó kérdés. Meg ugyan ezen oldalon volt pletykában azt hiszem, hogy az Intel nem ad nekik liszencet, ezért az NForce 7 volt az utolsó Inteles chipset, bár ez lehet kamu.
tudok angulol de megerõltetõ számomra
csak még nem érkezett meg ebbe a KrVa országba
Saor Alba

i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500
ezt hogy érted?
oclsó lapokat árul ami nagyon jó tunigpotenciónállalrendelkezik a kategóriájába
bár ax 78-at én se láttam
de a cebit-en volt 6-7 új alaplapjuk
Saor Alba
😄D Na igen, 2.6-ról léghûtéssel 3.4-re felhúzható...
Saor Alba
AMD olcsó és jó, ha nem tuningolsz. De az 5000+ BE is egész jól bírja a tuningot.
Mikor vettem a gépem, akkor AMD-t akartam, de mindenki azt mondta, hogy inkább Intelt vegyek. Nem bántam meg.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
a drivereket nem igen frissitik de kint van a friss driverek elérhetõsége az oldalon
pl realtek.com
Gigabyte GA-MA78G-S3H full ATX AMD 780G board
Van rajta minden. RS780 chipset integrált HD3200-vel, HDMI, DVI és VGA kimenetekkel, 7.1 hangkártya, Firewire, Hybrid Crossfire, rendes kétkártyás Crossfire lehetõség, marék PCIe 1x csatlakozó (végre!), PCIe 2.0, SB700 déli híd. Mi kell még? 😊
Ellenberger láttam az OCW oldalán léghûtssel 2.9GHz-en futkosó Phenom 9850-est, ami általad linkelt tesztek után elég biztató, már csak jó ár kéne rá.
Phenom 9600 Black Editionból láttam 3.25GHz-es tuning verziót is, de ha jól tévedek az lasabb lehet a 2.9-es javított 9850-nél ...
Akkor mindenki vegye az Intelt??Akkor minek van még AMD?!
Valami csak jobb az eggyikben mint a másikban!!
Miért az Intel mire van? Ellehetne már felejteni ezt a hülyeséget.
Az számít, hogy hány MHz-es, nem a márka.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑