AMD
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2 havonta ki szoktam porolni
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
Saor Alba
ac a szar a frezzeremnek is 2hónp után kicsit meg jött a hangja
amit te írsz az meg full alu nincs benne rézmag és könnyebb is
köszi azért a másik cpu hûtõt is megsasolom.
Saor Alba
Amelyik CPU cooler nem pwm-es egy egyszerûbb módszerrel valósítja meg a fordulatszám növelését és csökkentését a motorra juttatott feszültséget növeli vagy csökkenti.
Saor Alba
sokkal jobb mint az AC (ilyenem van most) mert hosszútávon is halk marad és masszívabb és rézmagos is
Amúgy köszi h ennyit foglalkozol velem!!<#worship>#worship><#eljen>#eljen>
ARCTIC COOLING Alpine 64
- Up to Athlon 64 X2 5600+
Volt egy ilyenem, nagyon nagyon halk. 2100Ft 😊
Saor Alba
uj kérdés: 3800+ X2es AMD-m van. 2000MHZ körül megy mindig..de amit linkeltél ott 2400 van...ezt h lehetne megemelni?(lassúnak érzem) mert akkor nézek neki vmi jobb hûtõt, bár igyis csak 35-40 fok körül mozog.
Saor Alba
Saor Alba
5000+ BE klassz, olcsó, nem nagy étvágyú (65nm)
Saor Alba
De hát pont ez a bajom az AMD-vel, hogy manapság nem kínál megfelelõ alternatívát az elõbb említett intel cpu-khoz. A Phenom-ok játékoknál elég gyengék, a nagyobb órajelû kétmagos athlonok jobbak náluk, ráadásul a 125 w körüli max fogyasztások is necces az új 45 nanos intelekkel szemben.
Szóval mostanság meglehetõsen szarul áll sztem az AMD szénája felsõ és felsõ-közép kategóriában. Ellenben az Athlon X2-k egész jók, de lassan(!) kezdenek elavulttá válni...
esetleg van vmi teszt vagy összehasonlítás errõl?
Vagy ha nagyra törsz és/vagy sokat szánsz rá, valami Asus Artic Square, Silent Square Evo, Silent Knight II?
Pfff. Nálunk majdnem ennyibe fáj a régi bugos 9500-ös sima ...
namind1 mjuk annyira nem vészes a melegedése perpill is 35 fokos. Igaz csak 1000Mhz-en pörög. Akkor esetleg valami opcionális lehetõség h mjuk más hûtõt venni rá? Persze nem vízhûtõt mert az full halk😛 Vagy ilyesmik?
Egy 5000+ BE-vel jobban jártál volna.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
A kérdésem az volna, hogy most vettem egy AMD Athlon 64 X2 6400+ot. Minden pöpecül mûködik csak az a bajom vele hogy a hûtõje valami eszméletlen hangos. Szóval az volna a kérdésem hogy lehet valahogy szabályozni a venti forgási sebességét? Mert a proci órajelét már sikerült belõni h automatán állítgassa igény szerint.
félreértés ne essék, nekem is AMD van.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!