AMD
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Álmaidban... 😉
"De mint most több céggel is lassú a graf fejlödés 1-es meg még kurvalasabb lenne tehát lehet azzal a baszott drágával kihuzná az ember több évig"
lol, no comment...
Saor Alba
Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9
Ha csak 1 cég lenne akkor évente kb 2 vga jönne ki és ha kell megvenném a kettõ közül az egyiket.De mint most több céggel is lassú a graf fejlödés 1-es meg még kurvalasabb lenne tehát lehet azzal a baszott drágával kihuzná az ember több évig.
Lehet múltban is volt ilyen a Voodoo idején azt nemtudom nem vettem részt benne 😄
Next PC upgrade: 2022
Pár sorral lejjebb még azon vakeráltál hogy kerüljön bármennyibe, Te úgy is megveszed.. És igen, emlékszem, képes voltál fél évet várni a nyüzüge vga-ra hogy 2000 FT-al olcsóbban megvehesd... <#hehe>#hehe>
Saor Alba
De nem veszem mert mi a riherongyos retkes ....nak??? Jelenlegi vgam- pl egyedül a Crysis game maxon való futtatására nem alkalmas.1 játék kedvéért meg hülye lennék bármit is újítani a gépembe.És ebben az évben még szerintem elég lesz mert talán a Far Cry 2 lesz az egyedüli ami még Crysis szintû igénnyel állhat majd elõ.
de persze ez ember függõ, én 30nál többet nem adnék egy VGA-ért, mivel keretem így engedi, de aki megteheti az persze nyugodtan adhat többet érti, mert biztos megéri
bár ez is egy érdekes dolog: vársz fél évet és fele annyiért megkapod ugyanazt, és így késõbb fél évvel hamarabb elavul ugyan mintha újat venne, na de aki megengedheti magának újonnan drágán, az még annál hamarabb elavultnak tekinti, mivel ha nem fut vmi maxon, már ócska 😄
míg aki az árra érzékeny nem bánja ha a játék medium grafon fut csak, és még így is tovább él ugyanazzal a VGA-val
igazam van? 😄
jah, meg én nekem az új jó VGA ott kezdõdik h 20ezer na azzal boldog lehetek
haverom ehhez képest odalett gyönyörtõl mikor 11ezerért vett egy DX10-es, 256 MB-os karit XD
Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9
Te tudhatod kb a legjobban mennyit várok egy dologra hogy lemenjen akár 5 ezer ft-ot is egy vga ára. És mondtam nekem max 60 ezer amit kiadok VGA-ért!
Sokan?? <#hehe>#hehe> A hozzád hasonló <#lama>#lama>-król beszélsz? <#smile>#smile>
Saor Alba
legdrágább része az új gépemnek a videókari igaz, de az is csak 24ezer
nem mindenki tudja megvenni a legújabb cuccokat csillagos árakon, én is fél éves cuccokat tömök a gépbe ha annyit tok megfizetni
aki több százezret költ gépre, még jó h csúcs intel procit meg bírja venni, de aki egy 100asból tud kijönni, vagy annyiból se neki az AMD is elég
olcsóbb, bár nem tuningolható olyan mértékben mint az intel
Beszéltek itt a drágaságról amikor most több cég is piacon van az mégis sokan megvették anno a 170 ezres VGA-kat és most is megfogják venni a 140 ezres újakat!
Akkor ezért most miért nem megy a sírás?
akkor vegyünk konzolt? netezéshez meg egy Samsung procis mobilt? <#nemtudom>#nemtudom>
inkább a halál <#vigyor>#vigyor>
Hasznal valaki ilyen lapot ???? Johetne valami info .
koszi
ゾルターン
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Azért mert máshogy gondolkodik valaki mint te akkor már nem is lehetek ember?
Ha 1 gyártó lenne ugyanugy fejleszteném a gépem ennyi.
Saor Alba
Saor Alba
Saor Alba
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Saor Alba
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
ゾルターン
Saor Alba
Mikortol elerhetoek ezek a lapok ???
ゾルターン
"The name of the game is called “unlocking the multiplier”, which will be played with the SB700 and SB750 southbridge chips. If you are running an upcoming 2.8 GHz Black Edition CPU, a motherboard with the old SB600 model (RD690) will keep the processor cores operating at 2.8 GHz. However, if you have a motherboard with the SB700 chipset, you will receive a free upgrade to 3.0 GHz. And if you get a motherboard with a SB750 chip, your processor will run at 3.2 GHz, which matches the clock speed of the Athlon X2 6400+ - the highest clocked processor AMD ever offerred."
Remelem erti mindenki.
ゾルターン
Saor Alba
ゾルターン
Nem értem miért erõlteted ezeket a szintetikus teszteket.. A valós alkalmazás a lényeg.. 😊
Saor Alba
Nem rossz az enyem se csak mar kiborit idegileg ez a memori problema. Lassan megjon a 4 uj 1GB modul ... azzal is megprobalom remelem lesz valami eredmenye.
Mit szolsz ehez a PCmark05 eredmenynek??? Jo atlag vagy valami nem stimmel ??
ゾルターン