16997
-
#16475 AMD Eng Sample: 2D2701A9UC9F4_32/27_N -
trancemusic2 #16474 68000 score Ryzen 180X,5.8 ghz.
Utoljára szerkesztette: trancemusic2, 2017.04.15. 18:49:08 -
#16473 AMD Ryzen 5 1600X And 1500X Processor Review: Affordable Zen Takes On Core i5 -
#16472 Szinte minden kiszivárgott a Raven Ridge SoC APU-ról -
#16471 Egy hónapon belül jönnek a 4 és 6 magos Ryzen processzorok -
#16470 Probald ki Kodi-val vagy lehet par codec hianyzik (bar vlc-vel alapbol siman mennie kene): link -
#16469 Én eddig ilyen csak űber jó minőség (bitrate) mellett volt ilyen, valószínűleg a merevlemezem nem bírta a sebességet. A megoldás valószínűleg egy (jó) SSD lenne.
Ha VLC -ben felvettem maximumra a gyorsítótárazás mértékét, akkor ritkábban jelentkezett, de nem múlt el. -
koj #16468 Hát igazából végigpróbáltam sokat : vlc, km player, mpc-hc de gondolom be kéne állítani valamit. -
#16467 Hello. Milyen lejatszot hasznalsz (program)? -
koj #16466 Sziasztok! Nekem olyan kérdésem lenne, ha egy Phenom II x4 955 CPU, és HD 5670 VGA-val lejátszott HD film (mkv. fájl), miért akadozik? Nem látványos a tv-n (a tv és a gép HDMI-vel van összekötve), de mégis mintha a kamera mozgásánál lassú lenne a kép, és néha ilyen sávok is végigfutnak a képen. Ez mitől lehet? a játékok mennek a vga-val. -
trancemusic2 #16465 Szerintetek egy magon milyen teljesítményt fog nyújtani az új AMD cpu? Természetesen azonos óralelen értem. Néhány tesztből arra következtettem,kb. az ivy bridge teljesítményt hozza,egy szálon,azonos órajelen,ami óriási előrelépés az fx-hez képest!!!
Utoljára szerkesztette: trancemusic2, 2017.03.11. 13:51:31 -
#16464 Pár hét... :) Vagy 2 év múlva esetleg lesz értelme összemérni a majdani játékok alatt biztosított futásteljesítményt a régebbi CPU-k és az újabb generációs újdonságok között...a máig megjelent játékok tekintetében pedig szerintem felesleges bármiféle csodát várni, mivel nem ilyen felsőkategóriás teljesítményt képviselő procikra tervezték az alapvető játékélményt, így legfeljebb azt láthatjuk majd mint a legtöbb 'OMG CPU' esetében...feleslegesen sok FPS-t tudnak majd bizonyos jól megírt címekben lehúzott grafikus beállításokkal...ahogyan szinte senki sem játszik. A másik eset pedig a DX11 API korlátaiban való fuldoklás az elérhető tech környezethez mérten túlzott grafikus ambíciók nyomán, kirívó esetként lásd 0day Dying Light verzió, teljesítmény gyilkos látótávval a 6 magos enthusiast i7 is vért izzadt a 30 FPS átlagba nyalásért...aztán a legelső frissítésben jött a max. látótáv korlátozása a felére, hirtelen jól futott mindenfelé. :)
Mindenesetre kíváncsi leszek, hogy miféle valós játékmenetbeli & élménybeli előrehaladást fog majd érzékelni az egyszeri gamer ebből az újabb nagy CPU generációváltásból majd egyszer...de erős a gyanúm, hogy érdemben nem sokat, az évek múltán is jelentősen gyengébb CPU-kra tervezett konzolportok nyomán. Az 4K-képes konzolok ugye még jó pár évig maradnak majd gondolom, különösebb hardveres fejlesztés nélkül...
Utoljára szerkesztette: broman191, 2017.03.06. 18:58:07 -
#16463 Anandtechen már most is vizsgálnak néhány user oldalról megközelíthető szoftveres "javítást" és pl, Total War-ban ahol leginkább el volt maradva a Ryzen hoztak vele +30%-ot.....
-
#16462 Ja itt egyeseknek bilibe log a keze, nyilvan azt vartak hogy x eves lemaradassal hirtelen felaron agyonalazzak a kekeket... :)) Amugy ez az Intel fanboyoknak is jo, kenytelen lesz olcsobban adni a tularazott vackait. -
#16461 Ha meg semmi újat nem csinálnak akkor meg megkapják, hogy nincs fejlődés :D -
#16460 Early access... Attól, hogy pár inteles marketinges kitalálta, hogy nevezzük Tick-Tock-nak, vagy most épp nem'tomminek a 3fázisú technogyártást, az intel ugyanezt csinálja már évek óta.
Nyilván egy új technológiának idő kell, amig kiforr. -
#16459 Tehát akkor helytálló, hogy az amd bevezette a hw iparba az early accesst :)
De legalább az alap jó majd egy rev2 (Ryzen2) ha kikupálják ütni fog,de csak akkor ha idén jön ,mert intel is lassan kidobja a saját szarjait ami lazán lelépi ezt a ryzent (játékban 100% /mondjuk ezt nem nehéz/) -
#16458 link -
#16457 Ja hat, nem az ultragemer verpistikek processzora. Termeszetesen nem arrol van szo hogy jatekra hasznalhatatlan lenne, sot... Bar meg eleg beta allapotban van, varjuk ki a veget. Ha a fogyasztas miatt aggodsz, hasznalj inkabb valami alacsony fogyasztasu (mobil) ULV CPU-t, ne 95W-os Intel CPU-val akard megmenteni a Foldet...
Utoljára szerkesztette: Solten, 2017.03.04. 14:14:14 -
#16456 Többnyire olvasom a fórumot, de kérlek titeket, engedjetek meg egy hozzászólást: az amd véleményem szerint egy TÉNYLEG ütőképes processzort tett le ezúttal az asztalra, de legrosszabb esetben is elérte, hogy az intel árat vágjon (ha jól értesültem), új alapot nyújt egy még jobb, még versenyképesebb széria felé (nem egy 10+ éves architectura újratolva), az amd imádók találhatnak végre jó proceszort, valamint összességében megmentheti a céget, és ellehetetlenítheti az abszolút egyeduralmat (kvázi árverseny). Akkor most kinek is égés/rossz? Intel fanboyoknak? maradnak intelnél, aztán örülnek, ha az x500/600/800k-juk mondjuk 10%-al olcsóbb lesz...
Utoljára szerkesztette: chopin42, 2017.03.04. 01:57:50 -
#16455 Szerintem itt van egy marha nagy félreértés Intel-fanboy oldalon. Az AMD egyfajta tokozást használ. AM4 és kész. Ebbe érkezett most a 6900K ellenfele. A 7700K ellenfele is AM4-be jön, így azt hiszik, hogy a játékra szánt csúcsproci az 1800x, pedig nem. A 7700K a 6900K-t is elkeni játékokban, mert nem arra való. Az más kérdés, hogy az "elkeni" eléggé idézőjeles. Nyilván több mag alacsonyabb órajel, kevesebb mag magasabb órajel - TDP. A játék - most még - jellemzően kevesebb magot használ, többet ér a magasabb órajel.
Ha a 7700K lenne a csúcs mindenre akkor nem lenne létjogosultsága a 6900K-nak, pláne nem 3x áron. Pedig van. Az utóbbit veri egy kicsivel az 1800x, fele áron, alacsonyabb fogyasztással.
(A te posztodra válaszoltam, de nyilván nem neked szól a magyarázat. :) ) -
#16454 Nem biztos, a dx11 jobban fut 4 magon mint többön. dx 12 meg windows 10 update kombó fogja csak igazán kihasználni a Ryzent. A sírás meg nagyon értelmetlen, mert megnézik az oszlopokat és jaj kevesebb mint a régi proci, azt nem nézi meg senki, hogy min FPS is 60 felett van, akkor most kit érdekel hogy 60 vagy 120. Aki meg tényleg azt gondolja, hogy gyengébb mint a régi procik azon meg úgy sem lehet segíteni. -
gforce9 #16453 Én azt nem értem ebben az egészben, hogy minden normális tesztoldal örül neki, hogy végre valós alternatíva tud lenni az amd. Ennek az inteles és az amd-s teszterek !!! IS !!! örülnek. Előbbiek a várható árverseny az utóbbiak pedig nyilvánvalóan a jó bemutatkozásért. Meg persze vannak a fikázók. Nem jut el az agyukig, hogy ez mindenkinek jó lesz, ha nem egyszereplős a piac? Agyhalottságra vall csak ez, semmi másra. Néhány százalékrapontra vagy fps-re kiverni eléggé papucsállatka szint. -
#16452 Játéktesztek egyelőre csalóka képet mutathatnak. Pár hét mulva mikor már lesz normális BIOS meg driver támogatás akkor lehet más lesz a helyzet. -
#16451 Ugye tudod, hogy a 6900K ugyanannyi maggal és szállal rendelkezik. Oh wait... Jah ennyi. Tudatlanul köpködés kismalac. :D
Utoljára szerkesztette: yesname, 2017.03.03. 14:08:31 -
zoltang #16450 Rossz hatásfokkal működik a HPET a Ryzenen /prohardver/
Utoljára szerkesztette: zoltang, 2017.03.03. 12:32:52 -
zoltang #16449 Félig nyersen került asztalra az AMD Ryzen -
Bandicoot #16448 * játékok nélkül egy rakás szintetikus teszttel ami arra jó hogy mutogassuk.
Játékokban meg még mindig gond a 2500k szintje is magasabb fogyasztással magasabb órajelen.
Ráadásként 2x annyi maggal 2x annyi szálon sikerült szintetikusokban megverni az intelt. Nemsemmi...
Ja. Ennyi.
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2017.03.03. 07:20:05 -
#16447 Ó be szép lenne az 50-50% körüli Intel-AMD PC CPU piaci részesedés, kemény versengéssel évről-évre...lehet mostanság kezdődik el...legalábbis ilyen közel hosszú évek óta nem voltunk a lehetőségéhez... :] -
i7-6900K: $1100
Ryzen 7 1800X: $500
Ennyi. -
karajjj #16445 épkézláb játék teszt -
karajjj #16444 szerintem egyáltalán nem:
A Grid 2-ben pedig alkalmazáshiba. Azt a választ kaptuk, hogy amikor a Grid 2-t csinálták még nem volt Ryzen, így nem tudták rá optimalizálni. Mivel a játékra a support már befejeződött, így ezt nem is fogják már megtenni. Ajánlották, hogy a Dirt Rally-t teszteljük, mert az kap majd patch-et. -
#16443 Prohardver 1800X tesztje (A Grid 2 rész elég funny ) -
#16442 Lejárt az NDA ömlenek a tesztek
1800X Guru3D -
#16441 Legtöbben csak álmodozunk róla ez meg már bassza szét :D
-
#16440 https://www.hwsw.hu/hirek/56902/amd-zen-architektura-mikroarchitektura-processzor-ryzen-szerver-lapka-felepites-gyartas.html -
#16439 Prohardver (f)unboxing videó -
#16438 Gigabyte alaplapok AM4 foglalattal AMD Ryzen processzorokhoz -
#16437 Az MSI sem marad le a Ryzen alaplapok dömpingjében -