AMD
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A lap:asus p5e3 delux, cpu:q6600. Egyébb kérdés?
Apunak mindig igaza van! Most is.
A mostani gépem intel által dedikált hardverekkel bír(t), természetesen ez alol kivételt képez a két véga, ami ATI-AMD kezenyomát viseli. A múltidõt azért használtam mert megdöglött az alaplap és vitte magával a cpu-t is...túlságossan nem bántott a dolog mert nem a stabilitás volt az erénye.
Szeretnék összerakni egy jó teljesítményû játékgépet, olyat ami saját felindulásából nem hagy cserben és nem produkál mindenféle megmagyarázhatatlan fagyást/kilépést...stb. egyszóval nem tartalmaz Intel alkatrészeket..
Szeretnék tõletek információt kérni a következõ konfigról:
AMD Phenom II 940
Asus M3A79-T Deluxe
2*DDR2 2x2GB 1150MHz OCZ Reaper (összesen 8GB rendszermemória)
illetve ami biztos(ezek estek ki az inteles konfig-ból):
2*hd 4580
2*500GB samsung spinpoint F1
Corsair HX1000w táp.
Elsõsorban a stabilitás,megbízhatóság, Másodsorban jó játék teljesítmény és a húzhatóság lenne a fõ szempont. Ha vlaki építõ jellegû infót adna azt megköszönném.
Az inteles xar elõtt volt athlon xp-s gépem még mindig megvan, és stabil mint a beton! valószínû 5 év múlva is számítógép marad...bízom benne megismételhetõ ez a mutatvány mai alkatrészekkel is???
Apunak mindig igaza van! Most is.
Saor Alba
vagy 2magosnál, hogy lehet L3? :o
L3 cache-nek a több processzormagot megdolgoztató alkalmazásoknál van szerepe, az adatok ilyenkor itt tarolódnak, így az összes processzormag ugyanolyan sebességgel férhet hozzájuk.
Saor Alba
Phenom II X2 545 és Phenom II X2 550
2magossak, ezek szerintetek mennyivel lesznek jobbak a x2 6000+ nál?
ezeknek 6megás gyorsítótára lesz meg ilyesmi
nem értem az L3 cache mivel jobb a L2-nél? ezt soha nem értettem, h mit mit használ
Saor Alba
http://global.msi.eu/index.php?func=cpuform2
Az itteniek szerint nem támogatja a Phenon 2-t sajnos.
Kérdésem, MSI K9A2 Platinum támogatja Phenom 2-t?Vagy valaki használja azzal?
Mert a gyári oldalon nem találtam róla infót.
Saor Alba
Videokártya Radeon HD 4850
ATI Catalyst 8.9
8.9-es vga driverrel tesztelték?oO
Next PC upgrade: 2022
Van realitasa. Ha kijon a Neo vagy a 45 nm-es Sempron, lehet gyartani egy pottom fogyasztasu, kb. 12"-os, DVD-ROM-os gepet netbook aron. Az X1250 meg agyonveri a GMA950-et.
Saor Alba
mit kell ahhoz csinálni, hogy lehessen ntune-ból állítgatni a dolgokat?
Next PC upgrade: 2022
Saor Alba
Saor Alba
Amúgy találtak már 2008 51-ik heti bekapcsolható procit is, de amint már írtam, amit sikerült eddig buherálni ÉS e is fotózták, az mind Maláj.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Egyébként érdekes. Eddig mindenhol azt írták, hogy csak AMI BIOS-szal megoldható. Akkor meg mit keres ott a Gigabyte neve?
Arrol cikkezik az IT-sajto hogy X3-nak a "selejt" X4-ket adjak el.. Akkor megsem? :)
Saor Alba
DFI's 790FX can do it as well
According to the news post over at VR-Zone, motherboard makers have also confirmed the Phenom II X3 unlock, and apparently some others like Gigabyte are saying the same story.
Guys from VR-Zone apparently managed to get a screenshot from DFI that shows an unlocked Phenom II X3 running four cores on DFI's LP DX 790FXB-M2RS motherboard, and according to them similar success has been reported from Biostar, Gigabyte and others as well.
According to some other information on the net, this can be done on 0904 batches of Phenom II X3 CPU's and still we must note that there is no guarantee that is will be stable as some of those CPUs are indeed a true triple-core due to the some sort of defect on the fourth core. The other theory is that the forth core is simply disabled and that all four cores works just fine.
You can find the noted screenshot here.
Úgy látszik szinte minden 790FX chipsetes lappal megy, ami AMI Biosos, és ez DDR2-es volt. Nem is tudom mi durvább, a +1 mag, vagy a stabil 3.850MHz?
Az egyik link arról szólt, hogy egy AMI Biosos Biostar deszkában egy koreai srácnak egy bizonyos dolog engedélyezése után megindult a negyedik mag. (Megjegyzés a hír szerint ez AM3-as proci volt!)
Na most a második hír arról szól, hogy az OCWorkbench egyik oszlopos tagja nekiesett egy hasonló AMI Biosos AsRock lapnak és egy PH2-710 és egy PH2-720BE procival is sikerült az elsõ hírben említett móka.
Mindkét hír mellé screenshozok, CPU-Z, Prime teszt, a másodiknál még Cinebench is.
Ettõl lehet még kamu, de a hírek után szerintem akiknek ilyen lap + CPU kombójuk van, az most mind ezzel kísérletezik, tehát napokon belül kiderül.