681
1497745_10151883285609576_1735581302_n.j
  • React
    ühüm :)
  • ROKICA
    10 évad van?
  • React
    Iszonyatosan beteg vagyok, és most jóbarátok maratont tartok :))) Tegnap megnéztem 1 teljes évadot :)) (anyumék megszerezték a teljes 10 évadot, mer öcsémmel fanatikusok vagyunk :DD)

Amúgy a tv-ben is szoktam néha nézni, de angolul sokkal jobb (bár Rachelé magyarba), de ettől függetlenül a magyar szinkront is nagyon szeretem :)
  • Prof William
    De hiszen ő Gandalf! Tudod Joey! GANDALF!
  • signs
    Igen a Geller-kupás rész :) De mi a szám címe?:) (nem a kill bill-esre gondolok, mert az utána van:) )
  • banok
    Geller-Cup
  • grizzly21
    15 30
  • ROKICA
    ja én is szeretem mostanában mikor szokott lenni tv-ben? hétköznap?
  • signs
    Remélem van rajtam kívül még fanatikus itt! :)
    Asszem pont tegnap volt az a rész, amikor kimennek amerikai focizni.
    Annak a számnak a címe érdekelne, ami ott megy, úgy kezdődik, hogy 'Let's get ready to rambooooo!' :) Szal ha valaki tudja légyszi írja meg!
    Thx.
  • ROKICA
    megint ismétlik a TV2 őn:)

most is megy:-o)
  • Prof William
    "Mert ha lefekszel valakivel akkor utánna meg kell ölnöd egy halat!"
  • Kövesdi A
    hát remlem hogy most hogy újra le adják lesz olyan aki fel veszi és felrakja a netre !

ment idáig nem nagyon lehetet meg találni a neten nekkem is csak egy havartol van meg ha ő nem adja akkor nem lenne meg ugy hogy enyi

amugy nagyon jó a sorozat tudtok valamit a rádásról ?
    mert sok hirt lehetet halani hogy lesz nem lesz stb !
    remélem lesz _!
  • REALista
    Baywatch!!!!!!!!!!!!!
  • Punker
    most lesz a halas csóka :)
  • Mincsi
    Új ráadás? Hogy érted ezt?
  • Punker
    jó rész :)
  • ngcsnet
    egyetértek, énis imádom, és 1 óra múlva már a tv elött fogok ülni:)
  • oryon
    Sziasztok,
    a napokban sikerült megnéznem az utolsó részt, amit még nem láttam és így teljes a történet. Annyit mondhatok, hogy a legjobb sorozatnak tartom és nem kevés kellemes órát adott az életemnek.
    Sajnálom, hogy vége :S De semmi sem tarthat örökké :( sajnos.

Az új ráadást pedig alig várom :)
  • banok
    Április 3-tól újra kezdik a Jóbarátokat a TV2-n. minden hétköznap egy rész 15.30-tól...
  • kutyautca
    Lesli16 = Neme ismeretlen. (És még ő írja, hogy köcsög) Keress pénzt te lúzer akkor nem kell lopnod.
  • kutyautca
    húú de értelmes vagy, én nem sétegettelek csak elmondtam, hogy mi vagy, vagyis igazat írtam. de te mindenfélét kitalálsz:köcsög, fasz és nyomoronc ? erről inkább anyádra ismerünk, ugye srácok?
  • Lesli16
    én nem vagyok súher buzi, te köcsög fasz, csak ha meg lehet szerezni ingyen akkor mér fizessek érte te nyomoronc
  • kutyautca
    tele van a f@szom evvel a sok sóher, csóró bu&ival, aki mindent ingyen akar, te ingyen dolgozol? hogy b@sznátok meg azt a jó .....
  • Lesli16
    Hello!

Valaki nem tudná megmondani, hogy honnan lehet letölteni a részeket, magyar szinkronnal, és ha lehetséges igynen és nem torrenttel.
    Előre is köszi.
  • Bandew
    Jesszusom! Kár erőltetni a dolgot a pénz miatt! Viszont a pilótás ötlet az nem rossz.
  • Kövesdi A
    és persze szinkronosan !
  • Kövesdi A
    aha ez nagyon jó de vajon mikor lesz nálunk !
  • SASboy
    A hazánkban is népszerű amerikai sorozat főszereplői egy ráadás keretéig összeállnak.
    2006.01.24 07:39 reggel.hu

Jóbarátok sztárjai egy négy részes, egyórás speciális különkiadásban ismét együtt szerepelnek, miután sikerült megállapodni a szerződésben. A tárgyalások egyébként karácsony óta folytak titokban az NBC vezetőivel Los Angelesben. Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, David Schwimmer és Matthew Perry részenként 5 millió dollárt kap a megállapodás alapján.

A négy részt idén vetíti le az NBC, számolt be az iol.com weboldal. Az NBC berkeiben úgy nyilatkoznak a sorozat feltámadásáról és a szereplők "összetereléséről", mint egy nagyon álom megvalósulásáról. A tévécsatorna vezetőinek egyébként tervei vannak a három fiúval - a Perry, Schwimmer és LeBlanc trióval - a Matt LeBlanc főszereplésével készített "Joey" című sorozat nagy sikerén felbuzdulva. A trió egy pilótákról szóló vígjátéksorozatnak lenne a főszereplője, mely az "It's A Guy Thing" ("Ez férfidolog") címet viselné. A tárgyalások már folynak, erősítette meg a híreket az NBC szóvívője.

www.ma.hu
  • Kövesdi A
    hi nem tudjátok hogy honan sedhetném le a 5 évead egy pár részért !

pl ....Ross beköltözik
    ...Chandler munkahelyi nevetése
    .....Joey táskája
    .....A verekedős lány
    ...... Ross nem tud flörtölni
    ..... A járőrözés
    .....A labda
    .....Joey nagy kiugrása
    ......Las Vegasban, 1. rész
    ......Las Vegasban, 2. rész

enyi akki tud segiteni minél hamarabb írjon remélem lesz segitségem mivel a forum utolsó üzenete szeptember 18-adikán volt igy nem tm hogy lesz e de reméljül !!!!!!!!!4
  • Thibi
    Itt megtalálhatóak a magyar címek: http://jobaratok.uw.hu/
  • spongyácska
    Köszi! Igen magyarul kéne, próbáltam jó pár magyar oldalt de a részek nincsenek felírva.
  • béricsi
    http://www.tv.com
    itt rákeresel, megtalálod a részek címeit.
    vagy ha magyarul kell, bírod a keresőbe, biztos kiad pár magyar Jóbarátok-rajongói oldalt...
  • spongyácska
    Sziasztok!
    Valaki le tudná írni a részek címeit? Vagy el tudná küldeni a dvd azon oldalát ahova le van írva? Köszi
  • Prof William
    Emlékeztek a karácsonyi tatura?

És ugye tudjátok mi van ha a Mikulás ás Karácsonyi tatu fizikai kontaktusba kerül?
  • MerlinW
    torrent http://www.majomparade.com - most került fel az első évad.
  • MerlinW
    torrent, dc++
  • mochee
    Szevasztok!
    Nem tudja valaki hogy hol lehetne letölteni a sorozatot?
  • ngcsnet
    lol.thx
  • Breki33
    10 DVD és szinkronos
  • MerlinW
    tudtommal kiadták mind, nekem legalábbis szinronos dvdrip mind