681
-
React #121 ühüm :) -
#120 10 évad van? -
React #119 Iszonyatosan beteg vagyok, és most jóbarátok maratont tartok :))) Tegnap megnéztem 1 teljes évadot :)) (anyumék megszerezték a teljes 10 évadot, mer öcsémmel fanatikusok vagyunk :DD)
Amúgy a tv-ben is szoktam néha nézni, de angolul sokkal jobb (bár Rachelé magyarba), de ettől függetlenül a magyar szinkront is nagyon szeretem :) -
Prof William #118 De hiszen ő Gandalf! Tudod Joey! GANDALF! -
#117 Igen a Geller-kupás rész :) De mi a szám címe?:) (nem a kill bill-esre gondolok, mert az utána van:) ) -
#116 Geller-Cup -
#115 15 30 -
#114 ja én is szeretem mostanában mikor szokott lenni tv-ben? hétköznap? -
#113 Remélem van rajtam kívül még fanatikus itt! :)
Asszem pont tegnap volt az a rész, amikor kimennek amerikai focizni.
Annak a számnak a címe érdekelne, ami ott megy, úgy kezdődik, hogy 'Let's get ready to rambooooo!' :) Szal ha valaki tudja légyszi írja meg!
Thx. -
#112 megint ismétlik a TV2 őn:)
most is megy:-o) -
Prof William #111 "Mert ha lefekszel valakivel akkor utánna meg kell ölnöd egy halat!" -
#110 hát remlem hogy most hogy újra le adják lesz olyan aki fel veszi és felrakja a netre !
ment idáig nem nagyon lehetet meg találni a neten nekkem is csak egy havartol van meg ha ő nem adja akkor nem lenne meg ugy hogy enyi
amugy nagyon jó a sorozat tudtok valamit a rádásról ?
mert sok hirt lehetet halani hogy lesz nem lesz stb !
remélem lesz _! -
#109 Baywatch!!!!!!!!!!!!! -
#108 most lesz a halas csóka :) -
#107 Új ráadás? Hogy érted ezt?
-
#106 jó rész :) -
#105 egyetértek, énis imádom, és 1 óra múlva már a tv elött fogok ülni:) -
#104 Sziasztok,
a napokban sikerült megnéznem az utolsó részt, amit még nem láttam és így teljes a történet. Annyit mondhatok, hogy a legjobb sorozatnak tartom és nem kevés kellemes órát adott az életemnek.
Sajnálom, hogy vége :S De semmi sem tarthat örökké :( sajnos.
Az új ráadást pedig alig várom :) -
#103 Április 3-tól újra kezdik a Jóbarátokat a TV2-n. minden hétköznap egy rész 15.30-tól... -
kutyautca #102 Lesli16 = Neme ismeretlen. (És még ő írja, hogy köcsög) Keress pénzt te lúzer akkor nem kell lopnod. -
kutyautca #101 húú de értelmes vagy, én nem sétegettelek csak elmondtam, hogy mi vagy, vagyis igazat írtam. de te mindenfélét kitalálsz:köcsög, fasz és nyomoronc ? erről inkább anyádra ismerünk, ugye srácok? -
Lesli16 #100 én nem vagyok súher buzi, te köcsög fasz, csak ha meg lehet szerezni ingyen akkor mér fizessek érte te nyomoronc -
kutyautca #99 tele van a f@szom evvel a sok sóher, csóró bu&ival, aki mindent ingyen akar, te ingyen dolgozol? hogy b@sznátok meg azt a jó ..... -
Lesli16 #98 Hello!
Valaki nem tudná megmondani, hogy honnan lehet letölteni a részeket, magyar szinkronnal, és ha lehetséges igynen és nem torrenttel.
Előre is köszi. -
#97 Jesszusom! Kár erőltetni a dolgot a pénz miatt! Viszont a pilótás ötlet az nem rossz. -
#96 és persze szinkronosan ! -
#95 aha ez nagyon jó de vajon mikor lesz nálunk ! -
#94 A hazánkban is népszerű amerikai sorozat főszereplői egy ráadás keretéig összeállnak.
2006.01.24 07:39 reggel.hu
Jóbarátok sztárjai egy négy részes, egyórás speciális különkiadásban ismét együtt szerepelnek, miután sikerült megállapodni a szerződésben. A tárgyalások egyébként karácsony óta folytak titokban az NBC vezetőivel Los Angelesben. Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, David Schwimmer és Matthew Perry részenként 5 millió dollárt kap a megállapodás alapján.
A négy részt idén vetíti le az NBC, számolt be az iol.com weboldal. Az NBC berkeiben úgy nyilatkoznak a sorozat feltámadásáról és a szereplők "összetereléséről", mint egy nagyon álom megvalósulásáról. A tévécsatorna vezetőinek egyébként tervei vannak a három fiúval - a Perry, Schwimmer és LeBlanc trióval - a Matt LeBlanc főszereplésével készített "Joey" című sorozat nagy sikerén felbuzdulva. A trió egy pilótákról szóló vígjátéksorozatnak lenne a főszereplője, mely az "It's A Guy Thing" ("Ez férfidolog") címet viselné. A tárgyalások már folynak, erősítette meg a híreket az NBC szóvívője.
www.ma.hu -
#93 hi nem tudjátok hogy honan sedhetném le a 5 évead egy pár részért !
pl ....Ross beköltözik
...Chandler munkahelyi nevetése
.....Joey táskája
.....A verekedős lány
...... Ross nem tud flörtölni
..... A járőrözés
.....A labda
.....Joey nagy kiugrása
......Las Vegasban, 1. rész
......Las Vegasban, 2. rész
enyi akki tud segiteni minél hamarabb írjon remélem lesz segitségem mivel a forum utolsó üzenete szeptember 18-adikán volt igy nem tm hogy lesz e de reméljül !!!!!!!!!4
-
Thibi #92 Itt megtalálhatóak a magyar címek: http://jobaratok.uw.hu/ -
spongyácska #91 Köszi! Igen magyarul kéne, próbáltam jó pár magyar oldalt de a részek nincsenek felírva. -
béricsi #90 http://www.tv.com
itt rákeresel, megtalálod a részek címeit.
vagy ha magyarul kell, bírod a keresőbe, biztos kiad pár magyar Jóbarátok-rajongói oldalt... -
spongyácska #89 Sziasztok!
Valaki le tudná írni a részek címeit? Vagy el tudná küldeni a dvd azon oldalát ahova le van írva? Köszi -
Prof William #88 Emlékeztek a karácsonyi tatura?
És ugye tudjátok mi van ha a Mikulás ás Karácsonyi tatu fizikai kontaktusba kerül? -
#87 torrent http://www.majomparade.com - most került fel az első évad. -
#86 torrent, dc++ -
mochee #85 Szevasztok!
Nem tudja valaki hogy hol lehetne letölteni a sorozatot? -
#84 lol.thx -
#83 10 DVD és szinkronos -
#82 tudtommal kiadták mind, nekem legalábbis szinronos dvdrip mind