3503
Avagy dohányzásról általában
-
#91 Én 1 napig bírtam. És az már haladás.
Egyébbként napi 6 szál nálam a max.
-
#90 Elég kátrányos. A chatről tettem a vágólapra, így írta be.
-
#89 jo a cigi, csak attol függ mi van benne :))) -
#88 Igazad van.
Beletörődtem :-) -
#87 ███▐ ████████▓▒░ Dohány 4ever! -
#85 Azon gondolkozom, hogy végleg abbahagyom a cigit.
Lassan egy hónapja nem gyújtottám rá (cigire!). -
#84 bazz . én nem cigizek nem piálok nem kurvázok nem vagyok csokifüggő nincs ferrarim (de kellene) még porschém sincs semmi .... meg pénzem se nagyon! úgyhogy nincs miből cigiznem se :)
DE én életem eddigi 16 éve alatt 1 kurva szálat nem szívtam ! -
#83 Érdekes összefüggés, nem? (Lemaradt a vége) -
#82 Én is leszoktam a cigiről, végre. Érdekes módon azóta több pénzem van. Érdekes összefüggés. -
#80 Most gondoltam bele, hogy életem kb. egyharmadában dohányoztam. (most is) -
#79 Kb. 2éve dohány(z)om, és már nagyon unom!
-
#78 Én kb. tíz éve dohányzom. Mondjuk nem vagyok egy "gyárkémény", egy doboz néha elég 3-4 napig is, de le fogok szokni. Mondjuk nagyapám 70 évesen szokott le. :) -
#77 Én.
Nagyon rul, egyáltalán nem, olyan mindt egy cigi, idő kell hozzá és nyugodt környezet.
Továbbá tudni kell meggyújtani és szívni normálisan, mert ezektől függ sokminden.
Szivarozni és pipázni művészet, mind2őt űzöm, de a pipa kicsit bonyolultabb és időigényesebbm, de ha kitanulja az ember (ami sok sok év) akkor fantasztikus élményt tud nyújtani. -
#76 Ki szivarozott már közületek?
Érdemes kipróbálni??
És a pipát???
A cigi meg túl drága, felháborító. West Ice forever -
#75 dehogynem ... :Ð -
#74 attól nekem nem kell még az egész francai népet úgy, ahogy van utálnom... -
#73 nem csak trianon hanem még sok más dolog is ... -
#72 franciák miatt volt Trianon !!!! -
#71 akkor most azt is elárulom, hogy ez egy franci adón volt... én szeretem a fra,ciákat, de néha...:-) -
#70 szopogassátok csak a szárított dohánylevéllel kitömködött papírcsikket... -
#68 tegnap láttam az egyik adón egy reklámot: kamerával odamentek az emberekhez az utcán és a kezûkbe nyomtak egy papírt, amelyre az volt ráírva, hogy az egyik fogyasztási cikkben ennyi és ennyi méreganyag található! mindenki fel volt háborodva, hogy azonnal be kéne tiltani ennek a cikknek az árusítását és mégis, hogy képzelik ezt a gyártók, és mi ez a az áru egyáltalán?
erre egy másik papírt nyomtak eléjük, ennyi volt ráírva: a cigaretta.
az összes megkérdezett ember cigizett.
természetesen egyből úgy vélték, hogy az előző papír nem volt igaz, és, hogy a cigaretta nem mérgező.
pedig a papír igazat állított. -
#67 Haverom (Szása) hozott 1 doboz Super Knights-ot. Pfúúúúúúj!
Már 1 hónapja nem szívtam semmit, nem is hiányzik. -
#66 cigit abbahagytam.
nem végleg, de eléggé.
most éppen 1 cserkós Blackstone-t szopogatok :o)
-
#65 Így van ! Én CSAK társaságban gyújtok rá, ha vmi összejövetel vagy parti van, 1ébként úgy magamban, utcán v. bárhol nem, ezért nem szotam még rá, és nem is fogok !
-
Garfield #64 Hogyan lehet elkerülni a bagóra való rászokást?
Asztmával.
Komolyra fordítva a szót, nálam az asztma miatt fel sem merült a cigi lehetősége, mert két dudás nem fér meg egy csárdában (tüdőben). A haverjaimat meg csak nézem, hogy bagóznak.
Az egyik pl. elment focizni, oszt a 2x30 percnek az első 10 percében már kiköpte a tüdejét is.
U.i.: A rendszeres dohányosokat várom egy szolid és visszafogott, 620 kilométeres alföldi bicajtúrára, oszt meglátjuk, az asztma vagy a cigi a nyerő. Aki évek óta bagózik, az is jöhet. Én is évek óta megyek hosszabb bicajtúrákra.
(A bicikli "következtében" most ott tartok, hogy elég asztmás vagyok a kilométernyi futásokhoz a seregben, ahhoz viszont nem, hogy elutasítsanak a sorozáson.) -
#63 Más dolog cigizni, és más eltőlten egy-két órát egy füstös kávézóban. Azt én is utálom.
Mióta abbahagytam a rendszeres doházást, azóta jöttem rá, milyen jó is egy megfelelő időben elszívott cigi. A lényeg csak az, hogy jelentőséggel kell elszívni, nem cak úgy pótcselekvésként, nmeg mert nincs jobb dolgod ha beülsz valahova.
(KAPUCCINO + PIROSMOGYORÓS CSOKI + LUCKY STRIKE rulez) -
#62 Tegnap megállapítottam, hogy nem tudok leszokni a cigiről mert anélkül képtelen vagyok normálisan kávézni. -
#61 ma volt pár szál piros Golo, ennyi,,, 2 hét után.
-
#60 Hát valamiben meg kell halniuk azoknak is akik nem dohányoznak.
Én csak azt mondom hogy a dohányzás biztos halál... -
#59 ha te is dohányoznál nem éreznéd, hiába, aki szívja nem érzi ;-)
-
#58 én, személy szerint, utálom a cigit: iszonyatosan büdös! (és ráadásul lassú gyilkosság)
most is tele van a hajam a füsttől! nem szeretek így lefeküdni mert, egyrészt alig tudok elaludni, másrészt reggelre a párna átveszi a cigiszagot és a bűzre ébredek! -
#56 Amúgy 1 hete hagytam abba a dekket, azóta összesen 2 szál volt.
1ik egy ünnepi brazil cigi volt kedden, a másik pedig 1 Lucky Filters volt szerdán 1 barátommal, aki sértésnek veszi, hogy ha nem dekkelek vele :))
szal szombat óta 2 szál, szerda óta semmi.
és abba fogom hagyni, elhatároztam, komolyan.
ciginek vége, viszont szivar meg pipa maradhat, azt nem kell tüdőzni.... -
#55 Cigar Tower, ott aztán van minden jó dohány és dekk :))
-
kisviku #54 Ez a lézerventillációs dolog elég szar duma.
De hogy mitől kezdik elszarni az amúgy egész jó cigiket?
Mondom,a pall mall-t azt kb 4-5 éve szívom.De mostanra már egyre rosszabb.Pl.kicsapódik belőle a nikotin,serceg,elalszik,szar az íze.Soha előtte nem volt gondom vele.Most is a számban van már egy...mindjárt gyújtom...hmmmmm....ez most sirály!
Visszatérve,az ún. "arany malbi" (jasszik szokták imígyen emlegetni)is szar már.Kb olyan volt régebben mint a pall mall light (sötétkék),csak drágább volt.Az árkülönbség ugyanúgy nem változott,tehát még ma is sokkal drágább viszont a minőség az nagyon silány lett.
Viszont van egy kérdésem:Tudtok valami jó trafikot vagy boltot Budapesten ahol sokféle cigit lehet kapni?Nem csak az ismert márkákból.Mert van egy fajta amit már régóta keresek.Anno még a nyugati aluljáróban a kínai csajnak volt,de mára már nincsen.
Ez egy kellemes aromájú,vaníliás cigi volt...valami Springwater néven futott.Ízléses csomagolás,sajnos már akkor is drága volt (6-7 éve),kb négy kiló/doboz.Kicsit rövidebb a normál ciginél,de eszméletlenül jó.
Ha valaki tud egy jó dohányboltot,írja meg légyszi!
-
#52 Színtiszta kátrány
De ez nem hátrány -
#51 A Pakli "szivarka".
De úgy is mindegy. -
Ramza #50 Ő reklámozta :)
Vagy az más cigi volt? Áh, mindegy :) -
#49 OYÉ! Csak nem azt szívott?:)) -
Ramza #48 A Paklival tényleg vigyázni kell, Antal Imrének is hogy megnőtt tőle az orra :) -
#47 Hát a Pakli, Sputnik, és a Kárpáci milyen???
EXTRA BRUTÁL.