3503
Avagy dohányzásról általában
  • Tikal #136
    vizipipa rullez
  • Aquli
    en cigi szinten megmaradok hetente 1 szalnal.
    Mult heten volt egy sophi lights, most egy piros multi, de a pipazas erdekelne.
    Regebben irta valaki hogy kitanulva nagy elvezetekhez vezet. Van pipaval foglalkozo oldal a neten?
  • Coine, The A&O
    állat dolog, ötös csomag cirka 2500 Ft körül mozog, abból veszek 5 doboz JÓ cigit.
  • Coine, The A&O
    Nemnem :)
    Bár így utólag...a lights jobb belőle, az erősebb változat sem rossz, csak kicsit nyersen erős.
  • Marki
    Gondolom, a SZarvaskent színvonalán lehet:-)
  • Marki
    Azér jobb, mint az ARanyhordó, meg a Kőbányai.

Ja, most Főnixem van. Hiába, lokálpatrióta vagyok.
  • Punker
    letjesen=teljesen
  • Punker
    Lassan letjesen átszokok a szivarra King Edward: 5 szállas faszipkás vaníliás. pozitívumok: 1-2 száll bőven elég a pia mellé egész este, így árban ugyanott vagyok, csak akkor gyujtok rá ha iszok, a nem dohányzók nem rinyálnak a füst miatt (csajoknál ritka pozitív)...
  • Coine, The A&O
    holnapi témák :)

• Tikal #127
    lol, á lá vizipipa
  • hen-tes
    egy ötlet dohányosoknak!

(ha ismeritek bocs!)

végy egy fél literes üveget(müanyag)
    csinálj rá egy lyukat öngyufával ahol szívni fogod, rakj bele egy zselés toll külsőt
    fogj egy cigi papírt, tod azt a nagy aluminiumszerü izét ami benne van a dobozban :)
    nyomkodd bele az üveg lyikába ugy hogy a szélét ráhajtod az üvegre
    lyukazgasd ki egy tűvel majd rakj rá dohányt

"gyujcs szivj kipufogj !"

kb olyan lesz mint egy pipa csak lazább :)))
  • Coine, The A&O
    Régen is sux volt, akkor sem szerettem.
  • Marki
    Hát, mostanában tényleg nagyon eltoszták a borsodit.
  • Tikal #123
    Sőt ha nem is dohányoznál egyáltalán akkor még több pénzt sporolnál meg Ha meg csak azért dohányzol vagy pipázol mert menő akkor komolyan elkéne gondolkodnod miért is vagyok ilyen.. bocs a személyeskedésért:))
  • Tikal #122
    Hát azért a testi függőség is befigyel...
    Amugy a statisztikák szerint a cigiről nem sokkal könnyeb leszokni mint a kokorol.
    Viszont tény hogy a legtöbb embernél ez potcselekvés ha bevallja mgának hanem. Tapasztalom ezt ismerőseimen, akik ha egy kicsit idegesek, vagy zavarban, kényelmetlenül érzik magukat rögtön rágyujtanak. Vagy ott a másik helyzet, bekerülsz egy ismeretlen társaságba ( mondjuk épp bemutatnak nekik) akkor mi az első dolga az embernek? Rágyujt. És ha már többen is rágyujtanak akkor már nem is érzi magát olyan kirekesztettnek mint azelőtt... pszihologia az egész dohányzás, no meg testi függőség is, aminek pl kövektezménye az étvágytalanság is...
  • Coine, The A&O
    kb. 2 cm hosszú kis szűrő és hűtő, igen hasznos.
    amikor én vettem akkor volt 10 db 200-300 Ft és még csak 3-at használtam el.
  • Coine, The A&O
    Össz. kb. 3-5 ezer Ft-ba fog kerülni egy új szett.
    Veszel egy alap pipát, füstszűrőt (amelyikbe nincs beleépítve), tisztítópöcköket, tömködőcuccost, pipadohányt.

Én viszont nem fogok rászokni, mert nincs késztetésem, hogy reggel vagy utcán dohányozzak, egyedül nem szokásom, csak társaságban.
  • Coine, The A&O
    Dohányozgatgagatok :-)

Csak akkor cigizek ha találka / sörözés / buli van, tehát mondjuk csak hétvégénkenét, nem vagyok és nem is leszek az a totál függő.
    Nekem is van pipám, nagyon rég pöfékeltem vele, mert idő kell hozzá, amúgy én is nagyon szeretem.
    van egy ismerősöm, aki igazán nagy dohányos, azt mondta, majd egyszer "üsszeülünk pipázni" és akkor megmutat pár praktikát :-)
  • Coine, The A&O
    Vicces, ma biológia tanárral egész végig csak a dohányzásról beszélgettünk.
    Kérdeztem, hogy ha vki dohányzik és erőset v. gyengét szív akkor az számít-e vmit, mondta nem :-)
    Sorolta a sok negatívumot is és azt mondta, hogy a ritkán dohányzóknak még van esélyük, viszont a dohányosok 75% folyamatos életveszélyben van ha rágyújt. Gondolok itt a rákra, és nem csak a tüdőre érvényes.
    Amúgy ha vki abbahagyja teljesen akkor kb. 6 hónap alatt kitisztul a tüdő saját magától.
    És pedig abba lehet hagyni ha az ember megváltoztatja a mentalítását, mert ez alapvetően inkább mentális / pszichikai függés, mint testi.

UI : várom már a szombati szlovák menetet, haverok meg úgy össz mindenki rendelt vagy 1,5 karton cigit :D
  • Coine, The A&O
    sör cigi alap itten
    borsodi meg megasux
    ez persze magánvélemény, de ha már olcsó sörök akkor mindenképp ászok, borsodi soha :-)
  • Tikal #111
    nem kell letüdőzni, ahoz amugy is elég erős:)))
  • Marki
    Még gyenge cigivel el is megy, de eccer szíttam Borsodival Super Kingset. Gondoltam, most választani kell. Úgyhogy a cigit löktem el a csipába.
  • Coine, The A&O
    Nekem, pedig az az etalon :-)
  • Marki
    Apropó, szégyen, hogy Debrecenben hogy gyártják a West ICE-t. Eddig a kedvencem volt, de mióta alig 10%-a dohány, inkább kihagyom. 20 perc alatt sem ég el, dugig van mentollal, de dohány NUQ
  • Marki
    Hát, inkább szívj gyengébbeket! A zsebed is kíméli. Heti 2 doboz? Nekem 2 nap alatt 1 dobozz elmegy. Habár a fele a haverokra megy rá:-)
  • Marki
    Szerintem piálás közben nem jó cigizni.Legalábbis sörre nem.
  • Coine, The A&O
    Szivarozni állat dolog, csak megfelelő hely és IDŐ kell hozzá, a többi rajtad múlik, hogy mennyire vagy tapasztalat, hogyan gyújtod meg, hogyan szívod stb.
  • K.András
    A piros puha dobozos malbinál nem volt jobb!Kár hogy már nincsen.
  • mateos
    én is vettem 1 doboz szivart .. fadobozos . Don Pablo . 25 db .. még nem próbáltam .. de kifogm
  • Bandee_
    most lesz júniusban 2 éve hogy nem szívom!!!
    te mostanság már olyan büdös!
  • magus
    hehh. en csak ritkan dohanyzom, amikor olyan a hangulat...

pipat es szivart erdemes kiprobalni? eleg dragak, de nem kell letudozni ugye...
  • Coine, The A&O
    Szombaton megyek Párkányba (Szlovák nevén Sturovo), ahol egy doboz Chesterfield (ami szintén nagyon jó kis cigaretta) 300 Ft körül van !
  • mateos
    ÓURISTZEN

19,99 $ egy Malbi ??
    beszarás
  • Coine, The A&O
    Jaj, kép belinkelés reklám, bocs.

Pedig, olyan elegáns volt :)

http://www.buycigarettes.us

na itt lehet sasolni :)
  • mateos
    1ébként én si ezt vallom.. ha cigi akkor ütőset
  • mateos
    én angol piros malbit szivok .. most néztem a dobozt
  • mateos
    :)
  • Coine, The A&O
    Ha cigi akkor már ütőset, ez az én véleményem :-)
    Piros malbi rul, főleg a svájci (duty free shopban kapható) kiadás !
  • mateos
    sajna most én szoktam vissza .. nem durván .. de heti 2 doboz elmegy .. most direkt nem evszek .. de ettől függetlenül mindig adnak . és igy nehéz leszokni .. de szarom le akkor nem szokok le .. majd máskor ..
    -az a szar , h nem evszek más cigit Piros malib kivül . nem hogy lájtot vennék én hülye .. namind1
  • Coine, The A&O
    Én addig birom, amíg nincs italozás a közelben, de akkor...amúgy csak kocadohányos vagyok, de az szerintem már egész életemben, nem izgat mondjuk :-)