3503
Avagy dohányzásról általában
-
#220 En 2000 elejeig megrogzott anti-cigis voltam. majd olyan csapatba kerultem ahol ez eleg nagy divat volt szal valahogy sikerult nekik raszoktatni. Az elejen meg csak kemenycsavo-sagbol szivtam mert hogy "ki vagyok en" meg ilyenek de aztan lassan megszokatam es nem tudtam abba hagyni. Aztan 2001 nyaran megismertem az aszonyt () aki ugye teljesen leszoktatott rola.
Bar sajnos azota sem szoktam le teljesen. Megvan a 2 csomag hetente bar az is a vedelmemre vetodjek hogy olyan kornyezetben dolgozok ahol vagy kurva unalom van vagy tele van streszel a kornyek :) -
#219 A cigi függőség mindenkinél változó.
Én már 6. éve lesz, hogy bagzom, de általában 1 doboz cigi 2 hétig is elég nekem. (van hogy 1 hónap alatt nyomok el egy dobozzal!).
Más kérés, hogyha buli van, vagy haverokkal nagyobb piálások, akkor 2 dobival is elnyomok akár 1 óra alatt...
Régebben (amíg suliba jártam), elég sokat szívtam (nap 1 doboz), mostanra már alábbhagytam. Volt, hogy 3 hónapig 1 szál sem, de a végére már marha szar volt. Állandóan éhes voltam, mindig rágcsáltam valamit.
Most hogy naponta/2 naponta elszívok 1-1 szálat, a szofi helyett inkább "normális" cigit veszek. Multi, esetleg Marci, de a fölé már nem megyek. Rothmans és társai 7 kilóért, bahhh... -
#218 "a fűre meg gyorsan rászokik az ember :))"
Csak ha gyenge vagy. A cigivel és az alkohollal ellentétben nem okoz fizikai függőséget. -
magnum #217 Annyiban károsabb, hogy azt hiszed, hogy attól hogy light, kevésbé káros, pedig nem, és adott esetben többet is szívsz belőle. -
#216 az ilyeneket vegyi úton is "tisztitják" ezért én pl sokkal jobban köhögtem az ilyenektől mint az alap verziótól.... -
#215 én úgy tudom, hogy ugyanolyan káros mint az erős cigik -
#214 Jaja, ezt én is hallottam... :)
Ennek örömére eltolok most egy blázt :DD -
#213 Nemrégen azt hallottam, hogy az Ultra cigi károsabb a simánál. Most ez igaz, vagy pedig megint valami parasztvakitás? Nem csak annyi a különbség, hogy az Ultrát többször átszűrik, mint a simát? Vagy azaz anyag a káros, amivel átszűrik? -
#212 Az élet már önmagában rákkeltő, úgyhogy szinte mindegy... -
#211 cool -
#210 JA MA ISBEBASSZTAM es jo erzes megnyugtat elvegre egyetemre jarok. nist szedtem fe l egy joi kis csajt zsir
imadoom
-
#209 0/0 ...
sose szívtam cigit, és nem is akarok. Minek? Az alkohol viszont igenis egészséges :DDD
viszont a cigiért nem basznak el a rendőrök vezetéskor..
a fűre meg gyorsan rászokik az ember :)) -
#208 2-3 naponta egy doboz. -
Penta #207 Egy karton cigi áráért le lehet szokni viszonylag kevés kattogás mellett. -
#206 napi 10-15 -
#205 Na... Habár fogadni mernék, ha az életben nem gyújtottam volna rá, s nem ittam volna semmit, stb.... Nem lennék egészséges a légszennyezés miatt. Azt kéne visszaszorítani, nem a füstölgést. -
szando #203 még vese is! khirály! :) ja persze meg az erek is meg a szívizmok -
#202 Először a máj gyengül le, utánna vese, közben még a tűdő meg a szívizmok is kapnak rendesn. -
szando #201 akkor a dohányzás+alkoholizálás=tüdő+2*máj+agysejtek -
#200 Most jöttem orvostól és már azt is tudom, hogy a cigi még a májat is károsítja, mondjuk ezt egyértelmű, mivel káros anyag, a máj szűri ki. -
#199 re -
#198 csak javasolt :)) -
#197 az se kötelező... -
#196 Inkább? egyik sem kötelező... se nem iszom se nem cigizem :) inkább mást csinálok -
szando #195 khirály! :D -
#194 Jó (drága), vastagabb, nagyobb, erősebb, mint a sima Davidoff. -
#193 Megint csak azt tudom mondani, hogy felesleges azon vitatkozni, hogy melyik a károsabb. Aki egészségesen akar élni az meg tudja csinálni. El lehet költözni a belvárosból, nem kell cigizni/inni/szívni, lehet egészségesen táplálkozni stb.
Vannak alternatívák bőven, de ha már valahogyan rombolod magad, akkor minek azt az eszközt védeni a másikkal szemben, mint ahogy te most teszed a cigivel ? (ez csak elméleti sík persze :)) -
szando #192 Milyen az a Davidoff Magnum, mert láttam a reptéren, olyan fura csomagolásba volt, de nem vettem... hm? -
#191 fű vs. alkohol, mindkettőt utálom, bár még nem füveztem. -
#190 Én inkább cigizek, mint igyak. Lehet, jobban megéri, az alkohol károsabb. -
#189 20 évig terveztem, hogy leszokok a cigiről. Most éppen 4 hónapja nem szívom. Amég cigiztem 1 -1,5 doboz is elment naponta, ha kocsmáztam több is. Most egy idegroncs vagyok az elvonás miatt, de van erőm és kitartok. Hogy mi tartja az erőt bennem? Hmm. Jó érzés újra levegőt venni. -
#188 Igazából badarság vitatkozni, hogy melyik a károsabb és ezáltal védeni az egyik oldalt. Ez hasonló a fű vs. alkohol vitához. -
#187 Persze, hogy nem kockázatmentes, de végigmenni az utcán mélyen szuszogva még károsabb. -
#186 ez nem duma, csak biológia. -
#185 Én már be se veszem a legtöbb ilyen dumát... A légszennyezés károsabb a tüdőre. -
#184 Maga a dohányzás okoz valamilyen "impotenciát" (ez még a legkisebb veszély), mert összeszűkülnek a hajszálerek, nem tud a vér normálisan áramlani. -
#183 Én is szívok mentolost, általában West Icét. Ugye nem igaz, hogy inpotenciát okoz? Régi baromság! -
#182 Csak a bolt van románban, a dohány angol. De zárjegymentes, olcsó:-)
-
#181 Én most a ződ cigiket szívok, ződikével felváltva. :) Igazi változatosság. Zöld Multira igazi zöldet. :) Allergiás vagyok -> Taknyos vagyok -> Csak a mentholos cigik ízét érzem... -
#180 hozzáteszem régi zárjegyes..."csupán" 680 Ft.