3503
Avagy dohányzásról általában
-
#661 hát vidéken vhol biztosan még létezik, de mondjuk az internet eléggé elb@szta a mozikat, legalábbis én szívesebben nézek itthon számgépről vmit amit leszedtem, minthogy hallgassam a sok popkorzabálót tele szájjal röhögni:D -
#660 mennyél kertmoziba:)) van még olyan egytán? ott füstölhetsz. -
#659 :D hát ja az a dúrva h tényleg annyira befolyásolja az embert az is ha lát vkit dohányozni...pl moziba eztért(is) utálok menni mert ott nem lehet rágyújtani, és ha azzal kezdődik egy film h elszívnak egy cigit, akkor már végig ez jár az eszemben:D -
tattooed #658 Dobd el góré, amíg tudod!!!
Pár év múlva is szükség lesz a favicceidre!!!
LOL -
tattooed #657 eccer én is aszittem. De a nikotinéhség győz, ha pedig nem akkor akkor a megszokás. Pl: várod a buszt, ideges vagy, vagy meglátod egy filmen, hogy valaki rápöffent. És sok más helyzet van ahol megszoktad, hogy 'na akkor most szívjunk el egy cigit.
a sörről pedig nem kell leszokni.
-
#656 hát ja én még viszonylag fiatal vok, még csak most bontom szárnyaimat:D de persze azért nem akarok életem végéig dohányozni, mint ahogy sztem te sem...majd eljön az ideje annak h vmi indokból leszokjon az ember, sztem a puszta akarat ehhez kevés, kell vmi/vki aki miatt le kell tenni a dolgot! de a sörről nem mondanék le soha:D -
#655 hát ja! ha annyi idős lennék mint te másképp beszélnék. de így harmincon túl marad a megszokás:((( -
#654 értem. hát engem sem zavar, h dohányzol/dohányzom. magam sem érzem még a nagy kényszert h. abbahagyjam a dohányzást. jó lenne vmi kezdetnek. -
#653 hát ja muszály, csak benne még vhogy nincs meg ez a késség, annyira nem zavar h dohányzom... -
#652 méghogy áldozatai! hullái!! na mindegy én azért edzem magam h leszokjam. -
#651 hát ja sajna ezt nem lehet kivédeni...és ilyenkor ha végre odajut az ember, örűl neki h leűlhet egy sörrel meg cigivel végre a nehéz nap után! sajna a rendszer álldozatai vunk...:D -
#650 még szerencse:))persze tőlem meg azt várják, h melózzak. több stressz=több cigi+sör. vagy: bürokrácia+szivacs munkahely=ua. brrr.. -
#649 hát ja! csak jön a nyár...:D -
#648 hát ennyi. persze mértékkel sztem azért lehet élni. érte, h kevset v amennyit bír a szervezte még egészségesen, annyit szabad sörözni meg talán dohányozni is. csak ugye a határok...na arra kell figyuzni! nem kötelezően lesz alkohol v nikotin függő, aki pl. 1ster/hét leül a haverjaival v egy filmmel sörözni+pöfékelni. -
#647 jah a másik lehetőség meg h mindketten idűlt alkoholisták lesztek!! az se jobb, szal igazad van... -
#646 na ja. akkor nyílt pálya. de most képzeld csak el, h te fogod magad, leszoksz sörről, bagóról, a nőd meg ott marad melletted függésben. hát ezért jobb sztem eleve nem addikt lánnyal kavarni. -
#645 jah de ha mind2en isztok:DDD -
#644 nem, mer nincsen tv a lakásunkban. kitiltottam. sztem ne akarj olyan nőt, aki dobálja lefelé a söröket. nem jó az hidd el, a párom nem iszik semmit soha s baromira idegesíti ha én sörözöm + cigi. érthető. -
#643 áhh lány vagy és szereted a sört!! ilyen nő kellene nekem is:D nem lenne para se a cigi, se a sör!!:D a focit is nézed este??? -
#642 ja. együtt járnak. sajna. ha dobnám a sört, leráznám még azt a pár szálat is. -
#641 nah az még jó:D jah a sör mellé vhogy elengedhetetlen:D -
#640 nekem a sör mellé kell leginkább. ha sörözés, akkor egy db., kben 1-2 szál/nap. -
#639 hát jól nyomod!! igazából én sem akarok leszokni, de nekem elmegy egy nap 1 doboz, és akkor még nem is mentem el sörözni, olyankor 2ő.... -
#638 én nem is akarok leszokni, nekem elég egy dobi cigi két/három napig, persze ha a suliban nem kunyizzák el... :D
csökkentenem kéne, naponta el kélne szívnom 5-t és örülnék nkeme egyenlőre ennyi is elég.. -
#637 nah leszokott már vki?? különben kinek mennyi az átlagos cigihozama 1 nap?? -
#636 hát én meg hülye vok, és dohányzom mint állat...:( -
#635 úgy voltam vele h a cigizés hülyeség. és én nem vagyok hülye. nem volt könnyű, de sikerült. a sport is sokat segített. -
#634 tényleg sikerült? hogyan? -
#633 jól tetted!! sztem ez csak így lehetséges, ami ilyen dolog van, az max lelkiegben támogat, de egyébként nem!! kb ha adnak neked egy cukrot, amiről atz hiszed h most leszoktat, akkor le fogsz szokni, pedig csak egy negró volt:D -
#632 hát én ki@sztam velük, mindkettővel. egyszer csak fogtam magam és leszoktam :-) -
#631 szóval és nem kamu: a nikotin is függőséget okoz. észre sem veszed! gyógyszermultik gazdagodnak meg a szerencsétlenségünkön. leszokás így, leszokás azzal... kamu duma. de mégis, a legnagyobb hasznot a cigaretta gyártó seggfejek zsebelik be. mert pontosan tudják a hozzászokás biokémiai mechanizmusát. -
#630 törlés.:))) -
#629 ja eddig ment. most sör+cigar.:) -
#628 nem ismeretlenek. sőt!! gyalázat! nem kell ránézni sem az ilyen pr fogásokra. igaz, ami igaz. ha vmi próba elé állunk, azonnal beugrik a megszokás és rágyújtunk. azt gondolom, h a megszokást kell legyűrni vhogy. -
kisviku #627 Mit látok valamelyik nap? Szokásos, "dohányzásról leszoktató mágnesterápia"
Alá írva vastagon, nagybetűvel: A PÁCIENSNEK AKARNI KELL LESZKONI!
Még alatta: Kezelés ára 5000.- Forint
Ez egy szakorvosi rendelőben van hirdetve.
Nem nevetséges? Az egész az akaratodon múlik, de ők még öt rugóra is levesznek'
Ez olyan aljasság, mint ahogyan szegény rákosoknak eladnak mindenféle ku*va drága gyógyszert, meg terápiát, mielőtt meghalnak a szerencsétlenek.
ÉS TUDJÁK HOGY SZART SEM ÉRNEK EZEK A "GYÓGYSZEREK",DE A HOZZÁTARTOZÓK ILYENKOR MINDENT MEGTESZNEK ÉS MEGVESZNEK!
Levesznek több tíz, meg százezer forintra! Az ilyenek akasztófára valók!
Elnézést, picit eltértem a témától, de gondolom a fent leírtak nem ismeretlenek előttetek sem. -
#626 hát ja amint vmi megpróbáltatás ér azonnal visszaszokik az ember:( de azért remélem h menni fog a munka:D -
#625 hát ez van, ezt kell szeretni! jah a sör mellé vhogy elengedhetetlen a cigi...adja magát a dolog! -
partotmos #624 uristen holnap melóuuu +a két gyereket is be kell hozni a homokozóból, még sütött a nap mikor utoljára láttam üket... nah, mindegy rágyujtok
szasztok... -
partotmos #623 nah, most megint rápippantottam, kulabácsi nem műxik a képlet...
addig-addig mondogattam hogy "nem gyútok rá többet, soha többet nem" mig végul unalmamba' kinyillott egy sör...
a többit tudod;))) -
#622 ja ezt már próbáltam eccer nagyon nem jött be. konkrétan rosszul lettem, dobtam, nem megy. de így jó is, inkább a cigi. most elszívtam egyet, 1 hét kihagy után jól esett. ez van, kicsit izgulok, holnap újra dolgozom, első nap...