3503
Avagy dohányzásról általában
  • Annakin
    mi a gond? lány? felvételi? lészerzés? Ahogy öregszel, egyenesen arányosan fog megvilágosodni, h egyik se ér annyit, h tépázd a saját egészségedet. térjél csak vissza sztem a norma adagodra s ne szívasd magad feleslegesen:)
  • kulabácsi
    hát nekem sem sajna, de igazából nem is próbálkoztam!! eléggé zűrös mostanában az életem, sok a probléma, szal inkább többet dohányzom, mint kevesebbet:( remélem azért vki már jó úton halad...
  • Annakin
    nagy a csend a bagózásról. sikerült már letenni vkinek a füstölő ropit? nekem sajna még nem.
  • Annakin
    nehezebb. ja sokkal. tizenéves korban figyeljetek a leszokásra! akkor még sokkal könnyebben megy!
  • kulabácsi
    hát ja ilyen idős korban még semmi sincs veszve, persze máskor sem, de akkor már nehezebb
  • [HUN]FaTaL
    bazz elfogyott a cigim:/ boltba meg lusta vagyok kimenni:D Nah majd ráveszem magam
  • Annakin
    csak próbálkozzál asszondom. még baomi fiatal vagy tele elszántsággal.
  • j4n3k
    NEKEM NEM MEGY A LESZOKÁS :)
  • ERykk
    nekem is volt cigis korszakom, bő 2 hónap volt mire leszoktam:)
  • kulabácsi
    jah hát lehet az lesz, de csak estefele mennek el itthonról, addig mondjuk csak kibirom vhogy, bár már csak 1 van és még csak 4 óra :'(
  • Annakin
    javaslom, h küldjél le vkit:))ilyenkor én sokat alszom, addig se kell a bagó.
  • kulabácsi
    vazz 2 szálam van egész napra, kedvem meg nincs elmenni a boltba, hát nemtom h hogyan fogom kibírni! idegileg biztosan nehézkesen....
  • Annakin
    tom, h nem csak plázákban van mozi de hiába is vannak ott én biza rothadt plázába be nem megyek. ha nagyon akar vmit ott egy haver, barát akkor elkísérem de utána egy hétig mosakszom.:)) a művészmozikba meg eleve meggyőződésből már vagy 10 éve nem megyek. otthon a bizti filmet nézegetni:)) a cigiről meg helyzetjelentés a következő: még nem szoktam le én sem.
  • kulabácsi
    jah hát próbálkozni mindíg érdemes, de sajna eddig semmi....
  • vaaa
    Nem csak plázákban van mozi, és lehet vállogatni egész jó filmeket is. Persze jó helyen kell keresgélni, nem az ilyen pláza szarfosokban.
    Művészmozik
  • Annakin
    nehéz leszokni. ez tény. megszokás, biokémiai függőség stb. de azért érdemes próbálkozni. és újra és újra és újra...
  • j4n3k
    csak egy ideig használtam azt. majd töröltetem modival
  • kulabácsi
    jól teszed, de a másodregeket személyszerint nem szeretem...
  • j4n3k
    már majdnem 1napja nem cigiztem :) én vagyok a r0n1n
  • Annakin
    nem semmi:)) ajánlj még neki más köcsögséget is a füvön kívül. psze olyasmit, amire 17 körül könnyedén addikt lehet az ember. nem jó tanács! nem kell semmi!! az élet önmagában is kábszer:))
  • kulabácsi
    nah szép tanács:)))
  • R0n1n15
    ezt nem ide akartam :) bocs
  • R0n1n15
    veteránkést is publikon csináltam meg :) a pisztolyt is ott kéne
  • React
    jah, szívjál füvet :DDD
  • Annakin
    na. látom, a te fejeddel is lehet beszélni:))inkább egyiket se csináld azt mondom.
  • kulabácsi
    ez az inkább drinkelj!! nah jó azért azt sem kell még ilyen idős korban:D
  • R0n1n15
  • kulabácsi
    nah akkor meg főleg vazze!! de ha nem is keresed nem is találod meg:D
  • R0n1n15
    úgyis szívbeteg vagyok, úgyhogy nem akarom hogy valami bajom legyen
  • R0n1n15
    Hagyom a picsába! szólok tesómnak hogy rejtse el rendesen, hogy ne találjam meg, és tuti leszokok :)
  • Annakin
    egyetértek én is hasonlót tanácsolok, most dobjad sos azt a pár szálat és kész, nem lesz vele gondot többet az életben. Drága, bonyodalom leszokni, szal most hagyd el!
  • tattooed
    ott a szó!!!!
  • kulabácsi
    hát figy ahogy látom 15-16 körűl lehetsz, és igazából ilyenkor alakúl ki az emberben a legnagyobb függőség, mert ilyenkor még poénból a haverok is csinálják alapon megy a dolog (én is ilyenkor kezdtem:( ), de ezt még simán le tudod győzni egy kis akarattal, én csak annyit tanácsolok neked h hagyd a francba a sok havert akik tolják a cigiket, mert semmi értelme az egésznek, és kurva drága mulatság h azt kell mondjam (számold ki h napi 1 doboz olcsó cigi 360ft körűl van, és akkor ezt szorozd be 30al, és még csak 1 hónapnál tartassz, és szar cigit szívsz) szal sztem amíg csak 2-3 cigit szívsz addig simán el lehet hagyni a dolgot, és el is kell....
  • R0n1n15
    Én már egy ideje cigizgetek, és tesóm cigijéből nyúlok le mindíg 1-2 szálat. Aztán már rászoktam a cigire, és mikor muter rájött hogy cigizgetek, Jól megfenyített ha mégegyszer cigizek megeteti velem... De én próbálok nem cigizni de nem megy, ma is kinyúltam 3szálat, de most ohgy ne lássaa a felbontott dobozt, elrejtettem. de ha észreveszi hogy 1dobozzal hiányzik mi fogok én kapni... :O
  • kulabácsi
    hát ja! mondjuk az egyházról is megvan a véleményem, de azt inkább nem írom le, nem akarok senkit megbántani....
  • Annakin
    pontosan!! nézd: ez egy átgondolt kidolgozott program, amit nem mostanában találtak ki (konkrétan egy hazátlan néptömeg). a lényege, h mindenkit leírjanak a nullára agyilag és utána már úgy mozgathatják az embereket mint a bábúkat. mindenki megkapja majd a havi bérét, pontosan annyit amitől "boldog" lesz de el is költi nyomásra azonnal. hiteleket fizettetnek vissza hitelekkel stb. RABSZOLGASÁG. s ráadásul ott van a média (már ezt a szót sem bírom), nem lehet és nem szabad tv-t bámulni, újságokat olvasni, barom ker.rádiót hallgatni. ezeket ki kell iktatni és akkor talán nem leszünk rabszolgáiegy Isten és embertelen rendszernek.
  • kulabácsi
    teljesen igazad van különben, csak nem gondoltam volna h találok még ennyire értelmes embert (nem nyalásból mondom) aki színtén így gondolja, mert álltalában ha előjöttem egy ilyen v hasonló gondolattal, akkor közölték velem h elvont hülyegyerek vok...pedig ez így van, és látszik is a társadalmon h mennyire lebutítja őket ez a sok "valóságshow" meg a többi, van olyan ismerősöm aki egész nap a való világot bámúlta, és nem lehetett kimozdítani a tv elől, mellesleg látszik is rajta az értelem, dehát ha nekik ez jó akkor csak bámulják, csak az idegesít h már újságot sem lehet venni, mert tele van a megasztár meg hasonló kurva fontos hírekkel, sőt még a híradóban is ezt nyomatják....
  • Annakin
    igen, megkérdezheted. azért, mert nem bírtam idegekkel a sok un kerek. csat. agymosó törekvését. kifejezetten káros volt és minden jóérzésű magyar emberne be kéne fejezni a direkt butító, erőszakos v ízléstelen műsorok bámulását. a ker.csatornáknak kifejezett célja, h a magyar polgár agyát kisúrolják, az IQ-t leamortizálják a 0 szintre. ez egy program része, amit vkik az egész világon minnél gyorsabban és hatékonyabban meg akarnak valósítani. hát én ezt NEM támogatom. ezért nincs tv.
  • kulabácsi
    jaja!! teljesen egyetértek! jah asszem neked nincs tv-d otthon...megkérdezhetem h miért??
  • Annakin
    hát én is itthon nézek filmet gépről. a mozit útálom, nem is járok évek óta, minek hízlaljam a plázákat. így is odajár egy csomó agymosott szerencsétlen ember. nem is sejtik, h ők nem füstölnek, inkább szívnak:))