Rém Rendes CSalád (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként itt lelehet tölteni a teljes évadot magyarul, hozzá pedig az extrákat, amibe beletartozik a zene, szereplõkkel készített interjúk a sorozat vége után, illetve egy jó 2 órás rész, ahol a sorozat és a FOX televízió kialakulásától a sorozat végéig minden apró titkot amire kíváncsi voltál megtudhatsz a szereplõk érzelmeirõl, magánéletérõl, illetve a producerekrõl is.
http://sorozatokingyen.org/node/168
A 2 órás rész (amit a tv is levetített egyszer) valamint a szintén majdnem 2 órás interjú magyar szinkronnal van, a másik viszont csak magyar feliratos. Illetve van még egy extra, ahol bemutatják a Bundy-ék életét. Ez annak jó aki nem látta a sorozatot, mert amúgy semmi újat nem mond. Ez is szinkronos, de az angol nincs lehalkítva, így nagyon összekeveredik a kettõ és néha nem érteni mit mond.
A tegnapi BL meccsen Messi szerzett 4 gólt egy meccsen, szóval nemcsak Al Bundy tudja ezt a mutatványt <#idiota>#idiota>
\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"
Üdv!
megnyílt a remrendescsalad.blog.hu!!! egyenlõre még elég szegényes kinézettel és kevés tartalommal üzemel az oldal, de a mai naptól kezdõdõen napi szinten 2-3 rész felkerül melyeket megnézhettek online vagy letölthetitek! Folyamatos feltöltés, idõvel mind a 11 évad fenn lesz! Remélem te is az oldal aktív látogatója éls kommentelõje leszel! Üdvözlettel: Löcc
XD XD

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
Am. vlki jár még ide?:D
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Ha érdekel valakit nekem megvan a teljes sorozat, szinkronosan persze.
Érdeklõdni mailben
[email protected]
Üdv
Honnan tudhatnám meg a sorozat minden évad részeinek a pontos címét (magyarul) és a sorrendet?
Mert már néztem 2-3 helyen (pl Wikipédia), de mindegyik különbözik...
Legjobb lenne, ha az eredeti DVD-borítónak azt az oldalát meglehetne szerezni, amire ezek rá vannak írva...de én nem találom... :S
Elõre is köszönöm.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
"Esetleg ordenáré, tahó, bunkó módon leugattalak?"
Idézek tõled és meglátod:
"Kussolj már, mi közöd hozzá?"
Tehát a válasz: IGEN!
Látom most már feledékeny is vagy nem csak hülye! :D Most már tényleg hagyd abba...égõ mekkora **** vagy! részemrõl vége...te még piszkálódhatsz tovább...többet a te írásaidra nem reagálok...segítsen neked a hóhér. Üdvözlöm az anyucidat...tuti manuszt nevelt...
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Tulajdonképpen érdekes, hogy engem baxol le azért, mert te nem írtál értelmesen :D toljad továbbra is...
Ahogy mondta winnie is, egyszerûbb ugatni, mint beismerni, hogy hülye vagy :D
De te tudod...osszad az észt...KERESGÉLJ! azt nagyon tudsz ;)
Fubazz de nehéz megérteni...
És mit keresgélsz? menj az xpress.hu-ra és kész! Ha megjelent megtalálod ott...ha nem, akkor NEM!
http://www.husky.atw.hu
Amúgy azért mert leadták még nem adták ki! Ez a kettõ marhára nincs összefüggésben...
Amúgy valami oknál fogva én még soha nem láttam angolul a sorozatot...de részleteket hallottam belõle és azok marhára tetszettek. Lehet jobban tetszene angolul mint magyarul...majd lehet megveszem mindet dvd-n és megnézem angolul, mert marhára érdekel
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
A halál csupán a kezdet...
UPC-n jó a hangja