740
Ötletek arról hol lehet JÓ csajokra szert tenni... ;o)
  • FREAK
    lehetsz önmagad is, és úgy is lesz nőd, de

1. tizedannyi, mint tudatos, erre irányuló viselkedéssel

2. a topik sem erről szól
  • FREAK
    teljesen el vagy tévedve

a képmutatás a bunkóságra vonatkozik, ami már sehol nincs, mire kapcsolatról van szó

a rossz hír pedig HÍR, és hidd el, sokkal jobban terjed, mint az ami nem is hírértékű..... Általában mindennek a botrány a legjobb reklám, mert az ÉRDEKLI az embereket.
  • Efreet
    nem hiszek a képmutatásban. még a pillanatyniban-átmenetiben sem. (és nagyon rá lehet fagyni egy hoszabb kapcsolatnál, plusz ha elterjed a 'rossz hír', onnantól kampó)
  • FREAK
    az a pasi, aki behódol a nőnek, hamar unalmassá válik, és - bár ezt foggal körömmel tagadják a nők - a természetes állapot az, ha a férfi dominál

és a dominancia legelső biztos jele, hogy nem jópofizunk idegen nőkkel, magabiztosak és önállóak vagyunk
  • FREAK
    persze most lehet mosolyogni, de már többezer film készült erről a jelenségről

csak néhány ismertebb példa

A makrancos hölgy, A szerelem hálójában, Oltári nő.............

És ez nem véletlen. Ez egy létező, ismert jelenség, ami legalábbis a nyugati kultúrában 100% működik.
  • FREAK
    pedig nem......

Nézd, nem hiszem, hogy akkora mázlim lenne, hogy CSAK olyan nőket ismerek, akiket ezzel a módszerrel (ha csak egy alkalomra is) meg lehet hódítani. Ez tiszta pszichológia. Az átlagos/normális/tipikus nő működik valahogy, és ennek tudatában én ezt tartom a legjobb módszernek. Vannak kivételek, de nem biztos, hogy jó értelemben kivételek.

A buknózásnak viszont nem feltétlenül maga a nő kell legyen a célpontja. Lehet az ember csak úgy általában beképzelt, arrogáns, lenéző. A lényeg, hogy az első benyomás negatív legyen.
    Bár ez bitsuti szerint már kapásból vesztett ügy, de van valami, amire ő nem gondolt. Mégpedig az, hogy az ő életében azok a pasik, akik elsőre bunkónak tűntek, azok is voltak, és soha nem derült ki róluk az ellenkezője. Erre akár fogadnék is. Arra is fogadnék, hogy ha bitsuti most épp nem egy kapcsolatban élne, és összefutna egy korábban taplónak hitt fickóval, aki hirtelen olyan dolgokat mondana/tenne, amik jelentős intelligenciáról és érzékenységről tanúskodnak, az a fickó igen különleges figyelmet kapna. Nem azonnali szerelemről beszélek, de ilyenkor a nők ösztönös kíváncsiságán kívül beindulna még sok más egyéb ösztön is. Az átlag nő pl. imád mások lelkivilágában "szörfözni", szereti belülről ismerni az embereket. És hirtelen ott egy pasi, akiről már azt hitte, ismeri, erre most kiderül, hogy talán pont az ellenkezője annak, amit hitt róla. A figyelem garantált, innen már csak elrontani lehet.
  • Efreet
    akkor az általam ismert hölgyek legalább 70%a 'vak eszkimó apáca'...
  • FREAK
    nálam a MINDEN nő 10-ből 9-et jelent

az a maradék egy valami vak eszkimó apáca lehet, asszem....... :)))))))))))
  • Efreet
    kicsit eltúlzottnak érzem az általánosítást
  • FREAK
    ahhhhhhhh, nem értitek bazz

Még JÓ, hogy nem jön be a bunkózás! Az senkinél nem jön be!!!
    De ez csak az első fázis, aminek pont az a lényege, hogy ellenszenves bunkó benyomását keltsük! Nem ettől fog a nyakunkba ugrani, hanem attól a váratlan fordulattól, amikor kiderül, hogy NEM IS VAGYUNK BUNKÓK!!! Világos???? Azt pedig MINDEN nő szereti, ha egy pasiról kiderül, hogy valójában tök jó fej, csak van benne annyi önbizalom (esetleg önteltség), hogy nem érzi szükségét, hogy ezt folyton bizonygassa.
    Ismétlem : a BUNKÓ, az csak egy felvett stílus (aki tényleg bunkó, az húzzon palesztinába), ami azt a cél szolgálja, hogy a valódi JÓFEJ jellem leleplezésekor tízszeres legyen a MEGLEPETÉS!

És bitsuti: persze, hogy ezt mondod. Én már nagyon sok nőt megfőztem ezzel a módszerrel, és mind azt mondanák, hogy "nálam ez nem jönne be". Pedig bejön, ez olyan biztos, mint hogy itt írkálok. :))))))))))

Ja, és nem vagyok se gazdag, se egy bradpitt, csak van ESZEM (ehhez persze van... :), és átlátom a helyzetet. Meg persze nyitott szemmel járok, és mindenből megpróbálok tanulni valamit.

Középiskola elsőben én is tipikus lúzer voltam, minden csajjal kurva jó fej akartam lenni, állandóan vigyorogtam, ami egy fél évig jó poén volt, de utána engem beszéltek ki a csajok azokkal a pasikkal, akik első nap előttük baszták be az ajtót, vagy először röhögték ki őket, ha faszságot mondtak feleléskor.

EZ van, a nők így működnek, de természetesen mindegyik tagadja.
  • Roby
    khmmm...
    en igy tettem, ahogy mondod.
    szal 1 busszal jarunk dolgozni.
    mar jo par eve, en fasz...
    de kb egy honapja odamentem hozza a buszon, es megkerdeztem , hogy lenne-e kedve eljonni egy lagziba, ami mellesleg holnap lesz...(rulz)
    hat, meglepodtem, mert elsore azt mondta, hogy yesssss
    mar elfelejtettem mit akartam irni, de mindegy:)
    hja, hetenet kb 1-2 kap viragot. azelott nem volt am ilyen senkivel. es 6 ev van koztunk. o 19 en 25...
    hja, szulinapra kaptam tole egy kepet, teccik mint allat
    nah, komoly elfelejtettem mit akartam irni, bazzeg:)
  • Coine
    Látod ezt mondtam én is Freak-nek, hogy sok sok csajnál a bunkózás NEM jön be, hanem sokkal inkább az első benyomás, a rólad alkotott kép, mert nem mindenki, olyan rugalmas Freak, ahogy te gondolod :)
    szép is lenne
  • Breki33
    köszönjük

és dewdew irigyelnélek a hölgyért
    de szerencsére nekem is van ki irigyelendő :-)
  • bitsuti
    Azt hiszem, hogy egy nő hiányzik ebből a topikból! Hát itt vagyok egynek.
    Már korábban volt rólam szó, ugyanis dewdew "áradozott" rólam egy kicsit, én vagyok ugyanis az a néha-óriási-bombanő-meglepetés. Már 10 éve együtt vagyunk, abból 4 éve jegyben és jövőre lagzi is lesz már, szóval minden tök jó és még mindig dúl a luv.
    Amikor mi kezdtük, akkor még mindketten "kicsik" voltunk, fiatalok, és minden egész más volt, mint manapság. Nem igazán tudok hozzászólni a pasizás dologhoz, mert nekem első dewdew volt, senki más, de azért azt látom, hogy a mai párkapcsolatok bizony egyre ritkábban alapulnak valós érzelmeken. Sokkal inkább valamilyen érdek fűződik hozzá, hogy "járnak" (nem szeretem ezt a szót): pénz, külső, felvágunk a nővel/pasival, stb. A kapcsolatok élettartamáról már ne is szóljuk.
    Hogy hogyan és hol lehet jó csajokat felszedni? Erre természetesen tőlem sem fogtok választ kapni, de úgy érzem, hogy helyre kell egy kicsit igazítanom a topikban felvett irányt.
    Én az "első benyomás" híve vagyok. Ennek értelmében Freak összes megjegyzésére a fejemet csóváltam, hogy nálam ugyan az ő taktikája be nem jönne, az tuti. És szerintem nagyon sok hozzám hasonló felfogású, normális lánynál nem. Az olyan lány ugyanis, aki arra bukik, aki bunkózik vele, annak nincs önbecsülése. Pontosan ilyenek a plázacicák, eltűrik a gonoszkodásokat, lenyelnek mindent, de azért "jól nézünk ki együtt, nem?" Bloá. Bár aki tényleg csak egy jól kefélő nőt akar, akivel mást nem lehet (pl. beszélgetni két menet között), annál biztos jó módszer a bunkózás. Akkor már inkább Muertével értek egyet (#57).
    És miért ne lehetne érzelgősködni? Higgyétek el, hogy a nők romantikusak. Még a plázacicák is, csak nem mondják, de közben Danielle Steal-t olvasnak és a főhősbe szerelmesek. Nekem pl. tetszene, ha egy férfi kiöntené a szívét egy előző csalódásáról, lehet, hogy arra gondolnék, hogy hogyan vígasztalhatnám meg és hogy én nem bánnék így vele, stb.
    De idáig el kell jutni. Nálam ez kedvességgel, bókokkal, szívességekkel működik. Ha a gyerekről az első benyomásom rossz, mert mondjuk bunkó volt, beszólt valamit, amit nem kellett volna, megsértett, akkor azt nagyon nehéz kijavítani. Még akkor is, ha esetleg qva jó pasi az illető. Akkor már inkább az inverze, hogy folyamatos jó benyomás és egyszer valami, ami nem tetszik. Akkor betudom annak, hogy rossz napja van. Na, talán ennyit a "taktikáról".
    Hol? Hát erről tényleg fogalmam sincs, mivel én akkor kezdtem kinyílni a világnak, amikor dewdew-vel találkoztam és egymásba gabalyodtunk. Fogalmam sincs, hogy az emberek hogyan "szedik fel egymást". De az tuti, hogy szórakozóhelyeken érdemes próbálkozni, annak ellenére, hogy ez nagyon sablonos, de nem erőszakosan. Engem mindig csak ilyen helyen környékeztek meg - mindig sikertelenül :-) és nem azért, mert esetleg erőszakosak voltak. De mindennapi helyek is jó alkalmat szolgáltathatnak efféle dolgokra. Dikkma: nincs pl. a buszon egy szép lány, aki mindig abban az időben utazik, amikor te, ugyanott ül? Vagy az utcán segíteni valakinek - jó benyomás, jó pont. Munkahely - miért ne? Munka után egy kávéra invitálás, ebédszünetben együtt enni, stb. Szupermarketben a pénztáros lány - mindig hozzá menni, bókolni néha (nem mindig és nem olyat, hogy "de jó dudáid vannak").
    De ki kell tágítanotok a látókörötöket és nemcsak a bombanőket észrevenni, akik után még én is megfordulok az utcán, hanem az egyszerűbben öltözködő, de szép és mutatós lányokat. Ők az igaziak, ők általában értelmesek is.
    Remélem, hogy én is tudtam segíteni.
  • Hitm@n
    Mondjuk ez igaz...
    A francba!Végig egy kincs volt a közelemben :)) Asszem itt az ideje,hogy megkörnyékezzem :))
  • MuERTe
    Nagy kincs is az a nő, aki jól tud kefélni :))
  • Hitm@n
    Húbazz Freak:a hidas dolog kurvára tetszik.
    Én is estem már abba a bizonyos "haver kosárba":rohadt érzés volt,mikor a csaj kiöntötte a szívét,hogy milyen jófej a pasija(nem én)...Erre szépen mosolyogtam és otthagytam a francba.
    Amúgy ismerek 1-2 plazacicát aki butuska,de ugyanakkor roppant okos és ravasz.Egy közeli példa:egyik rokonomnak is van ilyen barátnője(ja, hét!! kocsi a garázsban,és a legrégibb 4 éves),és már kidobta a csajt,de az csak vissza édesgette magát.Igazából először a srácot,aztán a családját "bűvölte" el.Már együtt vannak vagy 6 éve.
    Pedig az elején,mikor jártak egy hónapja,kérdeztem,mi tetszik a csajban annyira,mire a válasz:"Olyan jól tud kefélni!" Hát igen...

Dikkmának pedig:most voltam Romániában pár napja,Nagyváradon.Nem igazán vágytam,nem érzem ott túl jól magam,pedig nagyon szép város.
    ÉS!:sok helyen voltam már,de együtt,ennyi jó nőt még nem láttam! Mind 20-25 év közötti csajok,normál sminkkel,jó testtel,jól öltözve,gondolom egyetemisták,főiskolások stb.

Ja,és mivel a magyar határtól kb. 20 km.-re van ez a város,szinte mindenki beszéli a magyart.
    Annak idején meg kiröhögtük az egyik haverunkat,mikor azt mondta,hogy "odaát" két nője is van :))
  • Coine
    Freak : végigolvastam mindent és nagyon sokmindenben igazad van, kösz a tanácsokat ! ;)
  • Gery1980
    Meg a Mercedes
  • Dikkma
    Ápr. 24 Noémi, igaz?
    26 meg Ervin :P
  • FREAK
    legszebb női a Platina :)
  • Dikkma
    Legszebb név te macó :)
    Legszebb női meg Noémi.
  • Coine
    végül is az is csak egy érzelem, de iagazd van, jobb mint a közömbösség
  • FREAK
    figyi, ha direkt csak a rossz oldalát nézed, akkor kár a gőzért
  • MuERTe
    Merhamég ErWIN lenne, de így :DDDD
  • Laalee
    ilyen nevvel vazz :)
  • Dikkma
    Ja Coine gecca megkaptam a leveled, mákker vagy mert kéthavonta nézek be hotmailre de most pont, hogy írtál, benéztem... majd válaszolok.. :)
  • Dikkma
    Egy Mirjam nevű gyökér, aki mellesleg kiba...tt jó csaj, hiába hívom nem veszi fel, néha megcsörget. Egy hónapigs semmi, aztán megcsörget. Visszahívom, nem veszi fel. Felhívom egy zsinóros telcsiről, aminek nem tudja a számát, akkor felveszi. Mondom Ervin vagyok lerakja.
    Ilyenkor alapesetben nem foglalkoznék vele többet de utána meg felhív hogy mikor leszek neten.
    Szal feljeb tudnám rúgni vazz
  • Laalee
    nesze hogy tudd ohgy kell csajt felszedni...

• Dikkma
    Mondtam, hogy hogyan élek. Reggel 7:20-kor buszra, 8-tól work, délután 4-ig ott vagyok, haza, fáradt vagyok és éhes --> kaja, meccs, net --> alvás.
    Sztem így elég nehéz ismerkedni.
    A chattől meg elment a kedvem.. van ott 1-2 csaj, aki nem teljesen 100as...
    (most meg ne szólaljon valaki hogy "miért melyik csaj az? :)" mert megverem)
  • FREAK
    azt nem hiszem el

hacsak nem egy börtönből írsz

itt a net, ennek segítségével minden nagyvárosban lehet 3 nőd, ha megfelelően taktikázol
  • Dikkma
    Még mindig arról beszélünk, ha vannak a célkeresztben nők, hogyan lehet felkelteni a figyelmüket, megszerezni őket.
    De én még mindig arról szeretnék beszélni, hol vannak a nők. Merthogy az én környezetemben nincs egy sem az tuti.
  • FREAK
    "akkor bevallani a NAGY CSALÓDÁST, aki miatt már nem tudsz önfeledten boldog lenni, mert félsz hogy megbántanak. "

Ez eléggé love témának tűnik....
  • MuERTe
    Mondtam én mást? :)
  • FREAK
    az első rész igaz, én is kb. ennyit értettem bunkó alatt

de a második az már meredek, egy ilyen lelkifröccsel könnyen belepottyansz a "haver" kosárba, és akkor kampó

mondom, lelkizni kell egyszer, de a szerelmi téma TILTOTT!!!! Az maradjon végig felfedhetetlen titok, amit csak akkor ismerhet meg, ha saját maga is részévé válik!
  • MuERTe
    és dunapartinak :))
  • MuERTe
    Ez tényleg nagyon bejön :)) De nem kell bunkónak lenni, elég csak kicsit nyersnek, kritikusnak, unottnak. Aztán időnként megmutatni a romantikus oldalat, és mikor rákérdez, hogy miért nem tudsz mindíg ilyen lenni, akkor bevallani a NAGY CSALÓDÁST, aki miatt már nem tudsz önfeledten boldog lenni, mert félsz hogy megbántanak.
  • Laalee
    ahhoz eleg szökenek kell lenni :)
  • FREAK
    tudjátok hány cukormázas aranypofát láttam már a saját levében főni?????

legyél önmagad, ha valamire rájátszol, az CSAK negatív tulajdonság legyen
  • MuERTe
    Homokzsákot cipelni a gátra? :)))