Final Fantasy 8

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sephi
Szoval az van hogy nem kellet volna elorol kezdeni hanem huztal volna el tapolni valahova.

a FF8 van siman lehet taplini a kis szigeteken ahol atom szornyek vannak.

halistennek mara mar megvan nekem a FF 10 es jaccom is de ez nagyon konnyu a tobihez kepest..

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Davidus
Nekem az utolsó csata miatt kellett az ujrakezdeni az egész gammát😊 Nem tápoltam eleget és egyszerüen nem tudtam lenyomni a fõmonsztákat.

V9ykn8_TZL0

Ch_Slater
Üdv. Nem tud valaki forrást a FF8 trailer-hez? Az 5perceshez, amiben az Eyes on Me szám van végig... Sehol nem találom 😞

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Sephi
Inkabb olvasnam azt a Tv-em kepernyojen hogy Final Fantasy X 😊)))

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

barret
ugye?

Bérbe vehet? reklámfelület...

barret
de jó ezt a cimet olvasni!!!

Bérbe vehet? reklámfelület...

Sephi
Jah de kibaszot nehez a vege. Sajnos a jatek megy szepen es a vege fele meg olyan nehez lesz juj. De egyebkent FF rulez foreva!

Ron Ragm
hát a -as rész tényleg nem😊

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Sephi
Ez mar kicsit kiment a divatbol es ugyse volt fasza a -as resz...

Ezt csak egy linkgyűjtőnek szántam. Mindenki, aki szereti a játékot az ide írhatja annak az FF8-s oldalnak a címét, amelyik szerinte a legjobb: Amelyiken esetleg van valami extra a játékkal kapcsolatban, vagy nagyon részletesen ír mindenről(pl.:varázslatok,ellenségek,GF-ek, karakterek...) vagy csak egyszerűen jól néz ki az oldal. Várom a címeket: Nikau

← ElőzőOldal 2 / 2