67
Final Fantasy 8
  • Sephi
    Most mirol is van szo mar meg ne haragudj?
  • barret
    a lánc szélén vannak a kapuk,mindegyik máshova visz!keresd meg a ragnarokot,és oda mész ahova akarsz!kell hozzá chocobo...
  • Yuber 7
    Sephi, te nagyon ismerős vagy nekem valahonnan. :D

Na mindegy, mindenkit várok szeretettel a Suikoden topicomba, bár azok előnyben akik ismerik is a sorozatot.

A témához hozzászólva, a X kis tápolással tényleg röhelyesen könnyű...
    De azért vannak ott a Darkok...
  • Sephi
    Miert a FFX szerintem konnyeb mint a FF7 baszus. Igaz meg csak most oltem meg Flux Seymour de ahoz is tapolni kellet. Korbejartam a Calm foldeket oszegyujtotem a szornyeket majd ketszer a Ronso hegyeket es vegulis rohogve oltem meg :)))
  • CHEAPBOY_GA
    Ugyan maaaar:)
    Konnyu az nagyon. (BTW kedvenc FF reszem)
    NEm tudod mit beszelsz...:))

• Sephi
    Jah kar hogy a kastely elott van meg par kapu ami viszavisz a foldre :))

Szal visza lehet menni tapolni. Nekem eddig a FF8 tunt a legnehezebb FF-nek.
  • YarYar
    Sziasztok!

Van egy gondom. A CD-meghajtóm szétbarmolta a FF8 Play Disc-jei közül az elsőt. Nem tudná valaki megírni nekem ha küldök CD-t? Már másfél éve próbálkozom, de eddig senkitől sem sikerült megszereznem. Már nagyon hiányzik. Előre is thx!
  • Davidus
    Tehát csak kiballagok és ujra a világtérképen vagyok? Nekem ez nem ment de lehet hogy pont rossz gombot nyomtam:)
  • Davidus
    Te biztos az FF8-xyz2-vel játszottál mert az FF8-ban nem lehetett a végéről már visszamenni tápolni.
  • ShaiHulud
    isten jo volt ez a game..es a vege pont megfelelo nehezsegu volt...kurvara imadtam!! meg a vegen el is pityeredtem :)) lol
  • Sephi
    Szoval az van hogy nem kellet volna elorol kezdeni hanem huztal volna el tapolni valahova.

a FF8 van siman lehet taplini a kis szigeteken ahol atom szornyek vannak.

halistennek mara mar megvan nekem a FF 10 es jaccom is de ez nagyon konnyu a tobihez kepest..
  • Davidus
    Nekem az utolsó csata miatt kellett az ujrakezdeni az egész gammát:) Nem tápoltam eleget és egyszerüen nem tudtam lenyomni a főmonsztákat.
  • Ch_Slater
    Üdv. Nem tud valaki forrást a FF8 trailer-hez? Az 5perceshez, amiben az Eyes on Me szám van végig... Sehol nem találom :(
  • Sephi
    Inkabb olvasnam azt a Tv-em kepernyojen hogy Final Fantasy X :))))
  • barret
    ugye?
  • barret
    de jó ezt a cimet olvasni!!!
  • Sephi
    Jah de kibaszot nehez a vege. Sajnos a jatek megy szepen es a vege fele meg olyan nehez lesz juj. De egyebkent FF rulez foreva!
  • Ron Ragm
    hát a -as rész tényleg nem:)
  • Sephi
    Ez mar kicsit kiment a divatbol es ugyse volt fasza a -as resz...
  • Nikau
    Ezt csak egy linkgyűjtőnek szántam. Mindenki, aki szereti a játékot az ide írhatja annak az FF8-s oldalnak a címét, amelyik szerinte a legjobb: Amelyiken esetleg van valami extra a játékkal kapcsolatban, vagy nagyon részletesen ír mindenről(pl.:varázslatok,ellenségek,GF-ek, karakterek...) vagy csak egyszerűen jól néz ki az oldal. Várom a címeket: Nikau