67
Final Fantasy 8
-
Daermon #67 Szeptember 3-án megjelenik a Remastered!
Kiváncsi vagyok a régi magyarítás jó lesz-e hozzá. -
Daermon #66 *Illetve jó pár másodperc. -
Daermon #65 Igen 4-5 másodperc. -
Anonymusxx #64 És a felújított változatból vannak jelenetek a videóban? -
Daermon #63 Jön a felújított változat még idén.
Mondjuk kicsit jobban odatehették volna magukat... -
Drake11 #62 Tud vki segíteni? Nem tudom hogy hol van a regedit és az átírást se nagyon értem! -
2bUs #61 és FF8 telepítése:install fájlt telepíted majd a regeditben átírod a data driveot a virtuális meghajtóra cd-1et berakod démonba és kész -
2bUs #60 Hali!
nem tudná valaki leírni az FF8 fejlődési rendszerét? mert én nagyon nem értem
ja és még a kártyázás szabályát se szal légyszives valaki ha leírná azt megköszönném:) -
#59 sztem keress egy ps emulátort windows-ra és próbáld meg abban hátha megy. -
#58 Sziasztok!Nem tudja vki nekem eladni a FF8-at playstation-re ?Mert letöltöttem de a démon megnyitja de a cd1-2-3-4-ben nincs semmi.Van egy img fájl és az a leg nagyobb de nem merem kiírni mert nem tom hogy a ps olvassa-e.SEGÍTSETEK! -
Trishtan #57 A www.bluelaguna.net portálon az összes létező FF és egyéb rpg zenéi és CG videói letölthetőek! -
Pucóska #56 Heloka!
Nincs meg valakinek(,hogy el tudná nekem küldeni),vagy nem tudja valaki,hogy hol tudnám letölteni a FF8 összes videóját,vagyis az összes amv-jét???Nagy szükségem lenne rá!Aki tud nekem segíteni,az légyszi írjon az e-mail címemre(,mert azt minden nap megnézem):[email protected]
Előre is 1000 köszönet!
(Amúgy imádom ezt a játékot!:))
Ja,és még annyit,hogy ha valaki tud olyan oldalt vagy ilyesmit a neten,ahol csak ott,fennt a neten lehet megnézni az amv-ket,akár nem is az összeset,az is nagyon jó lenne!
Sziasztok!
-
#55 v.hol fennvan ps-re(gépen már megvan) az FF8, úgy, hogy jönne is, mármint, nem úgy ,hogy 1 Leecher, és -1 Seeder? -
#54 van fenn emuparadise.org-on 1 bittorrent-es file, FF8 elsö 2 cd-jeröl; azt hiszem még tölthetö; probald meg(bal oldalt bittorrent client a honlaopn..., és keresd meg listaban..nem régi torrent...) -
#53 ps1 vany FF8 van csak elcseszödött a 2. CD és a végefelé fennakad.
mindegy letöltök PS-re 2.CD-t aztánn játszok azzal. -
#52 venom..nem tudom, mi lehet a gondja...vegyel egy ps1-et, FF8al... :-/
Vagy bittorrentröl allj neki tölteni pc-s verzijot, oszt hatha nem elsz gondja...az a baj, h. régi gém és millio problemaja lehet mar uj hardverrel... -
#51 jól emléxel elnyomható de amint elnyomnám szintén befagy :S -
#50 és videjot el leeht nyomni pc-s verzijoban? Sztem , ha jol emlexem; ps-es verzioban minden videjo elnyomhato... :-/ -
#49 videó közbe vagy a végén fagy be a kép és nemcsináll semmit. -
#48 nem tudom mi a gond...videjo utan nem jön be semmi? -
#47 video driver csere sem jött be. próbáltam régebbit meg újabbat is de ugyanaz. -
#46 codec pack nincs fent. video driver ugyanaz van mint ami legutóbb volt fent amikor jácottam de megpróbállok másikat. -
Ersiman #45 Akkor én is valami codec gondra tippelek vagy videodriver, próbálj ki esetleg egy régebbit. -
#44 Van valami codec pack a gépeden?Lehet, hogy az zavar be, az ff7-nél is volt ilyen hiba, próbáld meg leszedni.. -
#43 nazt jó hülyén leirtam azta inditó szót nevegyétek figyelembe :D -
#42 gondolom inditó FF8 exe-jére gondolsz, igen próbáltam de azsem segitett. -
#41 venom...sztem xp lehet gond; nalam anno(demojat pc-n probaltam)1-2rafikai hibatol eltekintve, ami videocard miatt volt; semmi baja sem volt... -
darkling #40 Azért jópofák az Eidosék:
"Ultimately, it is the responsibility of Microsoft and/or specific hardware manufacturer to provide for backward compatibility with Windows XP; this is to insure that the device drivers are compatible.
At this time we do not have plans to change our older titles to make them Windows XP compatible for the reasons above. We realize this may be a problem for some users. If you have Windows XP on your machine, and the game will not function, your best course of action may be to return the game to the place of purchase."
-
Ersiman #39 Próbáltad már a kompatibilitási módot állítani az XP-nél? -
#38 hát nem egy mai az fix de ennél régebbi gaméval semmi gondom nemvolt ezzel nemtom miabaja :/ lehet hogy Win XP nemtetszik neki mert régebben még 98-as winfosom volt amikor jácottam vele. -
#37 hm...sajnalom, de itt az en tudomanyaom megállt..az az igazsag, h. régi gém eseten már akarmi leheta gond; 98-99-es az original PS1-es gém, kb. 99-2000es az atirat, ha jol tippelem..nem mai gyerek a gém... :-/ -
#36 GeForce FX 5600. Nvidia driver most megnem mondom hanyas de ugyanez volt amikor legutóbb jácottam vele. Grafkártyát azóta cseréltem de driver maradt. -
#35 grafkartya? Nem tudom sajna mi lehet a gond..ujabb driver esetleg, és kéri régit? az a baj, h. csak talalgatni lehet.. -
#34 gameval nincs probléma mivel jácottam vele már gépen és ment gond nélkül. -
#33 venom..ezt igy megmondani...1 tipp, töltsd le vhonnan ujra gémet... torrentreactor.net-en fenn van; ha minden igaz... mas ötletem nincs... én ps1-en fogom küldeni gémet, ott nincs fagyasgond.. :-) -
#32 na valaki tudna segitteni? :( -
#31 samurai, itt a vegigjatszas link:
http://gportal.hu/gindex.php?pg=5096475&PHPSESSID=db233f9cf16bede0a2c3f0693a0029cd
ha nem müködne ez az oldal; akkor föoldal lap alja, bal szélen...
Még nem alltam neki 8nak, a 9 könnyü volt, vazz anno végigrohantam arajt, csomo fegyver cucc nem volt meg; és anno 3Xgyaktam le fögenyat (2havernak akartam muti végét...); szoval nem makom volt, ugy gyöztem le, hanem tényleg könnyü volt Kuja...7 nehezebb; ott mar izzadok; a föganye ugy kinyirt mint a sz*rt hét elejen... :-/ -
#30 Hali. megint előkaptam a gamet gondoltam játszok vele de amikor elindittom akkor eidos logo filmbejátszásnál lefagy és nemtudok semmit csinálni.
valaki valami 5-let? -
samurai #29 plz valaki linkejlen be 1 magyar leiarast a Final Fantasy VIII hoz
vagy a [email protected] ra kuldje el plz plz -
#28 Persze csak azt tudjuk... :)
5. pálya? Szerintem te rossz topicba jöttél be... :D