124
Blood Omen 2
-
#124 Az utolsó kiegészítőt mikor adták ki?
És mikor mutatnak folytatásából valamit?
Hol lehet ezeket a kiegészítőkkel együtt megszerezni? -
singi #123 http://www.gamefaqs.com/console/ps2/file/472310/21592
Szia.
Itt a végigjátszás, de ez angolul van. -
vadasz90 #122 Már van: Legacy of Kain: Defiance, ez az utso rész ami készült, benne van Kain és Raziel is... -
#121 Ennek a játéknak lesz valamikor folytatása? -
vadasz90 #120 Hello! egy végigjátszás tud vki hogy honnan tom leszedni mert elakadtam a második pályán a gözös résznél amikor kapcsolokat kell nyitogatni de nem tok felmenni a létrán mert gözzel van körbe véve... -
c115 #119 valaki tud magyayritást???? -
király21 #118 itt tartok: http://www.kepfeltoltes.hu/view/050621/blod_j_t_k_2.JPG
-
király21 #117 helosztok most szereztem meg a játékot és még kezdö vagyok benne
valaki árulja már el hogy a billentyüzeten mivel mit csinálok anyit tok hogy mozgás ugrás és a harc van-e még valami visszaolvasva varázslatokra gondolok?
és elis akadtam egyböl a legelején vagyok a lila csajután kell menni és van ott egy szetdölt álvány vagy micsoda és abbol valamilyen zöld gáz szál ki
itt nem tudjátok mit kell csinálni hogy továbbjussak?
sehol nem találom a kapu nyito kart??????????????????????????????????? -
Major #116 De ha elekezdenéd valamelyiket, megpróbálnék én is besegíteni :]! -
Major #115 Sajna nincs hozzá fordítás :/ Bár jó lenne a többi részhez is, gondolok itt a sr1,sr2,defiancéra... -
#114 Van, hozzá fordítás??? Mert én megnéztem és lehet fordítani... szóval ha nincs hozzá akkor csinálunk okés??? -
Zsoltee_a_bator #112 telekinesis hogy kapalozzon a perem szelen, aztan rogton jumpold meg...
immolation majd a kozelharchoz kell. (ha meglesz a reaver akkor meg reaverrel) -
#109 Először telekinesis asszem, utána immolationnal, utána meg simán elvered -
#106 lelokod a szirtrol, aztán elégeted a speckoval/as long as i breath, i am invincible - tüzben meg nehéz lélegezni :)/ aztán megvered -
Zsoltee_a_bator #103 hogy szedted le?
tomoritve volt vagy sem?
ha nem volt tomoritve es hibas a file akkor csak kiiras utan derul ki a turpissag.
kitomoritesnel lebukik ha szarr.. -
Orgi #99 Abban a txt-ben minden főellenség leverésének módja benne van (amit a mailcímedre küldtem annó)... -
#97 Nah sziasztok ujra.. nekem nem a főellenség kéne hanem akitől az utolsó képességet szerzem meg, egy vampir akinek a hátán egy kályha vagy vagy ilyesmi és szétéget.... nah ezt hogy kell kinyirni?
szvsz lángszoró van, de ö didktálta ezt..ő tudja ő játszik vele... nah pls segítsetek neki... -
#96 Sziasztok!!!
Tuttok valami jo letoltohelyet a jatekrol?
Ha igen, leci kozoljetek. sok-sok THX!!!
E-mail: [email protected] -
Orgi #95 Veszett remekül elmondta,nem? Először telekinesis asszem, utána immolationnal, utána meg simán elvered. Qrva könnyű, csalódás volt.
-
#94 hogy kell a főellenséget meggyilkolni?? -
#90 ekkora unalom egy jatek... -
Orgi #89 Végigjátszottam :)
Sephi: érdekes, canyon után nekem is jópárszor kilépett, addig meg sose. És legutolsó patchhal...de már mind1 -
Orgi #88 Akkor már inkább az 1.02őt,nem?:) Ott még nem tartok ugyan,de még sose fagyott. -
#85 Ahm nekem miert fagy le egyfeszt a canyon utan amiutan targyalta a csajsziva?: :(( -
#84 Refills
Blood:
Press L2 during gameplay to get the map screen and then press Up, Right, Square, Circle, Up, Down, Right, Left.
Magic:
Press L2 during gameplay to see the map screen and then press Right, Right, Square, Circle, Up, Down, Right, Left.
Bonus FMV sequence:
Press Up, Up, Down, Right, Left at the main menu
Ez egy kis csalás... Olyanoknak jó akik épp a gép darabokra zúzásán kezdtek gondolkodni! Mint például én!!!!!! -
tomcs #82 hehe
en is csinaltam olyan mentest hogy minden palya elejen meg a foellenseg elotti utolso mentesen -
#81 Danke schon :))) -
#80 BIG BIG THANX!!!!!! -
#78 Konyorgom segitsetek!
3 oraja nyomtam a gamet mikor lefagyot a winfosom:(((((( Es nem mentetem le!
Kerem valaki kudgyon egy save filet lehetoleg ottan reszrol ahol a Harangot kellet megszolaltatni hogy a parasztok nyissak ki a kaput!
Nagyon szepen kerem!!!
Kerem kudgyetek ide a filet :
[email protected]
Elore koszie! -
#77 nha, sikerült megszerezni, és ahogy ígértem, elmentettem neked ;) bár már biztos nincs szükséged rá, azért lásd, hogy betartom a szavam:
ftp.supergamez.hu, upload/yolika
na bye,
yolika -
#76 hi, egy 1 cd böl hiányzó "flt-bo2a.046"-os file-al nem tudna vki megszánni? please, nagyon szépen kérlek titeket! már csak ez az egy kell.
köszi,
yolika -
BayernFan #72 Hat en is a vegere ertem.
Azert az utolso csata nem volt egyszeru
eset,legalabbis nekem...
De jo kis jatek volt!
-
BayernFan #68 Akinek az a hulye tartaly van a hatan?Ha az akkor
eloszor a kozepen all valami tonak,vagy
minek.Alkalmazd a Telekinesis kepesseget,igy
messzirol is belokheted a toba.Ketszer vagy
haromszor kell.Amig nem tudod hasznalni ujra a
kepesseget buj a szobrok moge,igy azokat
robbantja fel.
Ha ez megvan,egy masik helyre kerultok.Itt van 3
nagy szobor akik valami kaszat tartanak.azt kell
elerni hogy ezeknel a kaszaknak rohanjon.Hergeld
kicsit fel,aztan utolso pillanatban elugras
elolle.
Ha ez is megvan,van ott meg egy szobor amin lesz
valami kapcsolo,hasonlo modszerrel rohanjon neki
ennek a kapcsolonak is.Szobor szepen a nyakaba
dol,kesz...
-
#64 Volt a Blood Omen 1 pc-n is....
Egesz jo volt de a maszkalas egy ido utan unalmas lett..... -
BayernFan #63 Hogy csak PSX-re volt-e a Blood Omen 1,azt nem
tudom,de en is ugy tudom hogy valami felulnezetes
dolog volt.Szoval senki ne azt varja tolle mint a
Soul Reaver 1-2 vagy a Blood Omen 2 nyujt...
-
#62 Tudtomal a Blood Omen 1 az csak PSX-re jott ki nem? Es nem 3d volt hanem felilnezetes maskalos jatek :) -
BayernFan #61 Hat en most a 10.-en vagyok.De ez mar bioztos a
vege fele van mert megvan az osszes extra
kepesseg.
-
tomcs #60 azt mar en is kitalaltam hogy bele kell ugrasztani a szikraba, megprobalom igy, eddig ezt meg nem figyeltem meg, bar csak parszor probaltam meg, nem volt ma lelkierom hozza, neha aludni is kell :))
mellesleg hany palyas az egesz jatek? -
BayernFan #59 A szikrazo villamba meg ugy tudod konnyen
beleugratni hogy fut korbe a fazon,egyszercsak
felszalad egy magasabb reszre es ott keszul neki
az ugrasnak.Ekkor van egy par pillanatod,a lenyeg
hogy o neked akar ugrani,tehat ugy kell gyorsan
helyezkedned hogy a villamlo resz egyenesen
kozted es a tamado kozott legyen.Ekkor o szep
egyenesen bele is ugrik...
-
tomcs #57 na most meg en nem tom mit kell csinalni a vampirral.. a harmadikkal, amek olyan kor alaku szobaban nyomul, addig megvan hogy szaladgalni kell korbe es akkor megegeti magat, majd felugrik kozepen meg elkezd valami szikrazni... namarmost abba beleugrott 1x de nem tom mit csinaltam en ezert, utana nem jott ez ossze es kinyirt.. valaki mondja ma meg hogy ott mit is kell csinalni