Blood Omen 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hi !
Egy nagy kérdésem lenne... Rögtön az elején elakadtam!😞((
A gyakorló résznél, amikor ki van kötve egy nő és segítségért kiabál... Ott mit kell tenni? Az ajtót kinyitni nem tudom... Szóval qrvára nem értem mit akar!
Tudom,hogy elég béna dolog még itt elakadni, de sajna most így jártam...
Előre is BIG Thx!
Egy nagy kérdésem lenne... Rögtön az elején elakadtam!😞((
A gyakorló résznél, amikor ki van kötve egy nő és segítségért kiabál... Ott mit kell tenni? Az ajtót kinyitni nem tudom... Szóval qrvára nem értem mit akar!
Tudom,hogy elég béna dolog még itt elakadni, de sajna most így jártam...
Előre is BIG Thx!
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Sziasztok! Azt szeretnem megtudni, hogy hol van Pesten olyan hely, ahol számítógépen lehet játszani (nyilvánosan). Öteleteim vannak, de koknrét helyek kellenének. Azért kérdezem, mert egy kutatást végzek, amiben 11-14 éves gyerekeket kell kérdeznem, olyanokat, akik sokat játszanak "gyilkolászós", vagy szerepjátékokkal. Egy egyszerű kis kérdőív meg egy teszt az egész. Megköszönöm, ha valaki tud valami hasznos infót, eseteleg jelentkezőt, aki hajlandó erre a kérdőívre (max negyedórás), hogy ír egy e-mailt.
Most toroltem,nem is annyira tettszik😊
A Blade jó játék nagyon, csak egy idő után untam. ugyanígy voltam a Soul Reaver 2-vel. Szép, jó, ügyeskedni is kell, de néha már untam a harcolást. Ilyenkor kikerültem az ellenfelet azt cső. Láttam erről a játékról képeket.
Elég gázosan néznek ki. mondjatok már valamit róla.
Elég gázosan néznek ki. mondjatok már valamit róla.
Köze nincs a blade of darknesshez.Az egy szar jatek ez meg aze eleg jo,jatszanek is vele ha nem 3.3g-t foglalna a kis vinyomon mer en daemonnal nyomnam.
ezzel egyetértek, szerintem a legjobb a stílusban
a gagyi a strafe hiánya miatt volt
mondjuk a blade-ben harc közben volt strafe, szóval az még elment
azt szeretném tudni, hogy ezzel mi a helyzet???? mert akkor még ma leszedném, ha játszható
a gagyi a strafe hiánya miatt volt
mondjuk a blade-ben harc közben volt strafe, szóval az még elment
azt szeretném tudni, hogy ezzel mi a helyzet???? mert akkor még ma leszedném, ha játszható
Riszpekk
Egy nagy bajom van vele:nem lehet benne oldalazni,es ez nekem nagy hatrany mer mar nagyon megszoktam az egeres temat,itt pedig az ki van lővve.De amugy ettol eltekintve nagyon szep.ötletes.PL:Ha leugrok vhova lehet lebegni,meg lehet ragadni a torkuknal az aldozatokat es ellhet baszni oket a picsaba,a kodben el lehet tunni es hatulrol meg lehet lepni a sracot meghozza specko tamadassal(lebassza a fejet),es tettszik a verszivas.Nagyjabol enyyi.
Hat tenyleg megjelent PC-re? Akkor a GTA3 is meg fog😊
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Nyomom=jatszok vele😊
Bocs.
Bocs.
Nem te monbdtad,hogy felnyomod a linkeket?
Hol?
OK Please:Reggel 6 körül érek haza buliból,addígra kinn lesz?
Amugy tenyleg csak 2 cd-s.
Most jon lefele,meg egy ora es mar nyomom.Remelem nem kerul lomtarba.
Mikor linkelitek ki?Please
hmmmmm.........mindjárt jön az ISO.😊))
Ha van jó link, már írom is.
Ha van jó link, már írom is.
Tudna valaki linket ajánlani?