Modemesek!!Lázadjunk.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lenne egy kérdésem az Adsl-t használóktól.Az Adsl splitter-nenk kell 220V-csatlakozó?
\"Life is around you and in you.\"
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
de nemhinném hogy bntjuk mert a sima single vonal is majdnem ennyi azhem!
szal az marad... lemondjuk az elöfizetést.. meg a mindenkinek nem lesz akkor.. lesz 12 ezerért a tv net meg 4 ezer azaz 16-18 ezer lesz a fullos számla😞((((((((((88 adsl sajna nincsen.. tv net meg kibaszott drága... 13 rugo majdnem..
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
Így már barátságosabban néz ki a dolog😊
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Axelero 10320 nettó 12900 bruttó, belépés 15920 bruttó.
Milyen alternatívák vannak még? Enternet? Axelero lenne a legjobb, francba hogy amikor 10k volt, nem rendeltem 😞
Meg amikor Datanet 8500 😞
"A BC a jobbik csapat jutalma."
Hogy ne szakadozzon, legyen jó a ping, és jöjjön viszonylagos gyorsan a cucc.
Namost isdn-nél egyik sem biztosított, most egy nap 2-5 alkalommal szakadok, lassú, ping használhatatlan stb. És még nappal sem tölthetek.
Persze ezt mindenki tudja, mindenki át is tér majd adsl-re. De mi van, ahol nincs? Ez a szívás. Ismerek olyant, aki vivendis és már most nincs mindenkinekje. Suxx
Igaz még van isdn-szerződésbőől két év, de még ha párhuzamosan megy, akkor is olcsóbb lesz, a 24h-ról és a sebesség előnyeiről nem is beszélve.
Matáv :

Megszünik a MindenkiNet csomag és a 150 Ft-os kedvezmény
2002. április 29. - Informatika
A Matáv sajtótájékoztatón jelentette be, hogy július elsejétõl megszüteti a több mint két éve mûködõ Mindenkinek díjcsomagját, valamint az éjszakai kedvezményes idõszakra vonatkozó 150 forintos átalánydíjat. A vállalat szerint éves szinten több százmilliós veszteséget termeltek ezek a csomagok, és véleményük szerint a több mint fél éve liberalizált távközlési piacon nem indokolt fenntartásuk, helyüket ADSL szolgáltatásuk és az internetre alkalmas kábeltévé hálózatok fel tudják váltani.

2 az adsl szerzödes szerint 384 amugy kicsivel több, regebben sokkal több volt 😊
3 nem szamoltad bele a stop bit eket és egyebb marhasagokat ami szükséges a kapcsolathoz, de csak lassitja az adatatvitelt. tehat ebben az esetben az 512kbit az nem 64kbyte os letöltest jelent sokkal inkabb 56 ot.
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
A letoltes elvi korlatja adsl-nel a halokartya korlatjaval egyenlo. (Meg a vinyoeval).
Vagyis: a kabelen fizikailag 50k jel jon at egy masodperc alatt, de ebbol, mire a programhoz eler, siman lehet 200k is, ha a file jol tomoritheto.
Altalaban nem igy van, mert eleve tomoritett fileokat toltesz le (zip, jpeg, mp3, mpeg), de ettol meg lehet olyan, hogy 50k jon a kabelen, a progik viszont mndjuk 100-at irnak ki, es nem azert mert tevednek.
Ha azt eltörölnék , nem gondolkodnék váltáson , de így mielőbb lépni kell .Nyíregyházán amúgy június 1.-től kezdik meg a bekötéseket , mindenesetre én ilyen tartalmú cikket olvastam .Nálatok legalább elő van irányozva , nálunk meg igéret szintjén van csak még a dolog . 😞
Remélem hamarosan elfelejthetem a UPC-t😊)Mondjuk igazából a forgalmi korlát bökte a csőrömet, de az nagyon.
Remélem hamarosan elfelejthetem a UPC-t😊)Mondjuk igazából a forgalmi korlát bökte a csőrömet, de az nagyon.
Ha nem szolnoki vagy ( mint én ) , akkor örülhetsz , mert júniusig minden más broadband-es városban lesz ADSl .Én a helyedben azonnal elküldeném a "leendő" szolgáltatómnak ( Axelero , Enternet , Datanet , Interware , stb ... ) az igénylésemet , hogy mielőbb bekössék nálam .Hiszen csak OLCSÓBB , GYORSABB és VALÓBAN KORLÁTLAN a Broadband-hez képest .
100Mbit(=T3?): Nekem eddig olyan 8400Kbyte/sec sebességet sikerült vele elérnem....
\"Forgive him Fater, he is a robot from the future\"
Vki nem tud mondani vmit a T1-ről meg a T3-ról? Hogy működnek, milyen sebesség...???
Olyanannyira, hogy nekem max. 35k-val jön.(átlag 28-29)De mondjuk nem is ír többet(www.broadband.hu).300/64k, ami kb. 35-körül van, úgyhogy nem is értem ezeket a 60-akat, meg néha van aki 80,100-at ír. (????)
A legtobb kabelnet 512 kBIT/sec ami legidealisabb esetben is 64 kBYTE/sec-es letoltesi sebbeseget tesz lehetove. Az ADSL meg altalaban 384 kBIT/sec ami 48 kBYTE/sec-el egyenlo. Ezek fizikai mennyisegek tehat ezekszerint NEM johet tobbel akarmitis ir ki a letolto szoftver. Namost ha tevednek esetleg valaki mondjal mar el hogy mi nem stimmel ebben a gondolat menetben.
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
Egy 4500 lakosú kisvárosban élek.
Analóg központ, 56k modem: 19900 BPS vonalszakadás félóránként.
Fizettem számcserét (4000 Ft), digitális köpontra kötöttek.
Most 56k modem 53333 BPS-el megy, mindig felcsatalakozik 13 másodperc alatt. Nem szakad meg csak heti kéccer, letöltés: 52-56000 BPS, feltöltés 20-24000 BPS.
DE MI A FASZÉR VAN MÁR A BETÁRCSÁZÓSZERVEREMHEZ IS 300 PING ???????
ADDIG CSAK A TELEFONVONAL VAN, SEMMI TULTERHELT SZERVER MEG EGYEBEK !!!
Ügyfélszolgálat telefonszerelő haver stb...
Kiderült hogy 60 kilométeres telefonvonal van a betárcsázószerverig, miközben fizikailag csak 10 Km-re van.A fél megyét megkerüli mire odaér...
ADSL majd 2300-ban ér ide, rohadjanak meg!!!
DOGMAN
\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"
Nincs egy oldal, ahol netkapcsolatos alapfogalmak upc, broadband, chello, hasonlo le vannak irva, vagy ide leirna valaki (nem csak ezeket), mert nem teljesen tiszta. Adsl reggeltol estig minden nap hasznalhato?
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"