14
  • kako
    #14
    Az, hogy feltelepitettel egy linuxot, es nem tudod, miert nem megy a CTRL-C+CTRL-V, meg nem azt jelenti, hogy ertesz is hozza. Erdekes modon, nekem 6 szerverem megy, nemelyik mar egyhuzamban tobb mint egy eve, es ami kikapcsolasra tudja kesztetni, csak az, ha mar merul az UPS aramszunet eseten, ami sajnos nem ritka nalunk.
    Arra, hogy mennyire nem fagy az XP, csak annyit, hogy nekem a munkahelyi gepemet ez ekesiti, hetente legalabb ket csontfagyi, ma reggel egy allitolag nem letezo kek-halal tarkitotta a hetkoznapomat, egy allitolagos "Hardvare malfunction" kepernyovel, ujrainditas utan erdekes modon nincs hardvare malfunction. Ez az en tapasztalatom.
  • killahdog
    #13
    használok :) és nem szervernek :) szeretek állitgatni.. :) lehet ez az oka mindennek
  • Dömper Ármánd
    #12
    killahdog, te biztos használsz linuxot? Mert nekem nem úgy tűnik. Az öcsém egy linux szervert üzemeltet, aminek a legutóbbi áramszünetnél 200 napos volt az uptime-ja, ami azért kicsit több mint 4 hónap. Egyébként itthon nekem Win2k-m van, és tényleg meglepően stabil, már fejleszteni is lehet alatta.
  • killahdog
    #11
    JZO és CYBERBOY :))) fogadjunk nagyon elvagytok szállva hogy debian vagy valami hasonlo linux megy a gépeteken, és egyszer hallotátok hirböl hogy XP és "fuuuuuuu microsoft fuuuuuu" :)
    98SE (special errors) hetente 2x telepitgettem :) Ja igen....... azis nemakar fagyogatni ezen a gépen... Szerintem azért az is számit milyen a config alatta...
  • killahdog
    #10
    Novell mikroszaft eggyütmüködés ? :) na lássuk.
    Nekem meg ne fikázzátok itt a windows-s t :) Xp re felvna rakva minden... tehát upnp frissités stb... ööööö mondok egy érdekességet lassan 4 hónapja hogy NEMFAGYOTT MÉG LE ! mondjuk szerintme jolérzi magát.... 512RAMBUS... 1,7 P4... meg 70GB... de izé akkoris kurva stabil :) ennyit a linux se birja -->mind2 rendszert használom és ugy mondom....<--
  • CAD
    #4
    Sztem meg amerikaiak segge aladd sok a zööödhásúú aztan nem tudnak mit kezdeni magukkal, igy tiltakoznak, perelgetnek, es basztatjak egyast mert idiotak. Sztem win2k >> xp vonal nagyon is igeretes, en 2000 elejetol win2k-t, kesobb tavaly szeptemberol xp-t hasznalok... rendkivul stabil volt nekem mind a ketto, es reinstallra sem volt szukseg (vagyis 2k-nal meg ritkasan igen, de xp az nagyon tiszta haziallat).
  • CybearBoy
    #2
    Hova indult el szerinted??? Csak nem az XP-re célzol? Mert az szerintem egy nagy rakás sz*r...