Újabb támadás az AMD processzorjelölése ellen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ugyanis az AMD azért ír nagyobb számot a valós frekinél mert az eredeti K7 Athlon azaz az élcsatlakozós Athlon-hoz képes nagyobb teljesítményt nyújt s ráadásúl még így is visszafogottan jelölték meg a procikat azaz a lehetséges teljesítménykülömbség valós értéke alá löttek és azt írták rá.
Egyébként a Cyrix-ra visszatérve majd lefuttatom a teszteket, ok! A teljesítményét illetően, a Team Apache egy S3 Virge 4Mb-vel 640x480-ba tökkéletesen megy, de ez a gép leginkább Word & Excel meg egy pénztárkönyv progi ja meg AutoCAD futtatására van asználva és arra teljes mértékben megfelel, nem kell várakozni, hogy mikor lesz már kész... egyébként a Cyrix az irodai progikat valóban sokkal gyorsabban futtatta mint az Intel vagy az AMD, de a játékoknál(3D) viszont tényleg rendesen alulmaradt.
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
Beszeltem.
\"Abban a varban emberek, abban a varban ki lakik ?\"
8ghz triplacore pentium + 2db geforce 99900GTIULTRAMEGA Ezek helyett inkább egy Honda Civic ;)
az instabilitás dolog hülyeség, a k6ok utáni amd procik stabilak (a környéken volt párhoz szerencsém), míg találkoztam pár igen instabil celeronos (nem p3/4!) konfiggal.
a melegedés-dolgon sikerült javítani, még egy kis szelet kifogva az intel vitorlájából.
a beégés - na hát az igaz... ém ilyet nem láttam, kiváncsi lennék, az amd procik hány %ával történik meg. valószínűleg nem sok, de azért így is ciki.
attól tartok, sokakban még mindig a k6 időszak rémképei jelennek meg, ha az amdre gondol, pedig az rég túlhaladott. az amd feljavult, és méltó versenytárs lett. és ez nektek, kedves intel fanok is jó, mert ár/fejlesztésháborúra sakallja az intelt és a csatából, mi, vásárlók profitálunk...
ps: megjegyzés: a 386ból és 486ból is az amd hozta ki a többet (40mhz/133mhz).
nekem volt mind2, lesz is , minddel elégedett voltam...
Amúgy most egy AMD Duron 700 Mhz 256Mb SD valamint GF2 MX400 64Mb van a gépbe és nincs olyan játék ami ne menne jól, s még a SWINE (disznok és nyulak...) is tökkéletesen megy pedig hallottam, hogy mások nyaajognak, hogy néha belássúl meg eggyáltalán nem folyamatos hanem szaggat....... he
8ghz triplacore pentium + 2db geforce 99900GTIULTRAMEGA Ezek helyett inkább egy Honda Civic ;)
Engem ennek a feleert mar elkuldtek a halal f.ba egy masik topicban 😉)
Mondjuk nekem is az igazsag szokott leginkabb fajni, szoval ertheto 😉))
Nekem semmi bajom az AMD-vel, es azokkal sem, akik AMD-t vesznek, teljesen megertem oket. Csak az, hogy mondjuk megkerdezem, milyen alaplapot vegyek p4-hez, es rogton jon 3 okos, hogy "hulye vagy, ha intelt veszel", na ettol kapok fraszt teljesen. Meg olyan jol fel lehet bosszantani oket, hogy az kesz 😉)
Amugy nem hiszem, hogy komoly baj lenne az AMD-vel, de ez a jeloles gaz. En meg csinalok egy procit, rairom, hogy xyz 533, ami igazabol 2000, de azt nem tudja senki, aztan villantok, hogy mekkora asz procim van, leveri az 1800-as p4-et.
Szoval tenyleg olcsobb az AMD, mint az intel, de kozben kamuzik is, annyival nem gyorsabb, mint amilyennek hiszitek, csak egy olcsobb, valamivel kevesbe stabil - de azert nem veszes - proci.
Nem vagyok intel fan, de egyelore ugy latom, a kovetkezo procim is intel lesz.
Mellesleg a kis lángolo AMD... ugyebár mindneki emléxik ? 😊
ja és mégegy itthon van intel és amd procis gép 😊 röhejessen sz*rabb az AMD. Igaz az ott AMD K6-II 500mhz vs. 433cel 😊)))) de azért otti sdlátszi hogy celeron jobb.... érdekes eredményke mérhetök 3dmark2000 ben. (egyforma a két config)
Mert azt látom itt hogy aki csak AMD-t tudott venni az fikázza az intelt... vagy esetleg a celeronbol indulnak ki....
az amd nem úgy hívja a procijait hogy amd intelp4XXXXxp.
amúgy pedig ezzel nem hiszem hogy meg lehet fogni az amdt. egy cég olyan fantázianevet ad típusainak, amilyet akar. a geforce4ben sem 4 geforce1 teljesítménye csücsül, pedig az egyazon cég.
Na, pontosan errol szol a cikk. Gondolkozz el egy kicsit...
Amugy en sem csodalkozok azon, hogy az Intel tamad. Nyilvanvao, hogy az AMD az evek soran hozzaerosodot sot jobb is lett. Ez nem fekszik a capa cegnek es elkezdi harabdalni a kis aranyhalat.
\"Abban a varban emberek, abban a varban ki lakik ?\"
Az meg egyértelmű, hogy egy processzornál nem csak az órajel számít, rengeteg más dolgot is figyelembe kell venni..
Én erre értettem, bocccs
Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket
Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket
1. szerintem az akit ez összezavar az meg is érdemli 😊)
2. hogy veszi a bátorságot hogy ilyet mondjon? Mert úgy látszik nagyon nem tudja mit gondol a nép 😛
"A BC a jobbik csapat jutalma."