57
Egy kis meglepi...
-
karegab #57 Nos nekem se,de az a gond(nem lehet mit tenni ellene),hogy lecseréli az eredeti dat fájlt.És ezt a játék nem sziveli -
tandemlac #56 Nekem is ez a problémám, nem megy magyarositással. Ha valaki tudja segitsen, köszi -
marcuc #55 hy nem tudja vki mit keel csinálni a ha a magyarrositást feltelepítettem de nem indul el?
-
Risi #54 Sziasztok)
A H&D Deluxban a 2. küldetés 3. pályáját hogy kell befejezni??A tankkal nem tudom szétlőni a zsilipkaput? Miért?Ha valaki tudja légyszíves segítsetek!
Köszi)) -
Aldwy #53 Na valaki segítene?
-
Aldwy #52 [email protected] ok kösszi: Aldwy
-
Aldwy #51 és az 1 van meg belőle
-
Aldwy #50 Kéerlek segítsetek pls :)
-
Aldwy #49 Kéne ggykis segítség nekem a 2 szinten a másodok pályán hogy kell ugy leszedni a némteket úgy hogy ne menjen oda az eggyik német a hajóhoz és elmenjen?????? erre válaszóljatok:[email protected] köszi: Aldwy -
#48 Letöltöttem de sajnos grafikai hibák vannak benne a meüt sem jeleníti meg tud valaki segíteni? Próbálatam már a legújabb nvidia 81.98 forceware , ASUS VGA card display driver version 71.84 for Win2K and XP, Nvidia Omega Drivers 1.6693 (Forceware 66.93)de nem jó.
-
galocza #47 köszi a választ.
eddig idegen fórumokon is egy megoldást találtam, safe mode, ha vki szintén beleszaladna... -
#46 Nemigazán, feladtam. :-) -
galocza #45 halihó, találtál erre annakidején esetleg megoldást?
g -
#44 Hi!
Arra mi lehet a megoldás, ha nem jeleníti meg a gombokat, a szövegeket, jóformán semmit!?
Próbáltam több grafikai beállítással az elején, de eredmény mindig ugyanaz. :-( -
#43 SG "letöltés" -nél ott van.
1szer le szedtem de eleg nehez es eltunt a wincsirol.:(( -
#42 mondjuk ITT -
#40 Van fps nézet is. -
#39 Segítség!!
Most töltöttem le az ingyen letölthető verziót, hozzá az evm-ről a magyarosítást is. Ha simán indítom működik, de ha felrakom a magyarosítást, lefagy. Pontosabban kiírja, hogy a program hibát észlelt, ezért leállt, és el sem indul (Win XP-t használok).
Van esetleg vmi patch, amit fel kéne tenni?
Köszi -
Inquisitor #38 Hát ja. Van az a pálya, amikor egy erdőben ledobva, ellenség óra elött kell a 4 embert egybegyűjteni, de nem szabad, hogy észrevegyenk, és utána kilómétereket lopakodni.
Vagy az a szivatós hajólopó pálya jugoszláviában ... huh. -
#37 ill tps, nem fps -
#36 Én letöltöttem, de még nem telepítettem fel. De játszottam már vele néhány hónapja, és igen jó - és nehéz - taktikai fps a lelkem. Ez nem egy doom, hogy csak megy a zember és lelő mindenkit, hanem bújkálni, lopakodni, tervezni kell ezerrel. -
Jacky #35 Na, senki nem próbálta még ki? -
Jacky #32 Mit szóltok, hogy ingyenesen letölthető lett a Deluxe verzió? Én kipróbálom. -
#30 Hát... sztem azt a pár órát sem éri meg, ami alatt leér, de ez csak az én bunkó magánvéleményem. Amire ugye nem adunk. Ha a H&D ingyenes, akkor a Deluxe-ért tuti nem adnék 20.. olyan szép jelet :) euró -
Inquisitor #29 Szerintetetk megér 20€-t?
Sajnos német, de az itthon kpható angol mintha több lenne kicsit. -
#25 baze, a bugok megvannak (fószer derékig a sziklában) a belső nézet még mindig elég pontatlanul reagál az irányításra, a grafika viszont szebb lett (bár a kutyák.....hmmmm) és szerkesztő rulez......
sajnos nem lettem igazán boldog -
#23 JK2-t. -
#22 jed2-t:) -
#21 mér a jedi2 milyen FPS
én úgy olvastam a fórumba az inkább Lara Crfot szerű
azt nem bírom
a sima wolf, medal és ut jön be
mit szedjek?
-
#20 deluxe linkek a 0day ftp II topikban -
#19 igen
egyik EU másik asszem USA kiadás -
#18 A deluxeban eddig 9 kuldetessorozatot talatlam, ebbol 3 uj szamomra, gondolom ez az fff vagy dv.
A gfx annyiban valtozott, hogy gyorsabb + van arnyek :). Van quicksave/load. -
#17 Vagy "Fight for Freedom" = "Devils bridge"? -
#16 A Devils Bridge megvan valakinek? -
#15 Nem elkeseriteni akarlak, de innen hivatalosan, ingyen toltehto az eredeti Hidden & Dangerous.
http://www.freeloader.com/en/
(nem a deluxe) -
Deajka #14 Én meg a gorky17 -tel jártam hasonlóképpen.
A köv. gamestarban ez a teljes játék oszt én meg 1 hónapja vettem 3e-ért.Mondjuk éri a pénz. -
spR #12 Honnan lehet leszedni? Banyeg , micsoda programbőség, Jedi2, HoMM4, H&D Deluxe...
Még hogy a PC-s játékfejlesztők kihaltak... -
#11 jk2 egy total mas jatek mint ez. akinek kulonbozo fpsek a kedvencei annak ez tuti nem jon be. -
#10 huhuhhu ezt a gamet anno 3nap alat vegigtoltam - nem birtam abbahagyni :) ez kell nekem is :) vegigviszem ismet :)
-
#8 és az új Jedi csodához képest milyen?
a 2CD itt sokáig tartana