Hidden & Dangerous Deluxe
Oldal 1 / 2Következő →
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nos nekem se,de az a gond(nem lehet mit tenni ellene),hogy lecseréli az eredeti dat fájlt.És ezt a játék nem sziveli
Nekem is ez a problémám, nem megy magyarositással. Ha valaki tudja segitsen, köszi
hy nem tudja vki mit keel csinálni a ha a magyarrositást feltelepítettem de nem indul el?
Sziasztok)
A H&D Deluxban a 2. küldetés 3. pályáját hogy kell befejezni??A tankkal nem tudom szétlõni a zsilipkaput? Miért?Ha valaki tudja légyszíves segítsetek!
Köszi))
A H&D Deluxban a 2. küldetés 3. pályáját hogy kell befejezni??A tankkal nem tudom szétlõni a zsilipkaput? Miért?Ha valaki tudja légyszíves segítsetek!
Köszi))
Na valaki segítene?
és az 1 van meg belõle
Kéerlek segítsetek pls 😊
Kéne ggykis segítség nekem a 2 szinten a másodok pályán hogy kell ugy leszedni a némteket úgy hogy ne menjen oda az eggyik német a hajóhoz és elmenjen?????? erre válaszóljatok:[email protected] köszi: Aldwy
Letöltöttem de sajnos grafikai hibák vannak benne a meüt sem jeleníti meg tud valaki segíteni? Próbálatam már a legújabb nvidia 81.98 forceware , ASUS VGA card display driver version 71.84 for Win2K and XP, Nvidia Omega Drivers 1.6693 (Forceware 66.93)de nem jó.
Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az első játék... Ambient Enjoy
köszi a választ.
eddig idegen fórumokon is egy megoldást találtam, safe mode, ha vki szintén beleszaladna...
eddig idegen fórumokon is egy megoldást találtam, safe mode, ha vki szintén beleszaladna...
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
halihó, találtál erre annakidején esetleg megoldást?
g
g
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
Hi!
Arra mi lehet a megoldás, ha nem jeleníti meg a gombokat, a szövegeket, jóformán semmit!?
Próbáltam több grafikai beállítással az elején, de eredmény mindig ugyanaz. :-(
Arra mi lehet a megoldás, ha nem jeleníti meg a gombokat, a szövegeket, jóformán semmit!?
Próbáltam több grafikai beállítással az elején, de eredmény mindig ugyanaz. :-(
mondjuk ITT
Segítség!!
Most töltöttem le az ingyen letölthetõ verziót, hozzá az evm-rõl a magyarosítást is. Ha simán indítom mûködik, de ha felrakom a magyarosítást, lefagy. Pontosabban kiírja, hogy a program hibát észlelt, ezért leállt, és el sem indul (Win XP-t használok).
Van esetleg vmi patch, amit fel kéne tenni?
Köszi
Most töltöttem le az ingyen letölthetõ verziót, hozzá az evm-rõl a magyarosítást is. Ha simán indítom mûködik, de ha felrakom a magyarosítást, lefagy. Pontosabban kiírja, hogy a program hibát észlelt, ezért leállt, és el sem indul (Win XP-t használok).

Van esetleg vmi patch, amit fel kéne tenni?
Köszi
Hát ja. Van az a pálya, amikor egy erdõben ledobva, ellenség óra elött kell a 4 embert egybegyûjteni, de nem szabad, hogy észrevegyenk, és utána kilómétereket lopakodni.
Vagy az a szivatós hajólopó pálya jugoszláviában ... huh.
Vagy az a szivatós hajólopó pálya jugoszláviában ... huh.
Én letöltöttem, de még nem telepítettem fel. De játszottam már vele néhány hónapja, és igen jó - és nehéz - taktikai fps a lelkem. Ez nem egy doom, hogy csak megy a zember és lelõ mindenkit, hanem bújkálni, lopakodni, tervezni kell ezerrel.
Na, senki nem próbálta még ki?
Mit szóltok, hogy ingyenesen letölthetõ lett a Deluxe verzió? Én kipróbálom.
Hát... sztem azt a pár órát sem éri meg, ami alatt leér, de ez csak az én bunkó magánvéleményem. Amire ugye nem adunk. Ha a H&D ingyenes, akkor a Deluxe-ért tuti nem adnék 20.. olyan szép jelet 😊 euró
Szerintetetk megér 20€-t?
Sajnos német, de az itthon kpható angol mintha több lenne kicsit.
Sajnos német, de az itthon kpható angol mintha több lenne kicsit.
baze, a bugok megvannak (fószer derékig a sziklában) a belső nézet még mindig elég pontatlanul reagál az irányításra, a grafika viszont szebb lett (bár a kutyák.....hmmmm) és szerkesztő rulez......
sajnos nem lettem igazán boldog
sajnos nem lettem igazán boldog
Riszpekk
mér a jedi2 milyen FPS
én úgy olvastam a fórumba az inkább Lara Crfot szerű
azt nem bírom
a sima wolf, medal és ut jön be
mit szedjek?
én úgy olvastam a fórumba az inkább Lara Crfot szerű
azt nem bírom
a sima wolf, medal és ut jön be
mit szedjek?
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
A deluxeban eddig 9 kuldetessorozatot talatlam, ebbol 3 uj szamomra, gondolom ez az fff vagy dv.
A gfx annyiban valtozott, hogy gyorsabb + van arnyek 😊. Van quicksave/load.
A gfx annyiban valtozott, hogy gyorsabb + van arnyek 😊. Van quicksave/load.
Nem elkeseriteni akarlak, de innen hivatalosan, ingyen toltehto az eredeti Hidden & Dangerous.
http://www.freeloader.com/en/
(nem a deluxe)
http://www.freeloader.com/en/
(nem a deluxe)
Én meg a gorky17 -tel jártam hasonlóképpen.
A köv. gamestarban ez a teljes játék oszt én meg 1 hónapja vettem 3e-ért.Mondjuk éri a pénz.
A köv. gamestarban ez a teljes játék oszt én meg 1 hónapja vettem 3e-ért.Mondjuk éri a pénz.
Honnan lehet leszedni? Banyeg , micsoda programbőség, Jedi2, HoMM4, H&D Deluxe...
Még hogy a PC-s játékfejlesztők kihaltak...
Még hogy a PC-s játékfejlesztők kihaltak...
huhuhhu ezt a gamet anno 3nap alat vegigtoltam - nem birtam abbahagyni 😊 ez kell nekem is 😊 vegigviszem ismet 😊
és az új Jedi csodához képest milyen?
a 2CD itt sokáig tartana
a 2CD itt sokáig tartana
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
Honnan lehet letölteni pontosan?Előre is köszi!
Megjelent.
Mikor jelenik meg?
avagy recept arra, hogyan lehet egy regebbi kasszasikerbol meg egy bort lehuzni: add ki deluxe neven 1-2 extraval. 😊)
PyRex
PyRex
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Nem is tudtam ,hogy ilyenre készülnek a Take2 -ék.
Én nagyon örülök neki mert az eredeti game is nagyon tetszett de atöménytelen bug miatt abba hagytam. Most viszont lehet nyomulni. Pályák száma 32 !!! Javított grafikus engine , dx8 támogatás ,shadow megjelenítés stb. Kell még több ? Meg van a magyarázat miért tolták el a 2. részt. Előbb játsz az elsővel öcsi, majd ha belejöttél jöhet a második fogás ! Okos 😊))
Én nagyon örülök neki mert az eredeti game is nagyon tetszett de atöménytelen bug miatt abba hagytam. Most viszont lehet nyomulni. Pályák száma 32 !!! Javított grafikus engine , dx8 támogatás ,shadow megjelenítés stb. Kell még több ? Meg van a magyarázat miért tolták el a 2. részt. Előbb játsz az elsővel öcsi, majd ha belejöttél jöhet a második fogás ! Okos 😊))
Oldal 1 / 2Következő →