Érdekes képek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Árulja el nekeme valaki, mi az a jip?
Marki
Ilyet DB-ben is láttam, de az JIP volt, és zöld fényû.

KoЯn

Hangianix
hehe, elkepzelem a sok dolgozo embert az irodaban, a fonokok meg nem ertik miert mozgatja mindenki a fejet. 😄

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Jasmin
vizes
+ mondtam...

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

vizes
Tuti, hogy leszedik!

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

I.C.ram
Remélem kimoderálják!
nahhh!! majmost!!

szart sem ér a tudás ha nincs kivel megosztanod

Gery1980
Te ezek marha jó képek!

magus
Lazarus

Napelemestepsi
Lazarus
Lazarus
zupatalicska
Lazarus

😛
Lazarus
Nem érdekes, de kurvajól néz ki szvsz 😊
gz8
Valleyo és Escher nálam a grafikai megoldások non plus ultrái, de tudok egy jobb keresõt (igaz,hogy le kell tölteni, de az ingyenes verzió is tök jó, és eccerre 10-12 motoron keres), innen lehet letölteni

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

De hova toltsem fel ?

G@b0r
fel kell raknod mindet a netre, utána pedig úgy ahogy Efreet leírta #38

Van 16 kepem! Hogyan szurjam ide be ???

vizes
Nagyon jók a képek, régóta kerestem!

vizes
Elírtam...

Köszönöm a segítséget!!!

Efreet
Valleyo a neve
http://www.google.com/search?q=boris+valleyo+gallery&sourceid=opera&num=0&ie=utf-8&oe=utf-8
és válassz 😊

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

vizes
Tudja valaki, hogy hol találok Boris Volleyo képeket?

Efreet
a két háromszög (a piros és a kék) nem hasonló. más a nem derékszögük mindkettönek, így a felsö négyszög (mert a hosszú oldala megtörik, és nem egyenes) "befele" hajlik, az alsó pedig "kifele". rajzold le, és tegyél rá egy vonalzót.

vizes
Lehet, hogy hülye vagyok, de mi van!?

Efreet
perszehogy.

vizes
No Efreet, te szereted az ilyeneket!

Efreet
mert mindkettö négyszög és nem háromszög... a zöld háromszög 2:5 arányú, a nagy 3:8 ...

vizes

Na ezt mondja + valaki!

Efreet
< img src="ittakepcime" >

a < után és a > elött space nélkül

Goodwill
hogy kell képet beszúrni?????

Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!

vizes

vizes
Köszönet érte!

Efreet

vizes
Na ezeket már régóta keresem, hol találom?

Efreet

Efreet
M.C. Escher volt az, aki ezt tökélyre vitte:

vizes

Hát, hogy a kicsi piros "X"-ek helyén most képeket látok, azt kell, mondjam, tényleg. De mi a sz*rért tölti le egyszer a képeket, másszor meg nem?

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Coine
már volt 1x.

Gery1980
Állatok a képek😊

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Coine
állati jók ezek a képek !

magus
köszi modeárotorok...
ha vkii tud még ilyeneket, FREAK, te monhdtad hogy tudsz akkor pliz rakjátok be ide!

Dynamic
Ja bocs, most látom hogy volt.Amikor megnyitottam, nem jött le a kép csak amikor beraktam az én képemet, akkor jelent meg a 9-es hozzászólás
Dynamic

Nézd a pontot középen, és mozgasd a fejed előre-hátra.
magus
kaptam mailben őket...