221
Might and Magic IX.
-
steweee #221 hát sztem várd meg a grimmock folytatását. annyira sikeres volt, hogy lesz, és hasonló játékok is várhatóak, vagy egyéb felújítások. pl bg2 hó közepén jelenik meg...
én kurva nagy rajongója vagyok ennek a vonalnak, de már én se venném elő újra... -
meteoreső #220 Én most kezdtem játszani a játékkal.
Inspirált a legend of grimrock.
Ugye nem játszik már vele senki sem ?:)
-
#219 Sziasztok
Valaki legyen olyan kedves és linkelje be nekem a Might and Magic IX Magyarítását.
Nagyon köszönöm! -
#218 a 6 a legjobb -
Geryszon #217 Hali sajna nekem sincs meg a IX de szeretném megszerezni és a többi részét is mert csak a 6,7 van meg kérlek küld el nekem az 1-2-3-4-5,-8-9-et előre is köszi az e-mailem:[email protected] -
Newsisy #216 Hali!
Tud vki segíteni?
Sajna nem lakok vmi nagy városban, így nemtok game üzletben járkálni.Ezért csak nem legális úton tudnék hozzájutni a cucchoz, de senkinek nincs meg.
Vki nem tudná nekem elküldeni?
Köszike
Egy kétségbeesett csaj.
Ha vkit érdekel, nekem megvan a 6-7-8 és nemsokára meglesz az 1-2-3-4-5 is. -
Zaronel #215 Figy, az edzőtermet thojgardban hogyan kell megcsinálni?
Már kinyírtam mindenkit, és átkutattam az egészet, de nem tom!!
A céltábláknál a karok mire valók? Kilőttem az összeset, de nem tom őket meghúzni! Mit kell csinálnom? -
#214 hi ...vki már készitett ehhez magyaritást??...kösszii:)) -
Saska18 #213 Help! Tud valaki küldeni végigjátszást? -
A KISEBBIK #212 azért mer nem abban a teremben van az a gép amivel át kell változni, az ami neked kell a legnagyobb teremben van, és nagyon sokan őrzik, ugyhogy ajánlhatok hozzá Divine Int... varázslatot, különben nagyon nagy meló lesz őket meggyepálni... -
pasquale #211 Tudtok adni letölthető végigjátszást txt-ben, vagy doc-ban? plz -
Tutilevi #210 lécci help me!nem tudok lich lenni.már megvan a lütyi,beállok a kamrába,előtte meghúzom az egyik kart,de csak egy ember jön ki a kamrából,aki átváltozik csontivá,velem meg nem történik semmi!!! -
Tutilevi #209 nem szerencsére sikerült anélkül is azért kösz
Nikolainak hol lehet munkát szerezni?hol a cirkusz? -
#208 http://telp.org/mm9/index.html
->Patches->Download
Itt meg van a hivatalos 1.2 patch, meg a nem hivatalos 1.3a is.
Sajnos az Anskram Keep megoldásához kell az 1.2-es patch -
Tutilevi #207 ja és honnan lehet olyan patchet leszedni,amely majdnem minden hibát korrigál?
-
Tutilevi #206 hogy kell megcsinálni az Anskram Keepes küldit?s ha van valakinek végigjáccása küldje el lécci a [email protected]ösz:) -
Tutilevi #205 helló emberek már aki még idenéz..
miért van az,hogy az Anskram Keepet teljesen kipucolom,mégsem ír bele semmi újat a naplómba,pedig az összes teleporton(létrán) nem jön már fel semmilyen imp?lécci help... -
mochee #204 A 198-as hozzászólás nekem is gondom. Ha valaki tudja, hogy hol lehet megvenni, letölteni, akkor irjon pls. Az Amazon. com-on mingyá megnézem, csak nekem nem derül ki, mennyi lenne a küldés Mo.-ra. Ez is érdekelne. -
#203 nem tudjátok hogy a M&M 6 ban hol van Lord Antonie -
#201 nem tudja valaki, hogy mi lesz a sorozat sorsa most, hogy csődbe ment a 3DO? Jó lenne már egy két számjegyű M&M, nem? :) -
Zivos #200 Lehet kicsit keso :-). Ha azota nem talaltad meg, akkor gondolom format. Van egy csomo leiras a neten, pl. a gamer.hu -n magyarul is. Egyebkent a masodik terkep, varoson kivuli hazai kozul abban, amelyiket a kulcs nyit. A sarokban a padlo alatt. En mondjuk 2 honapja jatszottam vegig. -
#199 DC++ -
Gáborka73 #195 Kösz szépen,nagyon fasza.Magyar nyelvűt nem tudsz? -
Gáborka73 #193 Tudtok valahol végigjátszást a játékhoz?
Nagyon kéne.
-
oz #189 A monasteryt nem találod, vagy a relikviát? -
Jacky #188 A DS nem rossz egy játék, csak egy baja van: Teljesen lineáris!
Viszont azzal is jo sokaig el lehet szorakozni, es ha netan vegigvitted, meg mindig ott a netes multi, na az se rossz. -
Jacky #186 Sajna itt meg nem tartok, ezert nem is tudok valaszolni :(
Meg amugyis mostanaban tul sok jo jatek jelent meg, azt se tudom mihez kapjak. Peldaul a Morrowind is hetekre le tudna kotni es akkor meg szereny voltam. -
#184 hehe -
Jacky #183 Most, hogy megvan, mar nem jatszik vele senki ??
Ohh, nehez az elet Babolcsai néni! -
Jacky #182 Meg mindig nagyon kellene nekem ez a jatek! Adok erte ures cd-ket, vagy penzt.
Segitsen valaki megszerezni please!
Hiányzik a gyujtemenyembol :) -
Jacky #176 Sracok!
Ugy latom tobben abbahagytak a jatekot.
Valaki kolcsonadna a M&M IX-et egy masolas erejeig? Egyetlen napra!!
Megjobb lenne ha egy "biztonsagi masolatot" kaphatnek :)
Valaszokat maganban. -
M.A.D. #174 Majd jön egy patch! :)) -
#149 nemtom, nektek tenyleg bejon ez a game??
most rugta ki a 3DO majdnem az ossze fejlesztojet
cikk
http://www.origo.hu/jatek/gamer/hirek/hir020416_4.html -
_Roger_ #145 Ha meg van a Capstone of Order, akkor az Isle of Ashes szigeten lévő romba kell vinni! A pentagramma mögötti szobában van egy emelvény, oda kell rakni. Mielött bemennél feltétlenül mentsél, mert néha nem adja oda a write of fates -t. -
_Roger_ #143 Bree: az ajándékokat véletlenszerűen kapod. Szóval addig kell játszani, amíg mind a 6 össze nem jön -
Jacky #127 Sracok, kene nekem a telepito cd-je. Sajnos a telepitesnel lefagy a program. Remelem a 2. cd jo. Segitsetek please! -
Jacky #121 Jaan, remenykedem benned, emlekszel? :)
Sikerult megszereznem, csak eppen nem jo. A telepitesnel elszall az egesz. Ez irashiba lehet vagy valami masolasvedelem van rajta? -
Jaan #117 A haditanacsot nem lelem, es a rangeres quest is bugos. :(
Azt azert mar tudom, hogy a tronheimi csajszi es a dragenhejmi pasi kozott valami gond van, es haboru lesz... -
Jaan #115 Megvan mar a jegorias?
Ha nem talalnad, akkor Frosgardban a "labirintus" vegen keresd. Ott egy portal, mi felvisz. -
Methos #114 Helló. Járt már valaki a "mennyben"? Feljutottam de ott nem tudok továbbjutni a Csonti-Zombi-Lich-Bansee logikai fejtőrő miatt... Valaki tudja a megoldást? Előre is köszi