221
Might and Magic IX.
-
_Roger_ #112 Atti: ha jól emlékszem a kereskedő Guberlandon van a városon kivül. Valahol a cirkusz felé. -
Jaan #105 Vissza kellett ternem egy regebbi mentett allasomhoz, mert sajna mage lett a scholarombol, de most meg valami miatt nem megy a rangeres, csapdas kuldi. Mindig azt irja ki a vegen, hogy csapdaba leptem, pedig nem... :(
Namarmost. Elsore csak ugy nagyjabol vegigfutottam rajta, es sikerult, ranger is lettem. Most mar 1 napja szenvedek vele...
Nincs valami tipped??? -
Tamás #101 Nem tud valaki egy letöltési helyet? A régi szép emlékek kedvéért adnék egy esélyt a játéknak. -
Jacky #100 Hej, de szeretnek mar en is jatszani ezzel a jatekkal :) -
Jaan #99 Mara abbahagytam asszem.
Jelen pillanatban:
lev 35 os party, paladin-priest-ranger eloleptetes megvan, lich meg nincs, de mar van otletem es ket tekercsem hozza :)
A 6 klanbol 5 mar mellem partolt, Forsgard 2. kuldije van mar csak hatra (valami frost giant kiutese).
Ha ezekbol kell help, abban tudok. :)
Mellesleg miutan paladin lettem a kolostor+harangok+kalapacs kuldit egyszeruen megoldottam. Bementem, lezuztam mindenkit. Elvileg mar ugysincs rajuk szuksegem :P -
Jaan #98 Ha minden igaz akkor Sturmforban a clerk (papir iroszerrel jelzett epulet legfelso szintjen) segit neked benne.
-
Jaan #96 Ez kimaradt a gamebol \;P -
Jaan #95 Mit kell a harangokkal tenni? -
_Roger_ #94 Nem tudja valaki, hogy hol lehet megnézni, hogy milyen védő varázslatok (pl bless) aktivak, és hogy meddig tartanak még? -
Jaan #93 Mi a kuldetes pontosan? -
Jaan #91 Megvan, de ugy laccik nem lesz egy egyszeru dolog a liche valtozas. -
Jaan #90 Ehh, nem lelem Frosgardban a lichkepzot. :( -
Jaan #89 Es hol lelted meg mihez kell? -
Jaan #87 Nekem most a tolvaj kene Sturmfordban. Szeretnek vegre paladin lenni :) -
Jaan #86 Relikvia? Mihez? -
Jaan #83 Aha, mar megvan :)
Egyebkent itt a monasteryben talalhatunk 1 papot, aki eljon velunk Grubenlandbe, ha veletlen lenne valaki a csapatban, aki prieste van elojegyezve.
Priest kuldi:
1. Lindisfarne monastery, papot vehetjuk fel
2. Froshgard, training ground kozepen megtanulhatjuk a ritualet.
3. Szinten Froshgard, Tronheimbol vezeto ut mellett egy ruined temple. Egyszeru labirintus, itt lesz a tree of life. -
Jaan #81 Megvan az ut Frosgardba:
Tranheimbol kell menni. Az atjaro EK van. -
Jaan #80 De. Volt hasonlo problemam a Strumford alatti labirintussal (ahonnan a keziratot kellett megszerezni).
Nekem megoldodott a problema:
Elmentem az adott korzetbol, es a minisavesben az osszes adott helyre vonatkozo mentest toroltem.
Visszamentem az adott helyre, belepes elott quicksave. Bemesz, elszall a jatek. Ujrainditas, quicksave toltese, megint be, es mukodik. -
Jaan #78 Meg valahogy Lindisfarneben nem lelem a paladinkepzo intezetet. :( -
Jaan #77 Frosgardba honnan visz az ut? -
Jaan #76 Ajanlom mindenki figyelmebe:
1. Dragenheim Prison eleje fele van egy guard captain. Mogotte 1 fekete lada, amit csak kb. 9es expert disarm trappal tudunk kinyitni. Van benne egy artifact, 45-60 at sebzo puska... Megeri kesobb is visszamenni erte.
2. Dragenheimben van egy haz, Krulo haza. Bent Guard Captainek tomkelege, szoval ugy lev 18+ ra tartogassatok a latogatast. Van itt 1 count, aki nagyokat csap, es nehez kiirtani, valahol mogotte szinten egy fekete ladika. Jee, ebben is artifact van... Kb. 30-50 sebzesu torrel lehetunk gazdagabbak. (mellesleg ez a ladika kifogott a lev 10. master disarm trapos csajszimon, es mindenkit kiirtott, kiveve az egyik harcosom. Ez cca. 300 dam) -
Jaan #74 Ki merre jar? -
Jaan #73 Mar mindegy... Megvan a q. Jelen pillanatban mar az elso 3 varos meg van nyerve az ugynek, lassan mindenkinek begyulik a 2. eloreleptetese...
A parti lev 23. ;) -
Jaan #71 Bocsi, olvasom azonnal. -
Jaan #70 Az elobb emlitett processzus nemi csalasra is adhat alkalmat...
A dungeonok resetelesevel sok-sok +XP lehet a jutalmunk, illetve pl. Anksram keepben vannak hordok... :)))
Ha alacsony valamelyik tulajdonsagunk, akkor hajra.... :))) -
Jacky #69 Jaan, kuldtem neked emilt. Valaszolj kerlek. -
Jacky #68 Nekem idaig jo tapasztalataim voltak a Might and Magic reszekkel. Ezt is szeretnem mar kiprobalni!
Valaki tudna esetleg segiteni, hogy hetvegere meglegyen?
Unom mar a Disciplest. Segitsen valaki please! :)) -
Jaan #67 Ugy tunik muxik.
Tehat ha nem akarna a Ankram keep es kuldetes befejezodni, mert
1. nem hatulrol mentetek be
2. elhagytatok a keepet
akkor:
a MM9 konyvtaraban levo minisaves konyvtarbol az osszes anskram keepel kezdodot toroljetek... -
Jaan #66 The Imp quest. An early quest which frustrated lots of players, it will not acknowledge your victory even though you destroy all eight Imp portals. In order to finish it successfully, you have to enter the keep through the back door and remain inside until you finish it. If you have cleared out the keep before, delete all files bearing the Anskram Keep name from your minisaves directory, and the dungeon will be reset.
Talaltam hozza ilyet... Megprobalom, hatha...
Ha mukodik, mondom majd, hogy ez segitsen masokon is. -
Jaan #65 De en gondolom rossz helyen mentem be, es bug miatt nem jon sehonnan senki. Ures a hodaly, es kesz :(((
Raadasul kb. 2 ora erdembeli mentes nelkuli ido veszik igy el. -
Jaan #63 Eladni biztos lehetr... Es nem jelzi a progi quest itemkent,. -
Jaan #61 http://www.geocities.com/netdanzr/mm9faq.html
Itt van egy egesz komoly help... -
Jaan #60 Aha. Az mar megvan. Es mi a helyzet bent a portalokkal? Hatul fent bemegyek, meg elol lent, szetolok mindenkit, es semmi. -
Jaan #58 Meg hogy mentel beljebb a varban? Asszem nmost tul faradt vagyok ilyen "talald ki" dolgokhoz.... -
Jaan #57 Portalokat hogy olted meg??? -
Jaan #56 Nekem mar megvan a crusader-healer-scholar kinevezes. A csapohiddal en se jutok sehova meg...
Crusader: Dragenheim, templomban van az ipse, o ker meg, hogy old meg a parasztokat terrorizalo bandat, es szolgaltasd vissza a parasztok cumoit.
Dragenheim Prison fele vivo uton van a banda, ha megolod oket akkor talalsz egy eket, egy gyogynovenyes zacseszt es egy rongybabat. Ezeket kell Dragenheim Villageben (ahol a nagy szelmalom van)odaadni a parasztoknak.
Healer: Ez Guberlandban van, szinten templomban az egyik ipse. Megker ra, hogy a falu legerosebb harcosat, akit egy oreg banya megbolonditott, gyogyitsd meg. Irany a gyogyszertar, ott a gyogyszeresz megker, hozz neki 1 tincset a boszi hajabol. Ok, gyia ki tengerpart, elindulsz balra (ha a molon allsz, hattal a tengernek), a beach vegen ott a bosz. barlangja, de nem valami segitokesz... Lopd el a kefejet a szekerol, elkeszitik neked az antihulyeseg szerumot, itasd meg az orulttel. Voila, healer is lettel.
Scholar: Thorjgardban az egyetemen adja az urge. Tanulmanyoznod kell egy ritka allatot (nehogy kinyird! :) ). Maszkalnod kell kint a vadonban Thojrgard korul, meglatod a bogarat (Tobbszor ID. monsterezd, meg menj hozza kozel), es gyia vissza egyetem. Maris scholar lettel.
Egyelore ennyi. -
Jaan #54 Koszike, megproszalom :))) -
#51 játsó=hátsó -
#50 A játsó traktusnál lehet bejutni, 1 helyen betörhető. A kulcs a tetőn levő csapóajtókhoz van. -
Jaan #48 Szerintem nem olyan rossz a game. Nekem most lev 14 a party. Viszont nem tudok a Sturmford melletti varba bejutni, ami kinos. A kornyezo osszes labirintust vegigjartam, elvileg kulcsom is van de semmi... :( Lehet "apro" bug.
A MM7.hez kepest tenyleg hmmm. egyszerusodott.
Az intro is olyan, mintha Pistike csinalta volna a 4c-bol... Kb. 2 ora konfiguralgatas kellett, mire nagyjabol a szokasos MM iranyitasi feeling elojott... A szornyek meg nevetsegesek... Nem latszik a char. sheeten az abran az emberekre rakott cumo, es a sematikus abra nem valtozik meg fajokkal se... Azert gaz, hogy egy szep kis ember harcosno felorknak nez ki... :P
Viszont:
A MM7 hez kepest vegre uszkal a party :) Hurra.
(A 8. hoz nem volt szerencsem, de ha valaki megdob vele, szivesen vegigviszem azt is.)