432
ha kaptál egy jót ird be
  • Breki33
    Légy boldog azzal, ki téged szeret, de senki másnak ne add a szívedet!mert szív helyett lehet szívet kapni, de a égit nem lehet visszahozni.A rózsa is egyszer nyílik és elhervad azután. Szeretni sokat lehet, de egyet lehet csak igazán.
  • Breki33
    Hunyd le a szemed s én máris ott leszek veled. Forró ajkammal a szádra lehelem, hogy szeretlek. Két karommal gyengéden átölellek s a füledbe súgom: JÓ ÉJT EGYETLENEM!!!
  • Breki33
    Csendes éjszakán ha elér az álom minden emlékeddel te utánad vágyom,álmodok felöled csendes kis meséket és mindig az a vége hogy IMÁDLAK TÉGED!!!
  • Breki33
    Szeretem a szád,szeretem a tested melegét és illatát,vágyom ölelö karjaidra,szép mosolyodra,lágy csókjaidra,kivánlak minden mp-ben,egyébként meg Imádlak!!!
  • Matarese
    Ahoj, Breki. Szóval egész jó topicod nyítottál itten, asszem van mit tanuljak tőletek.
  • titi
    Na, egy újabb "romantikus"... :)
    Ezzel az sms-sel nem leszel nyerő. Max a "menők" közt.
  • Breki33
    Van,aki könnyen kapja meg azt, akit szeret, van, aki sír és szenved. Van, aki könnyek nélkül tud feledni, s van, aki meghal, mert igazán tud szeretni.
  • Lteebee
    Aki engem baszogat

Danászi Magda verse:

Aki engem baszogat,...
  • Breki33
    én meg azt hiszem bebizonyítottam

esetleg mégegy gyertyát valaki?
  • Efreet
    még ennél is népszerübb??? nehezen...
  • Lteebee
    Szar.
  • Efreet
    mondani menö. és annak lenni? szomorkás...
  • Lteebee
    Szerintem menő mostanában ezt mondani.
  • Efreet
    nem volt kitétel :)
  • Breki33
    nem akarok több fiút :-)
  • Lteebee
    Énisénis.
  • Breki33
    teis fiam?
  • Efreet
    létez(n)ek bizony.
  • Breki33
    léteznek :-)
  • titi
    Kevésbé romantikus, de most ez tetszik:
    "... 3 gyerek, 4 kerék, 5 karika, 6alom 7főig"

Persze ne hozzunk be politikát! Egyébként léteznek még romantikus lelkek? :)
  • Breki33
    Ha szeretsz...nyomd meg a gombot!...Tudtam én...de édes vagy!Na elég már,még mindig nyomod?!...Tehát SZERETSZ!Én is TÉGED!
  • Breki33
    tetszik :-)
    It's Fine
  • Roby
    Ha az égen lemegy a nap, te akkor is az eszembe vagy!
    Te vagy a reménységem csillaga és csillag nélkül sötét az éjszaka!
  • Roby
    Bársonyos reggel köszöntsön téged, de gyönyörű álmod véget ne érjen.
    A nap simogasson, mintha ott lennék nálad, mintha én simogatnám gyengéden a vállad.
  • Roby
    Amikor boldog vagyok igazán, és ott mosolyogsz előttem, ne szólalj meg,
    ne sírj, borulj vállamra és ölelj erősen!
  • Roby
    Szerelem első látásra, vagy elsétáljak mégegyszer felétek?
  • Roby
    Ha porba irom a neved, elfújja a szél,
    Ha szivembe irom örökké él.
    Én egy sziklába irtam egy szót, egy nevet.
    A szó:szeretlek, a név:a Tied!
  • Roby
    Olyan hülye vagy!Miért csináltad ezt velem?Mégis hogyan gondoltad?Hogyan cináltad hogy belédszerettem?NAGYON SZERETLEK ÉS HIÁNYZOL!CSÓK:...!
  • Breki33
    köszönöm lányok aranyosak voltatok :-)
  • Breki33
    A mennyországban szép az élet,de a pokolban több az ismerős !!,
    Aki küzd az nyerhet ,aki nem küzd már veszített
  • Breki33
    Este ha lefekszel,tárd ki az ablakod,keresd az égen a szerencsecsillagod!Hogyha megtaláltad,mondj egy imát!Kire te gondoltál,az is gondol reád!
  • Ron Ragm
    Te részeg disznó! Multkor összetörted a sörösüveget az utcán, és amikor mentem haza, megvágta a kezem!
  • DeeTox
    Ha a hülyesegtöl orditani lehetne, neked nem is kellene mobiltelefon!
  • DeeTox
    "Örömmel ertesitjuk, hogy a magyar sakkszövetseg felfedezte önben az egyik babujat. De nem a vilagos kiralyt, hanem a sötet parasztot."
  • Marki
    Ha egy tehén 2 perc alatt 34 szál füvet rág le, akkor mennyi idő alatt visz el egy kék MAN kamion 3 piros krokodilt, akik Elvis parókát hordanak, és a Német himnuszt éneklik???
  • Breki33
    Szeretlek mert ilyen vagy, Szeretlek mert az enyém vagy, Szeretlek mert a társam vagy, Szeretlek mert szeretlek.
  • Breki33
    Szeress mert rövid az élet, szeress mert múlnak az évek, szeress mert nagyon kívánlak, szeress mert amig elek csak teged imádlak
  • Breki33
    Születésed napján mit kívánjak neked, gyönyörűt, egyedülit, nagyon-nagyon szépet! Amit csak én kivánok neked és senki más, ami egyedi, akárcsak veled a nagyvilág! Talán azt, hogy sokáig maradj meg nekem, hogy legyél itt mindig egészen mellettem. Ez a kivánság is önző, látod kedvesem? Ezért egyszerűen csak ISTEN ÉLTESSEN!
  • Breki33
    Szeretném, ha tudnád, hogy szeretlek téged, szeretném ha tudnád csak miattad élek! Szeretnék a szemedbe mélyen belenézni és elmondani, hogy nem tudok nélküled élni!!

Kezem kezed nélkül, mint a virág illat nélkül. Ajkam ajkad nélkül, mint a reggel harmat nélkül. Üres vagyok nélküled, mint víz nélkül a tengerek!

Kicsi szivem, kicsi álma, te vagy már a szívem párja! Szívem a szerelem lángjától ég, határ a csillagos ég!

• Breki33
    Álmodj néha rólam, és én ott leszek Veled, ha megérint a hajnal korábban ébredek, szólj néha hozzám, ha hiányzom neked, keress álmaidban és én ott leszek veled!