432
ha kaptál egy jót ird be
-
#85 Légy boldog azzal, ki téged szeret, de senki másnak ne add a szívedet!mert szív helyett lehet szívet kapni, de a égit nem lehet visszahozni.A rózsa is egyszer nyílik és elhervad azután. Szeretni sokat lehet, de egyet lehet csak igazán.
-
#84 Hunyd le a szemed s én máris ott leszek veled. Forró ajkammal a szádra lehelem, hogy szeretlek. Két karommal gyengéden átölellek s a füledbe súgom: JÓ ÉJT EGYETLENEM!!!
-
#83 Csendes éjszakán ha elér az álom minden emlékeddel te utánad vágyom,álmodok felöled csendes kis meséket és mindig az a vége hogy IMÁDLAK TÉGED!!!
-
#82 Szeretem a szád,szeretem a tested melegét és illatát,vágyom ölelö karjaidra,szép mosolyodra,lágy csókjaidra,kivánlak minden mp-ben,egyébként meg Imádlak!!!
-
Matarese #81 Ahoj, Breki. Szóval egész jó topicod nyítottál itten, asszem van mit tanuljak tőletek. -
titi #79 Na, egy újabb "romantikus"... :)
Ezzel az sms-sel nem leszel nyerő. Max a "menők" közt. -
#76 Van,aki könnyen kapja meg azt, akit szeret, van, aki sír és szenved. Van, aki könnyek nélkül tud feledni, s van, aki meghal, mert igazán tud szeretni.
-
#75 Aki engem baszogat
Danászi Magda verse:
Aki engem baszogat,... -
#74 én meg azt hiszem bebizonyítottam
esetleg mégegy gyertyát valaki? -
#71 még ennél is népszerübb??? nehezen... -
#69 Szar. -
#68 mondani menö. és annak lenni? szomorkás... -
#67 Szerintem menő mostanában ezt mondani. -
#65 nem volt kitétel :) -
#64 nem akarok több fiút :-) -
#63 Énisénis. -
#62 teis fiam? -
#61 létez(n)ek bizony. -
#60 léteznek :-) -
titi #59 Kevésbé romantikus, de most ez tetszik:
"... 3 gyerek, 4 kerék, 5 karika, 6alom 7főig"
Persze ne hozzunk be politikát! Egyébként léteznek még romantikus lelkek? :) -
#58 Ha szeretsz...nyomd meg a gombot!...Tudtam én...de édes vagy!Na elég már,még mindig nyomod?!...Tehát SZERETSZ!Én is TÉGED!
-
#56 tetszik :-)
It's Fine -
Roby #55 Ha az égen lemegy a nap, te akkor is az eszembe vagy!
Te vagy a reménységem csillaga és csillag nélkül sötét az éjszaka!
-
Roby #54 Bársonyos reggel köszöntsön téged, de gyönyörű álmod véget ne érjen.
A nap simogasson, mintha ott lennék nálad, mintha én simogatnám gyengéden a vállad.
-
Roby #53 Amikor boldog vagyok igazán, és ott mosolyogsz előttem, ne szólalj meg,
ne sírj, borulj vállamra és ölelj erősen!
-
Roby #52 Szerelem első látásra, vagy elsétáljak mégegyszer felétek? -
Roby #51 Ha porba irom a neved, elfújja a szél,
Ha szivembe irom örökké él.
Én egy sziklába irtam egy szót, egy nevet.
A szó:szeretlek, a név:a Tied!
-
Roby #50 Olyan hülye vagy!Miért csináltad ezt velem?Mégis hogyan gondoltad?Hogyan cináltad hogy belédszerettem?NAGYON SZERETLEK ÉS HIÁNYZOL!CSÓK:...!
-
#49 köszönöm lányok aranyosak voltatok :-) -
#44 A mennyországban szép az élet,de a pokolban több az ismerős !!,
Aki küzd az nyerhet ,aki nem küzd már veszített -
#43 Este ha lefekszel,tárd ki az ablakod,keresd az égen a szerencsecsillagod!Hogyha megtaláltad,mondj egy imát!Kire te gondoltál,az is gondol reád! -
#42 Te részeg disznó! Multkor összetörted a sörösüveget az utcán, és amikor mentem haza, megvágta a kezem! -
DeeTox #41 Ha a hülyesegtöl orditani lehetne, neked nem is kellene mobiltelefon! -
DeeTox #40 "Örömmel ertesitjuk, hogy a magyar sakkszövetseg felfedezte önben az egyik babujat. De nem a vilagos kiralyt, hanem a sötet parasztot." -
#38 Ha egy tehén 2 perc alatt 34 szál füvet rág le, akkor mennyi idő alatt visz el egy kék MAN kamion 3 piros krokodilt, akik Elvis parókát hordanak, és a Német himnuszt éneklik??? -
#37 Szeretlek mert ilyen vagy, Szeretlek mert az enyém vagy, Szeretlek mert a társam vagy, Szeretlek mert szeretlek. -
#36 Szeress mert rövid az élet, szeress mert múlnak az évek, szeress mert nagyon kívánlak, szeress mert amig elek csak teged imádlak -
#35 Születésed napján mit kívánjak neked, gyönyörűt, egyedülit, nagyon-nagyon szépet! Amit csak én kivánok neked és senki más, ami egyedi, akárcsak veled a nagyvilág! Talán azt, hogy sokáig maradj meg nekem, hogy legyél itt mindig egészen mellettem. Ez a kivánság is önző, látod kedvesem? Ezért egyszerűen csak ISTEN ÉLTESSEN!
-
#34 Szeretném, ha tudnád, hogy szeretlek téged, szeretném ha tudnád csak miattad élek! Szeretnék a szemedbe mélyen belenézni és elmondani, hogy nem tudok nélküled élni!!
Kezem kezed nélkül, mint a virág illat nélkül. Ajkam ajkad nélkül, mint a reggel harmat nélkül. Üres vagyok nélküled, mint víz nélkül a tengerek!
Kicsi szivem, kicsi álma, te vagy már a szívem párja! Szívem a szerelem lángjától ég, határ a csillagos ég!
-
#33 Álmodj néha rólam, és én ott leszek Veled, ha megérint a hajnal korábban ébredek, szólj néha hozzám, ha hiányzom neked, keress álmaidban és én ott leszek veled!