432
ha kaptál egy jót ird be
-
#143 ez nagyon jó Breki !!! grattt -
#142 hm milyen igaz -
Matarese #141 Nem az az igazi fájdalom,
Melytől könnyes lesz a szem,
Hanem amit egy életen át
Könnyezve hordunk
Csendesen. -
Matarese #139 Say you love me - don't let me cry. Just say you need me - don't say goodbye.
És nem fogja tudni mondani. Mármint azt az utolsó szót. Tudom. Érzem. Mert legalább annyira szeret, mint én őt. -
#138 ez aranyos.........
de ne küld el!!! -
Matarese #137 Varázslat volt és szép álom,
Szerelmedet nem találom.
Gyere vissza hozzám cica,
Legyünk egymáséi, mint még soha.
-
#136 sajnálom, de remélem kicsit jobban vagy... -
Matarese #135 Szia Breki, sajnos én is. -
#134 Szia Béla ugye te nem? -
Matarese #133 Elhagyva és magányosan,
Fájó szívvel, fájdalmasan.
Így kell éljek most már tovább,
Nem létezik már megnyugvás. -
Matarese #132 Könnyek folynak arcomon,
Érted drága angyalom.
Néha halkan szenvedek,
Most sírok, és reszketek. -
#130 OKs... :) -
Matarese #129 Meghalni könnyebb, mint elválni attól akit igazán szeretünk. Mert a halál egy csendes álom, de az elválás szívtépő fájdalom! -
#128 hat kb 8-10-et biztosan en kaptam vagy irtam
de nem fogopm most visszakeresni :-) -
#127 ez nem olyan jóóó.... :) -
#126 szeretném letakarítani a hajszálaidat reggel a párnámról -
#125 pl? :) -
#124 de van amiket én -
#123 gondoltam... :) -
#122 köszi de ezt nem én írtam :-) -
#121 Ez tényleg nagyon szép! :) -
#120 A szüleid biztos tolvaj ürhajósok voltak akik leloptak két csillagot az égből és odaadták neked, hogy ezek ragyogjanak a szemeidből amikor rám nézel!!!
Gyürött az ágyam és nem jön az álom,nem szól a zene hiába várom.Üvölt a csend és hallgat az élet ,rámtör egy érzés:SZERETLEK TÉGED!
Te vagy a Tűz,amiért élek.Te vagy a Láng,amitől félek.Te vagy a Bűn,ami úgy éget.Nem is kell más,hisz teérted élek.S.Z.E.R.E.T.L.E.K.
Amíg szeretsz,addig élek.Szeress örökké,mert meghalni félek.Féltelek,ezt meg kell értened,mert félteni csak azt lehet,akit az ember igazán szeret...
-
#119 Te vagy a kezdet,Te vagy a vég.Nélküled felhős az ég.Csak Veled látom szépnek a napot, tündér szemed sugara a szívemben ragyog.
-
#118 Szép volt a sorstól, hogy utamba ejtett és minden egyes csókod a számon felejtett! Még akkor tenne igazán szépet, ha egyszer mindörökké nekem adna téged!!!
"Köszönöm az izgató sms-ed, azóta még KEMÉNYEBBEN dolgozom..."
-
#117 Higgy mindent,csak azt ne,hogy feledlek,feledj mindent,csak azt ne,hogy szeretlek!
Sziasztok! Szeretlek édes, szeretlek téged, szeretni foglak amíg csak élek! Kezem reszket, szívem nehéz. Szeretlek téged ennyi az egész.
-
#113 Én ezt így ismerem: Amit a homokba írunk, azt elfújja a szél, de amit a szívünkbe vésünk, az mindörökké él. Én a szívembe véstem egy szót és egy nevet, a szó: SZERETLEK, a név a Te neved. De ha ez teher Neked, csak szólj és én kitépem a szívemet, s vele együtt a porba hull minden: a név, az emlékek, s a neved. S vele együtt térdre rogyok én is, hisz szív nélkül élni nem lehet, ha kaphatnék is másikat nem kell, hisz akit én szeretek engem nem szeret. Szerintem marha szép, majd még írok. - Neverhood -
-
#112 1.Tudod mi a bánat elmondom most neked könnyes szemmel írni könyörgő levelet, és várni lesz-e rá felelet 2.Fájnia kell a szívnek ha igazán szeret mert fájdalom nélkül szeretni nem lehet, egyet megszeretni egy pillanat is elég de elfeledni téged egy élet is kevés.
-
#111 Ne hidd hogy feledni foglak ha nem találkozom veled a nevem a szívedbe véstem a szív pedig SOHA nem feled. Ha fába vésem a neved idővel denővi a moha de aki téged igazán szeret nem feled el SOHA
-
TheZsenyka #108 "Köszi a tegnap estét, jó tudni hogy vannak még emberek, akik nem félnek az AIDS-től." -
#104 A Matáv intézkedések elleni demonstráció koordinációs oldala.
http://www.nyoc.hu/matav -
#102 Ravia! Pont most akartam írni az első SMS-ed. de én nem így smeem, hanem:
Küldd ezt az SMS-t annak, akit szeretsz, vagy annak akit utálsz, vagy pedig annak, akit le akarsz fektetni. Aztán gondolkodj el rajta, te vajon miért kaptad?!?
Én szerencsére azért kaptam, mert le akartak velem feküdni:-))) -
#98 milyen sikereket?
mesélj :-) -
#96 :-) -
#94 A dohányzás 7 percel röviditi meg az ember életét, a szex 15 percel hosszabitja. Üzenjük minden dohányosnak:KURJATOK AZ ÉLETETEKÉRT!!!
-
#93 Ha valaki elment, ne hívd többé vissza.A megsárgult emlék, nem lesz többé tiszra.Ha valaki elment,s el tudott menni,neked is hiába,el kell őt feledni.Ne hagyj el hát senkit,gondolj magadra,neked is fájna,ha valaki elhagyna!
-
#92 Nem tudod nekem bemesélni, apuskám, hogy a tied azért pici és puha, hogy nekem ne fájjon!
-
#91 hat nezz vissza van itt eleg es ha ujat szerzek beirom de ti is irhattok -
Matarese #90 nekem is tetszett. Ilyeneket és még ezekhez hasonlót kérek!!! -
#89 ezt egy lánytól :-) -
#87 Jano ezzel csak magad járatod le
sajnállak és unalmas vagy!!!!!!