10
  • Gabo
    Azt hiszem Én rendelek egy koponya interfészt, meg egy full reflex gyorsítást és egy kis bőr átszövést. ;o) (CP2020 Rulez!)
  • Gabo
    Azt hiszem a fent említett kísérletről a napokban láttam egy kis filmecskét valamelyik adón (Spectrum vagy National G. vagy Discovery). Nem semmi látvány volt, ahogy apró vezetékek jöttek ki a fickó bőre alól.
  • zorro82
    Képzeljétek el, hogy ha virus kerül a rendszerbe... Kész a tökéletes terrorista!
  • PyRex
    ja, át lehetne kapcsolni rezgőre, ugrálóra, futóra, stb.. :)

PyRex
  • Loose
    És épp keresik mobiltelefonon az illetőt akinek beültetnek majd ilyet, és el kezd börrögni, és ugrálni...
    Csak vicc de mekkora lenne
    De tényleg jó felé haladnak, bénák érdekében (rossz lehet bénának lenni)
  • radical
    Gondold csak el angolul mekkora lehetett...
  • Yfel
    Egy a közelmúltban több vita központi témáját képező brit robotkutató a napokban idegrendszerét összekapcsolta egy számítógépes rendszerrel, mely kísérletre annak a kutatási projektnek a keretein belül került sor, mely projekt arra hivatott, hogy olyan megoldásokat dolgozzon ki, melyek révén a különböző bénulásokkal rendelkező emberek újra mozgatni tudják majd különböző testrészeiket

Ennyire brutálisan hosszú mondatot sem láttam már jóideje :)))
  • Inquisitor
    Már akartam írni, hogy miért nincs kint ez a hír.
    Mert tudom, hogy csípik itt páran a Cyber-t :)
    Nem ez a fószer volt az, akinek a multkor mindenféle távírányítót építettek be a kezébe?