CPU Hûtõ
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU Nick: tinky713hun TDU Club: HUNStreetRacers Notorius Lassanhajtó és kórosan trafic törõ.
TDU Nick: tinky713hun TDU Club: HUNStreetRacers Notorius Lassanhajtó és kórosan trafic törõ.
miért neked is ilyen procid van? akkor neked a 400 fsb verzio van nekem 333-as van..
és akkor mennyi az annyi?
kicsit húzta már valaki.az alap 200x11 ami 2200mhz.
a tied most 212x11-en megy valszeg.azért látod 2333mhz-nek
és majd kiderüll menyit megy..
olvastam már elég durva tuningokat már és én is kiakarom probálni <#vigyor2>#vigyor2>
a procid számozása szerint 3200+ aminek a tényleges órajele 2200mhz .
ezt soha nem fogod felhúzni 4433mhz-re,max jó esetben 2600-2800mhz-re.
ha tuning a proci..
a proci tetején vannak olyan fel iratok L11, L3 stb...
ezzekkel lehet a szorzot beállitani a mag feszültséget meg az fsb-t
és elviekben maximálisan 4433MHz re lehetne rakni és azért elég érdekes mert a bartonom csak 2,4 en ketyeg..
kiváncsi vok rá:)
és ezen aprocin nem akarom csinálni...
nekem hozzá egy zalaman 7000 cu-s van üres járási hömérséklete 43°c terhelés alat meg 50-52°c körül mozog
Nekem volt olyan proci hûtõm ami majdnem 1 kiló volt, a "pöcköknek" nem igazán ártott meg.
Üdv
Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó
Para, hogy le ne törjenek a fülecskék a fan-tartón. :/
ez egy teljesen normális üzemi hõmérséglet...
Kérdésem a szakemberekhez:)..:
van egy Athlon 3,5-ösöm (Gigabyte alaplappal) és az Everest által mért hõmérséklete a procinak alapállapotban 55-58, játék után közvetlen volt már 64 fok is. A ház mindkét oldala le van szedve.
Kérdésem, h mennyire szükséges aggódnom, ez így normálisnak mondható-e?
Jah, egy Zalman hûtõ van rajta, jó nagy (pontosan nem tudom, melyik).
Köszi
Üdv
Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó
Gigabyte GA-M770 DS3, CSX 2*1 Gb DDR2 800Mhz, AMD Athlon64 4800+ X2, HIS X3850 512Mb GDDR3, Samsung 320Gb és 80Gb
Nekem is hasonlo config van (MoBo+cpu) Aerocool HT series valamely tagját ajánlom. Én HT-102 használom 92mm-es ventivel levettem 7,5V-ra a FAN tápját így 1700-at pörög 50c°-os a cpu terhelve és KI*szott csendes! igaz a 102 12000Huf,101 8000Huf körül van. Thermaltake Silent Tower-t nem tudom ajánlani mert a lamellái(hõleadófelület) alumíniumból vannak és közel egymáshoz, nagyon kell erõlködnie a ventinek hogy áthajtsa a levegõt. illetve az oldalso takarólemez teljesen egybefüggõ itt nem tud eltávozni a meleg levegõ, és a kiáramló nyillás és a táp között Kb.:1,5-2cm hely marad, ami szintén megnehezíti a venti dolgát.
Apunak mindig igaza van! Most is.
Milyen hûtõt ajánlotok egy Barton 3200-sre? NF-7 alaplapban van... Tehát ilyen Primecooler Hypercool hûtõszerûségek nem férnek el. Vagy nem jo a 12centis ventivel....
Egy Thermaltake Silent Tower-en filozom.... Csak azt nem tudom, hogy az elférne-e...
Most egy Aerocool Phantom van benne... Ez egy rézbordás hûtõ,, és igy terhelés nélkül 61 fokos... 28 fok van a szobában.
Mit vegyek?
olvasgattam vissza picit, de igazából konkrét info-t nem találtam arról, milyen jobb féle-fajta hûtõk léteznek M2es foglalatra, ez irányban szeretnék segítséget kérni, köszi
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
->> Gigabyte 965p-ds3, c2d e4300, a-data ee 2gb kit, asus eax 1950 pro
Tudna vki ajánlani egy brutális hûtöt AMD 2200+ -hoz??
elõre is kösz
\\__/) (O.o) ( } { )
De még rakhatsz bele<#zavart2>#zavart2><#idiota>#idiota><#lama>#lama>
------------------------------
Tulajdonságok:
Intel Pentium 4 (Socket 478), Intel LGA 775,
AMD Athlon/Duron/Athlon XP (Socket 462), AMD Athlon 64 (Socket 754)
Aluminium / réz hûtõ
120 mm-es ventillátor
Állítható fordulatszám
15 dB zaj
súlya: 481g
---------
~5000FT
---------
!!!LINK!!!
De ha tényleg 5000-bõl meg akarod úszni akkor mindjárt adok egy linket. ha kapsz ilyet akkor meglesz: 15db (a 20-nálam már nagyon halknak számít az 50-60-után)