Miből gyűjt erőt a PlayStation 3?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket
Es most gyerunk keresuk meg a szent gralt 😊
\"Abban a varban emberek, abban a varban ki lakik ?\"
Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket
Persze lehet, hogy úgy értették, hogy a PS3-ak egymást fogják segíteni (pl. kikapcsolt állapotban is rajta marad a hálón, és a procija akkor sem kapcsol ki), de ez akkor is meredek ötlet szerintem....
Igen, szerintem a föld LAPOS! :-)))))
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!! Ezzel nem tudok betelni. Erről a szőke nők jutnak az eszembe: "Naaaa Sony, lécci-lécci-lécci! Nem adjá' má' még ki gyorsabb chipet! Még nem telt le a 18 hónap!"
(Előbb 100 konzolozó őrültet akartam írni, nem ezret. Csak az arányok miatt...😊)
Amugy meg egyre tobben mennek Cabelre az most a 3-ik leggyorsabb es a legmegfizethetobb szolgaltatas. Ott van meg a T1 meg a T3, de ezek az arany araval vetekednek. Ha jol tudom a T3-om egy havi berlese csupan 10-12ezer$. Koszi 😊
lehet, hogy nevetni fogsz, de 1 P100as géppel sokkal,de sokkal jobban tudsz szinte mindent csinálni(kivétel QUAKE) mint 1 EEnel felszerelt szupergéppel, mert az általános célú processzor.
When using Linux - there\'re no walls, so we don\'t need any Gates or Windows, do we?
sok buta.
most van időm, válaszook.
ha tudni akarjátok, hogy mi a lényege az egésznek, akkor tiszában kellene lenni a PS sorozattal.
az 1is, a 2 is, és minden bizonnyal a 3 is vektroprocesszorra fog épülni, azaz félelmetes teljesítménye lesz, de nem mindenhol.(ja, és nem az IBM-SONY-TOSHIBA fejleszti a CPUt, hanem a MIPS) tehát a grafikus teljesítménnyel nem lesznek gondok. mint ahogy most sincsenek...(6.3 GFLOPS 300 Mhz-en anyám...a G4esek 800 Mhz-enj nyomnak 5.8at, és abban már bennevannak a SIMD egységek is) tehát a CPU most is vektrorprocesszor lesz.
a vktorprocesszorok, ha van mellettük irányító társprocesszor, akkor iszonyúan tépnek, de ha nincs, akkor bizonyos feladatok nagyon nem fexenek nekik(azaz a 3Ds cuccokon kívül semmi sem) tehát az MI, és gyakorlatilag minden egyéb nem jó a procinak(megtehetnék, hogy társprocesszort fejlesztenek, de az iszonyatosan drága dolog, és barominehéz 1 meglévő architektúrát kibővíteni vele. arról nem is beszélve, hogy az ilyen rendszerek sosem terjedtek el, mert annyira, de annyira drágák voltak, hogy nem lehetett megfizetni) tehát a sok sok dolgot, amit az XBOX el tud végezni, de a PS2 nem, azt kiadják 1 szerverközpontnak.
annak pedig nem kell olyan nagynak lenni.(ha már multiplayer, akkor az AI egyből felesleges)
tehát ez egy nagyon bonyolult téma, ha valakit érdekel, akkor kissé nézzen utána a vektorprociknak, és a játékok felépítésének
When using Linux - there\'re no walls, so we don\'t need any Gates or Windows, do we?
Ha a Mercedes kijelentené, hogy a következő generációs autóira olyan fékeket tervez felszerelni, ami 5 cm-en belül képes megállítani az autót bármekkora sebességről, azt sem hinném el fentartások nélkül.
Akkor mi van, ha mindenki egyszerre játszik? Csúnyább lesz a kép, butább a mesterséges intelligencia? Ráadásul én ha nem használom a gépemet, akkor kikapcsolom. Ez egy csak játékra használt konzol esetén hatványozottan igaz.
nem csak maga az adott konzol, hanem egy közös hálózatra csatlakozott többezres
számítógép-sereg végzi majd el..."
Aha... és a hálózati kommunikációval mi van?
egy egyszerû dologból indulok ki, ha tévedek javítson ki valaki!
1. fut a cuccos az otthoni kis PS3-amon. eccercsak egy olyan 9999999999 polygonból álló objectet kellene generálnia realtime, ami biza nagy falat lenne neki
2. ezért hogy a számítást gyorsítsa fogja és küldi a szükséges adatokat neten másik 100 gépnek amelyek csak arra várnak, hogy egy ilyet számolhassanak
3. a sok gép egyesült erõver végez a feladattal és küldi vissza a PS3-amamra az eredményt
4. megjött a cucc, a gépem kiteszi a kiszámolt objectet
5. a hálózati komm., az adatok többhelyre küldése olyan hamar történik, hogy ebbõl semmit sem veszek észre?
hát ez szerintem így nagyon nem lesz gyerõ, még akkor sem ha közvetlen a másik szobában lenne a többi gép....