Elder Scrolls 3: Morrowind
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-vagy egy idő után annyire eltérsz a sztoritól, hogy céltalanná válik a játék
-vagy olyan helyzetbe sodrod magad, amiből nem lehet élve kimászni
szóval ésszel kell nyomni
Riszpekk
Ha a haveroddal egyszerre kezditek el, mindketten hajszál ugyanazt élitek át (max a csapat változik közben máshogy), vagyis maga a ROLE PLAYING hiányzik a játékból. Nincs benne semmi személyes, nem játszhatod a saját stílusodban. Ha egy adott helyre be van programozva egy csata, akkor azt le kell játszani, ha tetszik, ha nem, míg a Gothic féle játékokban (nem mintha sok lenne) van lehetőséged elmenekülni, vagy máshonnan támadni, esetleg az egészet kihagyni...... Ettől lesz szerepjáték, hogy te döntesz, hogyan éred el a végcélt. BG nálam ott bukott meg, hogy ahányszor elkezdtem, mindig ugyanazt kellett végigjátszani, és ráadásul 2 másik haverom is ugyanazokat élte át, szóval kb. olyan volt, mintha ugyanazt a filmet láttuk volna....
SUXXXX
Riszpekk
A kard meg látszik belülről is, sőt manapság már a belső nézetnél is szokás látni a testet.
Nálam az átélés az első szempont, ezért nem játszom izometrikus játékokkal. Az nekem olyan terepasztalon való ólomkatonázgatás feeling, és azt nem szeretem 😊
Riszpekk
Nehogy mar ne lassam a karimat, hogy csillog rajta a pancel, mekkora kard van a kezeben meg ilyenek.
RPG-be izometrikus nezet valo.
A PlaneScape a legjobb amugy 😊
Akkor elnézést, de kérlek ne írj arról hogy xy játéknak vége, mert bizony ez a stílus (BG) nagyon népszerű. Amúgy én most az ősrégi Eye of Beholder-t nyomom XP alatt (na ezért kellet 1Ghz-re húznom a Cerkát 😊) és még mindig elragad. A Wizardry pedig még (kapaszkodj meg) a nyolcvanas évek elején indult útnak (ha jól tudom Spektrumon) a W6-al még én is játszottam Amigán, de annyit szövegelt hogy ráuntam. A Wizardry azoknak nagy durranás akik jászottak az előző részeivel. Aki "új fiú" annak nem fog tetszeni annyira. Ez van: a W8 a régi Wizardry rajongóknak készült.
Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket
SZóval mi a helyzet ezzel a gémmel?
Riszpekk
Riszpekk
Szóval ne az eladásokból induljunk már ki, brr... 😞
Egyébként meg gondolj bele:
Hogy jobb bejárni egy dungeont? A BG féle 30 méterről nézem a karim, mikor az a csúnya "Hook horror" rámront jaj de félelmetes, vagy esetleg úgy, hogy benne vagy a karakteredben és átéled a dungeon hangulatát, a klausztrofóbiát, stb. és, hogy bármelyik pillanatban rádronthat valami a következő sarok mögül. Hát nem tudom, de én az utóbbira szavazok... :/
Egyszerű, 30 rugós Kyro II van a gépemben, de a BG már akkor sem okozott tartós önkielégítési kényszert, amikor még Vantával nyomtam. Nekem már 486-os idők óta a FP nézet jön be, és az Elder Scrolls : Arena óta nem jönnek be a kis bábuirányítgatós játékok. Nálam az Arena megalapozta az elvárásokat, amiknek azóta (95?) nagyon kevés játék tudott megfelelni.
Riszpekk
A BG ideje könnyen lehet hogy nem járt le, mert a hivatalos eladások (darabszámra tekintve) igencsak magasan jártak a BG I-II és az ID megjelenésekor. A Forgottem Realms világát pedig meg sem említem, mert messze a legnépszerűbbek az AD&D világok. Fogyasztói szemléleted van: kaptál egy GeForce3 kártyát a szülinpodra, most már mindent lenézel, ami nem 3D... és az nem jut eszedbe, hogy valójában éppen ez volt a cél: költsd a pénzed...
Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket
Sokkal jobban beleéli magát az ember, ha nem madártávlatból kell néznie a karaktereit 😛
Riszpekk
A másik dolog, hogy meg, hogy ez ízlés dolga. Engem már kiver a víz a sok lenyúzott BG rókabőrtől. Unom és kell már valami változatosság!
Volt, hogy a haverommal egész éjjel egy kurva erdőben bolyongtunk, és kb. 5 órányi "Utazás" után a travel mapen még mindig ugyanott volt a pötty.....
Arról nem is beszélve, hogy a Morrowind mellé kiadják a játék full világ-szerkesztőjét, ami lehetővé teszi, hogy fél éven belül teljesen új világokban teljesen új kalandok készüljenek el.
Riszpekk
Riszpekk
Vagy az az xboxos verzió volt? Mittudoménmár.. :-)
"A BC a jobbik csapat jutalma."
http://www.bethsoft.com/
Világosan és egyértelműen ott van mellette hogy PC/Xbox. Ne tessék minden pletykát készpénznek venni.
Kell ez a jatek! 😊
Egyébként a BG-hez hasonló lineáris CRPG sehol nincvsenek az ehhez hasonló interaktivitással rendelkezőkhöz képest (pl. Gothic), csak nem olyan elterjedtek, mert sokan ki se próbálják... 😞