141
  • Ronin04
    #141
    Üdv szeretnék 1 kis segitséget.A tolvaj céh Viveci küldetéseit kezdtem el számomra érthetetlen okbol Jimy uraság szörén szálán eltünt nálam a kulcs amit a halot tolvaj céh tagtol kell begyüjteni de kinek adjam le ? hogy hozzam vissza Jimy uraságot ? Válaszaitok elöre is köszi.
  • Solyom2
    #140
    Sziasztok!
    Azt szeretném tudni,hogy van e olyan mod ami felturbózza a grafikát?
  • LILaG
    #139
    Sziasztok!
    Telepíteni szeretném a játékot, de nem engedi, hogy megadjam a telepítési helyet. Ráadásul másik partícióra akarom telepíteni. Valaki ötlet?
    Köszi!
  • matyi009
    #138
    Szerintem próbáld megkeresni hogy mit nem talál vagy hagyd a fenébe legalább gyakorlod az angolt...
  • rayP
    #137
    Valaki tudna egy pontos használati leírást adni a Morrowind magyaritáshoz? Telepítéskor Pacheket kér, majd nyomkodom a sok OK -ot, de közben olyanokat ír ki hogy Not found, tehát valamit itt hibázok.Ezt az is mutatja, hogy mikor fent van a magyaritás, játék indítás előtt mindig kiír valami angol szöveget arról, hogy néhány plugin fájl hibás, információt a warnings.txt -ben találok. MIT RONTOK EL VAGY MIT NEM CSINÁLTAM MEG? :( Hálás köszönet a válaszért :)
  • rayP
    #136
    Sziasztok. Elakadtam a Pengék 1. küldetésénél. Eljutottam az "üreges kéz cellái" -hoz, de nem találtam meg a kockát. Pontosan hol van? Vagy játékhiba a magyaritás miatt? Mert mióta feltettem a magyaritást, állandóan mikor elindítom a játékot, egy angol hibaüzenet fogad, éd valamilyen Warnings.txt nevű fájlt emleget. Mi a teendő? Választ előre köszönöm.
  • Eldor
    #135
    Szíjá vért!!
    A kigyógyulás már nehezebb. Most nem irnám le mert hosszú.
  • Shen Frost
    #134
    Sziasztok!
    Meg szeretném kérdezni ha vámpír lettem hogy gyógyulhatok ki belőle?
    Meg alszok és eggyre kevesebb lesz az életem!
    Mit csináljak?
  • pikk8
    #130
    Szasztok! Hol lehet magyarítást találni a játékhoz?
  • pascal
    #129
    hülye egy kérdés :D
  • Lord Maelstrom
    #114
    Juuuj ez a játék nagyooon jóó!
    DE Ha tud vki segíteni azt nagyon megköszönném:)
    Nem találok egy Dwermer Puzzle box nevű tárgyat az első küldi a fő szálon. Hol van? Mármint a romokon belül hol? PLZ ha vki tudja hol találta meg léci szóljon! Előre is köszi.
  • liquid
    #103
    Heroes 4 rivjúról nem tudok - én biztos, hogy nem írok róla. :-)
    Ellenben lesz sok más érdekfeszítő dolog... :-)
  • Supergamer-real
    #102
    Figyu: ti csak a kibaszott játékokkal tudtok foglalkozni ? Azt ugye tudjátok hogy ami előtt ültök, értelmes dologra való nem holmi baromságra ??? Vagy erről még nem hallottatok ?
  • FREAK
    #96
    jól van, játszál csak továbbra is a Diablo-val, hátha ragad rád némi intelligencia.........tudod, az egy nagyon intelligens játék, nem mindenki tudja megjegyezni, hogy BAL GOMB......
  • liquid
    #95
    Nem, a cikkíró mindent qrvára komolyan gondol. Nem tudom, hol írtam olyat, hogy a Dagerfall így vagy úgy lett/nem lett optimalizálva, de biztos igazad van.
  • FREAK
    #92
    izgulok baze, úgy várom....
  • Pöty
    #91
    Zerg!

    Láttad te az Etherlordsot? Nekem a heroes sorozat ekkor dölt meg, a stratégiai rendszere sokkal jobb, igaz a pályák silányabbak de nincs ilyen hogy ötvenfeketesárkányegycsapásbóllenyomjaazegészsereget. Minden hős "varázsló", ugy kell beidézni a monstereket, fix számú varázslatod van amiből besorsolja a castolnivalót. Már a repertoárod összeállításánál is stratégiázni kell. Minél több kör eltelik a csatában annál erősebb varázslatokat lőhetsz el, és ha túltápolod magad akkor könnyen lehet hogy az első pár körben nem fogsz tudni varázsolni. És teljesen 3D-s!
  • Inquisitor
    #90
    De ha ez a játék sikeres és jó is lesz, akkor a Might & Magic széria elmehet nyugdíjba ...
  • Zerg
    #89
    Hali!

    Nagyon tetszik nekem ez a jatek, bar en szinte minden RPG-vel igy vagyok.
    PC-n mar maga az EOB sorozat is eszmeletlen jora sikeredet, a Wizardry7 valami felemetesen jo volt a maga idejeben (sot talan mind a mai napig ez a legjobb RPG, tudom ez szubjektiv dolog, de magam reszerol ez all), s meg kell, hogy valjam, hogy a Wizardty 8-ban sem csalodtam :). Az izometrikus nezetu RPG-k is nagyon tetszenek, ugy mint a BG sorozat es klonjai. Tehat RPG szintjen amolyan mindenevo vagyok. Meg a Diablokat is vegignyomtam :), bar nem neveznem oket RPG-nek, ettol fuggetlenul van hangulata azoknak is...
    Az Elder Scrolls-t nezegetve az az erzesem, hogy innen mar elcseszni nehez lenne. Egyetlen aprosag nem tetszik benne, de evvel talan egyedul vagyok. Tehat a magia rendszere nem tetszik, utalom az ilyen keveros-kavoros magiakt. Tudom szinesiti a jatekot, de en megis idegenkedem tole. Ez van. Ha a harcrendszert nezem, akkor mar jaul a kep, bar a Wizardry sorozat harcrendszere nekem jobban fekszik. Tudom sokan nem szeretik az ilyen korokre osztott harcrendszereket, de annak is meg van a szepsege. Talan egy ennyire off-line rendszerunek tervezett jatekbol kar volt kihagyni a korokre osztott harcrendszer valasztasanak lehetoseget :(. Persze nem arra celzom, hogy kizarolag ilyen korokre osztott csata legyen benne, de legalabb valaszthatna a user, hogy neki melyik a megfelelobb.
    Na mindegy ne sirankozzak tovabb, mivel ezek amolyan muvi problemak, inkabb turelmetlenul varjuk ezt a progit.
    Az igazat megvallva en nem mernem neki lattatlanba odaigerni az ev RPG cimet, hiszen van meg 1-2 nagyagyu idenre tervezve, hogy csak egyet emlitsek az oriasok kozul: NeverWinter...
    Az ev jateka cimet meg foleg nem mernem ennek itelni, foleg annak tudataban, hogy nehany nap mulva kint lesz a Heroes of Might & Magic 4 :)))))))
    Bocs nem akartam offolni ezzel a Heroes 4-es oromodammal, csak jelezni akrtam, hogy az ev jateka cimmel vigyazni kell!

    Zerg
  • Pöty
    #88
    Én őszintén utálom az ilyen propagandajátékokat mint B&W, az egész TOMB RAIDER sorozat kivéve 1-es, és társaik... Hol ér fel a Tomb Raider pl egy Drakanhoz ?? A Diablo II-is milyen lett öregem? Három hét alatt Hellen is végigvittem utána mondom visszairom a küldetéseket hogy legyen még értelme erre kiszurja a szemem a karakter átirhatósága. Ezért izzadtam három hétig !?! Rengeteg tuti jó játék van, de többnyire csak ezek a propagandaszarságok mennek. :((

    B&W: mire az ötödik szigetre érsz már azt sem tudod mit tud a monstered meg mit nem. Ilyen bugos játékot ilyen propagandával kiadni ?? A kódolásról meg nem is beszélek, nem gyenge a gépem de ez azért túlzás ahogy ez fut.

    Lineáris RPG: Engem a Planescape: Torment hangulata nagyon megfogott, a BG messze kullog utánna.

    A Wizardry 7-et aki szintén megcsinálta annak öszinte tiszteletem, nem kis kihívás (türelmileg sem)! A 8-as ahhoz képest kirándulás de nagyon jó.

    A Morrowind nagyon király lesz, szerintem a Summonerben is nagyon eltalálták a 3rd persont. Sokat dobott a hangulaton.

    Amit nagyon várok még az a Freelancer, de nem akar megjelleni (2000 Tele) :), teljes világ, szabad cselekedet, hajrá !

    Propagandajátékosok várom a fikázást!!

    Elnézést ha kicsit éles hangnemben irtam de hihetetlen mennyi és mekkora szarságokat adnak ki manapság, ez felbosszant mint true gamert!

    Bocs!
  • Rincewind
    #87
    Szerintem, ha elindul a gépemen, akkor én is. Meg akkor, ha tényleg jó, tehát lesz egy párnapos ''próbaverzióm'' :D
  • FREAK
    #86
    Szerintem én megveszem.
  • Laci73
    #85
    Hello Liquid!
    Akkor én (+ Guru) tévedtem, és ennek csak örülni tudok. Reméljük a Morrowind is hasonló siker lesz!
  • liquid
    #84
    A gagyi játékok sikerében, és a licenszek erejében ettől függetlenül igazd van, ez mostanság így megy sajna.
  • b
    #83
    sőt, még a fejlesztők körében is zajos sikert aratott. a pontos költségeket nem ismerni mivel peterm zsebből állta a cehet.
  • liquid
    #82
    Nézd, én nem tudom, hogy a pécéguru mit írt, de egy biztos: valamikor ősszel Molyneux azt nyilatkozta, hogy nagyon féltek a B&W sikerétől/sikertelenségétől, de hál istennek mind anyagilag, mind kritikailag bejött nekik a dolog. Utolso infoim szerint csak az USA-ban elment belőle fél millio példány, 45 dolcsis áron: számolj. Az a 6 millio nem olyan nagy pénz, mostanában ennyibe kerül egy tisztességesebb játék ( a Daikatana a mag négy és fél éves fejlesztési idejével állítolag közel 20 misibe fájt az Eidosnak). Ez van, qrva drága lett a játékfejlesztés, ez már régen nem az a páremberes garázsbiznisz, ami akár még 6-7 éve volt..
  • Rincewind
    #81
    Szépen el leszünk látva az már biztos :)
  • radical
    #80
    Hát most mit mondjak. Sűrű lesz ez az év RPG szempontból. Dungeon Siege, Newerwinter Nights meg Morrowind. Nehéz lesz a választás. Ráadásul ott a Star Wars Galaixies is. Ugye Rince?
  • Laci73
    #79
    Hello Liquid!
    A B&W nem hozta vissza a pénzt (PC Guru Gondolatébresztő c. cikke) Aki pénzt akar keresni, az csinál Harry Potter-t és Deer Hunter-t. Bukott játékok lettek (anyagi szempontból) olyan nevek mint a Battlezone, a Neverhood és pl. az Anachronox is, amiről sokan sajnos nem is tudják hogy milyen kiváló játék. Figyeld csak meg: a legtöbb játék egy kaptafára készül (lőjj le mindent FPS, unalmas vagyok RealTime Stratégia, be se töltsél Tycoon-manager, Diablo-bőr hack 'n slash stb.) Aki játékot fejleszt PC-re az NAGYON nagy fába vágja a fejszét (nem mindenki Blizzard) És ami a másik tragédia: konzolon még a leggagyibb játék is profitál két év alatt egy-két milliós hasznot. Sok cég leáll a PC-s fejlesztéseivel. Olyan nevek mint a Final Fantasy pedig visszahozzák (csak a jogdíjakból!) a konzol fejlesztési-előállítási veszteségeit. Sajnos ez van: a Pc-s játékpiacra nehéz bevinni egy újdonságnak számító játékot.
  • Z
    #78
    Ez valami álat!!! KELL NEKEM...
    MOST!
  • liquid
    #77
    Sorry, de meg kell hogy cáfoljalak: a B&W anyagi szempontból is siker volt, nem is kicsi. Bukott játékoknak nem jelenik meg küldetéslemeze.
  • Laci73
    #76
    És sajnos ma elég bizonytalan a PC-s játékpiac helyzete is. Ott van példának okáért a Black&White. Nálam 100%-ot ért el, és mindenki hanyatesett tőle aki csak látta. De: HAT MILLIÓ dollárba került a fejlesztése és sok-sok év munkájába. Sok példányt el is adtak belőle, de még a töredékét sem hozta vissza a beinjektált pénznek... sajnos a pénz nagyon nagy úr itt is.
  • Laci73
    #75
    Hello Fleck!
    Nemrég azt mondta valaki hogy merjünk nagyot álmodni. :) Csak az általad vázolt játékhoz kéne egy 100-150 fős csapat kb. három éves munkája.
  • Laci73
    #74
    Hello Rincewind!
    Maradjunk inkább a szépnél. Sajnos a trailer-ből nem tudhatjuk meg, mennyire összetett RPG-vel van (lesz) dolgunk. A Gothic után legalább azt a szintet hoznia kell. Mindenki nagy pukkanásra vár, lehet hogy tudnak valamit...
    Amúgy a magyar szerver behalt, nekem egy német oldalról sikerült leszedni. (Jellemző: a magyar oldalak meg sem nyikkannak, a Google keresés után ugyanez az ábra a környező országokkal... a német oldalról meg három perc alatt lejön...)
  • Rincewind
    #73
    Kijött a játék trailere és gyönyörűre sikeredett!
  • liquid
    #72
    Nyilvánvalóan az CRPGk is egyre inkább az ütős grafika felé fognak elmozdulni- egész egyszerűen azért, mert csak így, kiglancolva lehet majd őket eladni. A Litechet pl azért alkalmazzák a Might and Magic-hez, mert olcsó, negyed annyiba sem kerül, mint a versenytársai. Rondának ronda, de a fejlesztő fiúk valószínűleg úgy gondolkodnak, hogy az eddigiek is bánatos randák voltak, aztán mégis megvették őket a rajongók, majd ezt is megveszik.
  • Rincewind
    #68
    Úgy legyen! :)
  • Laci73
    #67
    Kinek a szőke, kinek a barna. Ezen már kár vitázni.
  • Rincewind
    #66
    Mert szerintem a Diablo nyomorék ''megyek oszt' addig klikkelek a kurva egérrel, míg begörcsöl az ujjam'' játékmenete RPG??? Ha igen, akkor neked fogalmad sincs róla, hogy mit jelent ez. A Diablo egyszerú hack'n'slash akciójáték RPG elemekkel megtűzdelve. Multiban elég élvezetes nem tagadom, de semmi köze az RPG-hez még távolról sem!
  • FREAK
    #65
    Na de most komolyan. Figyi, majd akkor gyere nekem magyarázni, ha kinőttél a Diablo-ból. Amíg neked ez számít rpg-nek, addig azt hiszem, nem sok közös témánk van.

    Mégis hogy gondoltad azt, hogy a Morrowind mellé állítasz egy Diablo-t??? :)))))