MP3 Grab probléma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LEADER
Üdv!

*.ape -bõl szerenék csinálni sima mp3-at, tudtok valami jó programot hozzá?

http://hordeofb108.uw.hu

gurubefree
Nem jó . Remélem ez mûködik itt

ゾルターン

gurubefree
De ha gondolod ez a grabber tudja .

ゾルターン

gurubefree
Álltalában az a Grabber amivel az Mp3-mat készíted tudja a sima wma-t is .

ゾルターン

Palinko
hogy csinálhatok mp3-ból audió cd-t??
Hello!

Innen: http://www.xp-erience.org/

Sok minden van XP-hez.

Üdv!
PeTTi
Valaki árulja már el hogy az xp-be miért nincs aspi feltelepítve.Illetve hogyan ,honnét lehet ugy ,hogy ugy viselkedjen mint pl a 9x-me -ben.
Mert pl audio-catalist, dvd decrypter stb nálam nem megy.
Sziasztok!

Nekem az Easy CD-DA Extraktor jött be eddig, meg a másik két részével együtt (audio-konverter, CD-író). Tud szinte mindent, lehet külső MP3 kódolót is használni hozzá, de élből sem semmi a választék formátumból. A CDDB-je is jó, szóval nekem nagyon bejön, és CD-ről 6X sebességgel grabbel (azonnal a beépített kóderrel) 192k-s, HQ-s MP3-ba.

Üdv!
Evil:
Régen én is Audioactive-ot használtam és nem tud semmit se, a minősége pedig a könnyen felejthető kategóriába tartozik...legalábbis az én fülem szerint. A Lame lassabb, de hallható a különbség - szerintem.

TSW: Tunderke

Nem véretlenül az EAC (Exact Audio Copy) a legjobb grabber. Ez az egyetlen, amelyikkel biztos lehetsz, hogy ugyanaz van a HD-den, mint ami a cd-n volt ugrások és clickek nélkül.
Más grabber azt szedi le, amit először olvas. Az EAC mindent leellenőriz. Ha valamiben bizonytalan, akkor azt addig olvassa, amíg biztos nem lesz benne, hogy mit olvasott. Előfordulhat, hogy egy napig is grabbel egy cd-t , ekkor nyugodtan nyomd meg a cancelt.
Nekem eddig minden cd-t beolvasott kb. 10 perc alatt.
Teljesen ingyenes, nem installál semmi hülye reklámot.
Letölthető:
http://www.exactaudiocopy.de/eac6.html

Még néhány oldal arról, hogy miért ilyen jó az EAC & hogy kell audio cd-t írni:
http://one-percent.com/phpBB2/viewtopic.php?t=5064
Veriel
EAC-cal tok jo a CDDB is.
Kicsit fapadosan nez ki, de teljesen megbizhato minoseg + jo mukodes (CDDB-ben is).

Mondjuk a Lame a lenyeg, jo lenne eljutni oda, hogy az emberek igenyes mp3-makat tomoritenek es nem kell 20-szor meghallgatnom egy szamot aprolekosan, hogy eldontsem, maradhat, vagy keressek masik verziot belole.

Nincs annal rosszabb, mint a kedvenc szamod szar minosegben.

Tudom en, hogy penz kerdese, mert ha nincs legalabb egy normalis fejhallgato es nem noname, nem integralt hangkartyaja az embernek, akkor nem hallja a kulonbseget, de gondolni kell arra is, hogy ha egyszer lesz, akkor banni fogja.. Meg valahol a szerzot is serti a szar minosegu mp3.
agyhalál
Egyetértek Orgival, Audiograbber 1.8 + Lame.
Kicsit sokat kell vacakolni a beállításokkal az elején, de azt csak egyszer kell megtenned. Gyors, és ami fontos jó minőséget produkál, bár a CDDB része nem ér szinte semmit se, legalábbis a csak Európában kiadott lemezekkel nem sokmindent tud kezdeni, erre a célra érdemes más progit beiktatni.

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

Veriel
Hat, ugy kell neked.
Igazabol nem az zavar, hogy azt hasznalod, hanem hogy masok is, akik feltoljak a netre, amit osszekotyvasztanak vele.
Evil
Audioactive studio.No ez tud valamit.A tobbi loszart se er.Csak nem muxik xp alatt. 😞(

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

Veriel
Ha jo a CD drive-od, es nincs karcolva a CD, akkor nem kell EAC. EAC-ban az a jo, hogy ha azt irja, hogy 100%-osan leszedte a CD-d tartalmat, akkor az ugy is van. Vagyis, ha nem tudja ugy leszedni, akkor szol 😊

Most rakok ossze nemsoka egy hifit itthon, amin tok hulyeseg mondjuk mp3-mat hallgatni (mert ahhoz egy otodennyibe kerulo is jo lenne), viszont, ha tudnek fullos VBR mp3-makat kiirni CD-re, azok mar talan elfogadhatoan szolnak. Csak az a gaz, amikor leszedek egy 160, 192, 256k-s verziot ugyanabbol, aztan a 160-as a legjobb, mert a masik ketto valami xinges ize, meg ilyenek

Azert orulok, hogy van, aki egyetert 😉
Bár én EAC helyett 1.8as Audiograbbert használok a hozzászólásod 2. részével nagyon-nagyon-nagyon egyetértek, mert szerintem is így van.Aki nem hallja a különbséget a lame és a fraunhoffer között, az süket😊

TSW: Tunderke

Veriel
Irni nem tudok, whiskyztem, bocsi 😊
Veriel
"jelenlegi legjobb es leggyorsabb"

Na, flamelni nem fogok, szemelyeskedni nem fogok, csak annyit: ez k.ra nem igaz.
A legjobb (legtokeletesebben dolgozo) grabbelo az eac, a legjobb tomorito a lamenc, meghozza VBR modban. Sokkal lassabb lesz, mint a lent leirtak, de zene marad abbol, amit leszedsz a CD-bol.

Persze, ha suket az ember es 500 Ft-os pc speakeren hallgatja a zenet, akkor tok mindegy.
Mondom, nem akarok senkit bantani, de teljesne ki vagyok, amikor szar, bugyborekolo, kattogos, vagy egyszeuren silany, alacsony jelszintu mp3-makat toltok le a netrol. Vannak jo kis siteok a temaorl, erdemes elolvasni, de mondom, eac+lamenc vbr a legjobb most.
Használd a NERO program SÁV MENTÉS opcióját,a jelenlegi legjobb és legyorsabb MP3grabbelő progi a világon.Egyből MP3at számol ezt ezidáig csak a NEROt fejlesztő Ahead cég tudja.
dewdew
Audiograbber Uninstall
A problémám az, hogy idáid nem volt semmi gondom az Audiocatalyst 2.1-es verziójával de feltelepíttem mellé az Audiograbber-t is. Ezek után ha grabbelek akkor az összes mp3om nagyon magas zúgást add csak ki semmi zenét. A program azt írja ki, hogy ACD Driver error. Tud valaki valami megoldást erre?